Bang! A kockajáték

  Normál ár: 4 590 Ft

  A Te árad: 4 360 Ft

  Értékelés:  (4.5)
  Mi lehet vonzóbb egy vérbeli cowboy számára, mint a mindig füstös, alkoholtól és táncoslányoktól pezsgő szalonok világa? Pláne, ha még a szerencséjét is próbára teheti... Ha szereted a Bang!-et, akkor a némiképp egyszerűsített, ezáltal jóval pörgősebb változata, a Bang! kockajáték sem fog csalódást okozni, hiszen a dolgok sok tekintetben változatlanok. A szerepek titkosak, csak annyi biztos, hogy a seriff a banditákra vadászik, a banditák a seriffre, a helyettesek védik főnöküket, a renegát pedig... Hát, róla sosem tudni, mire is készül valójában. Ezúttal azonban közös ellenség is akad - az indiánok támadása mindenkit garantáltan kellemetlenül érint majd, a sercegő dinamitról nem is beszélve! A tét sosem volt még ekkora!
  A Bang! kockajáték egyszerűsített játékmenetének köszönhetően a társasjátékokkal csak most ismerkedőknek is remek választás, az új funkciók pedig a veterán cowboyoknak is garantáltan okoznak majd meglepetéseket!
  Szerepjáték alapú, könnyed taktikai kockajáték - ez a Bang!

  Értékelések átlaga 


  (4.4)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 28 Gyakorlott játékosoknak 8 Családdal 21 Partijátéknak 27
  54% (19)
  37% (13)
  6% (2)
  3% (1)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 35)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  Jobb, de nem az igazi

  AmpeRyuu | 2017. március 31.

  Nem lehet nem a kártyás verzióhoz hasonlítani. És annál tényleg pörgősebb. De...
  A kockadobálás kevesebb taktikai lehetőséget ad, ezért a játék kissé felszínesebb. Emiatt viszont könnyebben is tanítható, könnyebb új játékosokat behúzni.
  Még mindig sokat várhat az, aki kiesik, ami a kártyajáték egyik nagy hátránya. itt is megmarad, mert bár tényleg pörgősebb, még mindig elhúzódhat egy-egy menet, ha sokan játszanak. Három fővel, csak egy maradhat alapon egész pörgős meccseket lehet vívni, de úgy meg a titkos szerepek adta kellemes mechanika veszik el, ami amúgy a kockás verzióban is pont ugyanolyan jól működik, mint a kártyásban.
  Összességében tehát jobb, és szívesebben ülök le mellé, mint a kártyás mellé, de még mindig nem az igazi. Ilyesfajta kockás játékban van jobb, izgalmasabb.
  Legjobb

  Máté | 2017. március 29.

  Hihetetlenül szórakoztató játék, az osztálytársakkal mindig ezt toljuk kirándulások alkalmával. Nem bonyolut a szabály, pörgős a játék és mindegyik menet más egy kicsit, többféle taktikával is lehet nyerni. 4 fajta szerepkör van: seriff, seriff-helyettes, renegát, bandita. A seriffnek meg kell ölni a renegátot és a banditát, a banditának a serifffet, a renegátnak a banditákat és a seriffet. Renegáttal a legnehezebb játszani, de ez a kedvencem. A legjobb az egészben, hogy nem kell nyerni a szórakozásért, pl egyszer banditával gyógyítottam a seriffet az egész játék alatt és azt hitte én vagyok a helyettese. Baromi vicces volt, amikor a végén ketten maradtunk és rájött, hogy végig az ellensége voltam. :D Viszont ez általában nem jön be banditával, de renegáttal a legjobb stratégia szerintem.
  Nagyon ráfüggős...

  szpedro84 | 2016. december 29.

  Egy társasjáték bárban játszottam először vele. Azonnal meg kellett venni utána. :)
  Jobb

  István | 2016. december 28.

  Egy edzőtáborban került elő, véleményem szerint pörgősebb, izgalmasabb, mint a kártyás változat.
  Nagy családi Bang!

  Zsuzsa | 2016. december 28.

  Az elején sokáig olvasgattuk a szabályokat, aztán belevetettük magunkat, és nagy játék délután kerekedett belőle. :)
  A következő társaságban már nagyon gyorsan el tudtuk magyarázni a játék menetét és ismét fergeteges játék alakult ki. :)
  Sok szeretettel ajánlom. De 15 perc alatt nem érünk a játszma végére. (Ha három játékos van csak, akkor talán lehet 15 perc; de mi többen voltunk, 6 és 8 fővel játszottuk.)
  Nagyobb társaságnak ajánlott

  István | 2016. december 13.

  Ahogy többen is mondták, több játékos = több móka. Úgy érzem legalább 5-6 játékos kell hozzá, hogy igazán jó legyen. Szerintem egy játékot hárman elkezdeni nagy hiba, négyen már jobbnak éreztem, de azt is csak akkor ajánlom, ha nincs más megoldás. Ha megvan hozzá a létszám, akkor viszont csak pozitívumai vannak.
  Mini co-op

  Laci | 2016. december 13.

  Bár eddig csak a kockás kiadással játszottunk, kivétel nélkül mindenkinek tetszett. Hárman játszva elég egyszerű, szerintem, hatan már egész izgalmas volt, könnyen le tudtunk játszani 3-4 kört és sokszor kellett szurkolnom a banditatársamnak, miután már kiestem (ráadásul ő ejtett ki, de ez is előfordul :D) Abszolút partijáték, az 5 kocka szerencsefaktorát kicsit ellensúlyozhatjuk azzal, hogy az első dobás után mi döntünk, mivel dobunk újra, ha egyáltalán dobunk újra.
  Kötelező darab

  Marc | 2016. október 18.

  Pörgős játék, nagyobb társaság-->nagyobb móka.Könnyen bele lehet jönni és mindenki gyorsan megszereti :)
  Csak ajánlani tudom.
  szórakoztató

  EGergely | 2016. szeptember 11.

  Gyorsabb - s emiatt vidámabb, mint a kártyás alapváltozat. A gyors körök miatt a halottak sem unják el magukat - FUN! :D
  pörgős

  Sozora | 2016. augusztus 2.

  Könnyen tanulható, pörgős, viszonylag hamar lemegy egy parti. Szerintem négy játékos alatt nem is érdemes játszani, de akkor a legjobb, ha már a seriffhelyettesek is benne vannak. Eddig mindenkinek tetszett.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  Bang játékcsalád