7 Csoda: Párbaj

  Normál ár: 8 490 Ft

  A Te árad: 8 066 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  A méltán népszerű 7 Csoda társasjáték kétszemélyes változata. A koncepció nem változott a nagy elődhöz képest, ezúttal is virágzó civilizációk felépítése a cél. Azonban a játékosok a már megszokott kártyatípusok mellé újakat is kapnak, és bár a háromfordulós játékmenet és a tudatos kártyaválasztás megmaradt, az előre kirakott, de esetenként titkos lapok és a többféle győzelmi lehetőség egészen új stratégiát követel. A 7 Csoda: Párbaj jól átgondolt és századszorra is izgalmas stratégiai társasjáték rengeteg kombinációs lehetőséggel, merőben új és felejthetetlen élményt nyújt!

  A 7 Csoda: Párbaj a 2011-es Év Játéka díj győztesének, a 7 Csodának kétszemélyes verziója. Egy komplex, de gyors, fordulatos, és nem utolsó sorban rendkívül szép stratégiai kártyajáték, ahol a játékosok felváltva szereznek lapokat a közös készletből és építik a saját civilizációjukat, hogy győzelmi pontokat gyűjtsenek. A mechanika tehát meglepően egyszerű, de a játék egyáltalán nem az!

  Az alapjátékból ismerős három kor, vagyis forduló ez esetben három előre kirakott kártyaelrendezést jelent nyílt és rejtett lapokkal. A játékosok ezekből válogatnak, ügyelve rá, hogy közben az ellenfél nehogy leszorítsa őket a harci sávról, vagy éppen túlságosan nagy tudományos fölényre tegyen szert, mert az azonnal a játék végét jelenti! Ez, valamint a többféleképp kombinálható és felhasználható kártyák, a változatos kezdőállások, és persze a felépíthető csodák teszik igazán izgalmassá és megunhatatlanná a 7 Csoda: Párbajt.

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 10 Gyakorlott játékosoknak 13 Euro gémereknek 6 Ketten 20
  95% (20)
  5% (1)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 21)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  Szuper

  Gábor | 2017. április 24.

  A legjobb 2 személyes játéknak tartom, izgalmas, változatos a kivett lapok változatossága miatt. Kellően kompetitív, lehet benne egymásnak keresztbe tenni, gyors és egyszerű, mégis sok taktika használható. Régen kerestem ilyen szuper 2 személyes játékot.
  Remek játék!

  Barbara | 2017. április 6.

  Mi nem vagyunk 7 csoda szerelmesek, sőt, nem is igazán értjük, hogy miért van rengeteg ember oda tőle viszont múlthéten kipróbáltuk a 7 csoda párbajt és azóta minden nap lejátszunk 2-3 partit! Remek játék, sok taktikázással.
  Egyetlen negatívum benne a hatalmas szerencsefaktor ami a kártyaleosztásnál történik és kikerülhetetlen.
  A legjobb 2 játékos társasjáték

  Attila | 2017. április 1.

  Szokásos 7 csoda minőség. Az egyik legjobb 2 játékos társasjátéknak tartom.
  Abszolút kedvenc

  Ginny | 2017. április 1.

  A legkedvencebb kétfős játékom. Mindig nagyon izgalmas, sokat kell taktikázni és mindenre odafigyelni. Jobban szeretem mint a nagy játékot!
  Párbajra!

  Dóra | 2017. március 16.

  Nem sokat játszottam még vele, de tetszik. Izgalmas, pörgős. A 7 Csodát nem ismerem, azzal nem tudom összehasonlítani, de amikor nem gyűlik össze egy nagyobb társaság nagyon jók az ilyen 2 személyes játékok.
  Párbaj éjjel-nappal!

  Norbert | 2017. március 4.

  Ez az első játék, amit megvettem a Gémklubban. A feleségemmel szeretünk társasjátékozni, de már kezdtük unni a meglévő, ezer éves alkotásokat.
  Szóval, először csak pislogtunk és fejet vakarva néztük mindig a mellékelt útmutatót. "Most mi is van?" :) Végül úgy alakult, hogy mindkettőnket beszippantott.
  A doboz felnyitása után éreztem a minőség illatát. Szépen kialakított alkatrészek fogadják az embert. Az útmutató végig fogja az avatatlan kezeket. Néhány ütközet után már minden megy magától.
  Nagyszerű választás volt. Csak ajánlani tudjuk! :)
  PERFEKT

  Nikol | 2017. február 7.

  Nagyon nagyon jó! :) Aki a 7csodát szereti az ezt is nagyo nszeretni fogja, sőt ez jobb. Duelként meg az egyik legjobb kétfős játék! :)
  Kellemes meglepetés

  Wish | 2017. január 22.

  Én nem nagyon kedvelem a 7 csodát, de a fiam igen, és mivel jó értékeléseket kapott a játék tettünk vele egy próbát. Nem bántam meg, szerintem sokkal jobb, mint az eredeti 7 csoda. Gyors, pörgős, változatos.
  Párbajra fel!

  Ervin | 2017. január 12.

  A haverom felajzva készült a t. játékok ünnepére, hogy kipróbálja a 7 Csoda Párbajt. Kipróbáltuk és nem csalódtunk, nagyon jó játékkal ismerkedtünk meg! Megkockáztatom jobb, mint a többszemélyes változat bár annak is megvan a hangulata. Kikaptam katonasággal, de nem is ez a lényeg, hanem a jól sáfárkodás a pénzzel, mert beragadhatsz vagy hátramenetbe válthatsz, ha nem jól döntesz, és nincs sok idő a javításra. Amúgy is néha a kevesebb több, már ami a lapjainkat illeti! A taktikai variációk száma cseppet sem kevés, kiélheti magát benne minden stratégiai rajongó gémer. Díszes és becses darabja bármely társasjáték-gyűjteménynek, ebben biztos vagyok.
  En garde!
  Kiváló

  Kenéz | 2017. január 12.

  Talán még izgalmasabb is, mint a többszemélyes változat. Nagyon eltalálták. Új stratégiai lehetőségek, az azonnali győzelemmel, a nyersanyag kereskedés is a javára változott, ezzel kicsit több az interakció a játékosok között. Ahogy a kereskedelmi területekért járó állandó plusz kereset is felpörgeti a játékot. A majong szerű kártya elrendezéssel még egy csavarás került a dobozba. Mindezek mellett a játék meg tudta tartani az eredeti 7csoda hangulatát, és mindent ami jó benne, de még egy lapáttal is rátett. Első ránézésre talán bonyolult, de nagyon hamar belejön az ember ezért akár kezdőknek is tudnám ajánlani, a 7 csoda szerelmeseinek pedig remek darab lesz a gyűjteménybe.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  7 Csoda játékcsalád