7 Csoda: Párbaj

  Normál ár: 8 490 Ft

  A Te árad: 8 066 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  A méltán népszerű 7 Csoda társasjáték kétszemélyes változata. A koncepció nem változott a nagy elődhöz képest, ezúttal is virágzó civilizációk felépítése a cél. Azonban a játékosok a már megszokott kártyatípusok mellé újakat is kapnak, és bár a háromfordulós játékmenet és a tudatos kártyaválasztás megmaradt, az előre kirakott, de esetenként titkos lapok és a többféle győzelmi lehetőség egészen új stratégiát követel. A 7 Csoda: Párbaj jól átgondolt és századszorra is izgalmas stratégiai társasjáték rengeteg kombinációs lehetőséggel, merőben új és felejthetetlen élményt nyújt!

  A 7 Csoda: Párbaj a 2011-es Év Játéka díj győztesének, a 7 Csodának kétszemélyes verziója. Egy komplex, de gyors, fordulatos, és nem utolsó sorban rendkívül szép stratégiai kártyajáték, ahol a játékosok felváltva szereznek lapokat a közös készletből és építik a saját civilizációjukat, hogy győzelmi pontokat gyűjtsenek. A mechanika tehát meglepően egyszerű, de a játék egyáltalán nem az!

  Az alapjátékból ismerős három kor, vagyis forduló ez esetben három előre kirakott kártyaelrendezést jelent nyílt és rejtett lapokkal. A játékosok ezekből válogatnak, ügyelve rá, hogy közben az ellenfél nehogy leszorítsa őket a harci sávról, vagy éppen túlságosan nagy tudományos fölényre tegyen szert, mert az azonnal a játék végét jelenti! Ez, valamint a többféleképp kombinálható és felhasználható kártyák, a változatos kezdőállások, és persze a felépíthető csodák teszik igazán izgalmassá és megunhatatlanná a 7 Csoda: Párbajt.

   

  A játékról bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

   

  http://www.gemklub.hu/news/cikkek/varosallamok-versenye-mire-jo-egy-vilagcsoda.html

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 12 Gyakorlott játékosoknak 13 Euro gémereknek 7 Ketten 22
  96% (22)
  4% (1)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 23)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  Legjobb 2 fős játék

  Lina | 2017. május 24.

  Az egyik legjobb 2 fős játék. A sok variáció miatt jó az újrajátszási élmény.
  Rengeteg féle képpen lehet nyerni és még az utolsó korban is lehet fordítani a helyzeten.
  A kedvenc

  Jucus | 2017. május 14.

  Sose próbáltuk az eredeti 7 csodát. Mivel mi mindig ketten játszunk a férjemmel,célirányosan ezt a játékot vettük meg. Azóta is töretlenül a kedvenc
  Egyáltalán nem bonyolult-kezdőknek is tökéletes.
  Minimális benne a szerencsefaktor.
  Többféle stratégiával is lehet nyerni,és sokszor menet közbe is kell váltani.
  Gyors,pörgős,és van interakció a 2 játékos között, ami nekem külön plusszpont.
  (a kiegészítője is hihetetlen nagyot dob a játékon,de anélkül sem unalmas)
  Szuper

  Gábor | 2017. április 24.

  A legjobb 2 személyes játéknak tartom, izgalmas, változatos a kivett lapok változatossága miatt. Kellően kompetitív, lehet benne egymásnak keresztbe tenni, gyors és egyszerű, mégis sok taktika használható. Régen kerestem ilyen szuper 2 személyes játékot.
  Remek játék!

  Barbara | 2017. április 6.

  Mi nem vagyunk 7 csoda szerelmesek, sőt, nem is igazán értjük, hogy miért van rengeteg ember oda tőle viszont múlthéten kipróbáltuk a 7 csoda párbajt és azóta minden nap lejátszunk 2-3 partit! Remek játék, sok taktikázással.
  Egyetlen negatívum benne a hatalmas szerencsefaktor ami a kártyaleosztásnál történik és kikerülhetetlen.
  A legjobb 2 játékos társasjáték

  Attila | 2017. április 1.

  Szokásos 7 csoda minőség. Az egyik legjobb 2 játékos társasjátéknak tartom.
  Abszolút kedvenc

  Ginny | 2017. április 1.

  A legkedvencebb kétfős játékom. Mindig nagyon izgalmas, sokat kell taktikázni és mindenre odafigyelni. Jobban szeretem mint a nagy játékot!
  Párbajra!

  Dóra | 2017. március 16.

  Nem sokat játszottam még vele, de tetszik. Izgalmas, pörgős. A 7 Csodát nem ismerem, azzal nem tudom összehasonlítani, de amikor nem gyűlik össze egy nagyobb társaság nagyon jók az ilyen 2 személyes játékok.
  Párbaj éjjel-nappal!

  Norbert | 2017. március 4.

  Ez az első játék, amit megvettem a Gémklubban. A feleségemmel szeretünk társasjátékozni, de már kezdtük unni a meglévő, ezer éves alkotásokat.
  Szóval, először csak pislogtunk és fejet vakarva néztük mindig a mellékelt útmutatót. "Most mi is van?" :) Végül úgy alakult, hogy mindkettőnket beszippantott.
  A doboz felnyitása után éreztem a minőség illatát. Szépen kialakított alkatrészek fogadják az embert. Az útmutató végig fogja az avatatlan kezeket. Néhány ütközet után már minden megy magától.
  Nagyszerű választás volt. Csak ajánlani tudjuk! :)
  PERFEKT

  Nikol | 2017. február 7.

  Nagyon nagyon jó! :) Aki a 7csodát szereti az ezt is nagyo nszeretni fogja, sőt ez jobb. Duelként meg az egyik legjobb kétfős játék! :)
  Kellemes meglepetés

  Wish | 2017. január 22.

  Én nem nagyon kedvelem a 7 csodát, de a fiam igen, és mivel jó értékeléseket kapott a játék tettünk vele egy próbát. Nem bántam meg, szerintem sokkal jobb, mint az eredeti 7 csoda. Gyors, pörgős, változatos.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  7 Csoda játékcsalád