Bang! Dodge City - magyar kiadás

  Normál ár: 4 590 Ft

  A Te árad: 4 360 Ft

  Értékelés:  (4.5)
  A Bang! kártyajáték kiegészítője, mely a világhírű játék méltó folytatása. 15 új karakter vár rád, ráadásul a régi tulajdonságok mellett új játékelemek teszik még fordulatosabbá a vadnyugati játszmát. A szabályokmódosításoknak köszönhetően már hármasban is játszható!

  Értékelések átlaga 


  (4.5)

  Közönségdíjak

  Gyakorlott játékosoknak 5 Családdal 6 Partijátéknak 9
  63% (10)
  25% (4)
  13% (2)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 16)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  Kis plusz izgalom

  Gábor | 2017. április 19.

  Ha valaki szereti az alapjátékot a kisebb/nagyobb hibái mellett is, ez egy szuper kiegészító lehet mellé. Amikor már kicsit unalmasnak/megszokottnak számít az alap játék újra valami feldobja. Én hasznos/élvezhető kiegészítőnek tartom.
  Értékes kiegészítő

  Isti | 2016. december 19.

  Számomra a legszimpatikusabb, ár-értékben legjobb Bang! kiegészítő.

  A játékhoz sokat adnak hozzá a zöld kártyák és az új karakterek is eléggé feldobják a játékmenetet. Relatív sok lap van benne.
  Kezdőknek első játéknál pont annyira megnehezíti, hogy 1-2 körrel több kelljen megérteniük, több kártyát és mechanikát kell felfogniuk, egyébéként mindig a kieggel játszunk és ezt ajánlanám mindenkinek is.
  Az első Bang! kiegészítő amit megvettünk.

  Boldizsár | 2016. december 16.

  Kis társasos csapatunkban gyakran előfordul, hogy 8-an is összejövünk, ezért beszereztük a Dodge City kiegészítőt és azt kell mondjam nem csalódtunk. A sok új karakter és a zöld kártyák új lendületet hoznak az alapjátékhoz képest és a plusz renegát karakter még több taktikázási lehetőséget ad, a Serfiff kevésbé lehet biztos a dolgában...
  Egy jól sikerült kiegészítő

  Kristóf | 2016. december 14.

  Elsősorban olyan társaságoknak ajánlott, akik gyakorlottak az alapjátékban, szeretnének egy kis újítást. Annak aki először játszik Banggel kicsit sok lehet az információ a kiegészítővel együtt.
  A plusz karakterek érdekesek viccesek, talán kicsit erősebbek az alappakli karaktereinél. Nálunk a kiegyenlítettség kedvéért kettő karakterből lehet választani és általában a kiegészítős karakterre szokott a választás esni.
  A zöld "késleltetett" lapokat nagyon jó ötletnek tartom, nem bonyolítják a szabályt túlságosan, de taktikailag egy új színt visznek a játékba.
  8 fős játékot a két renegáttal egyszer sikerült eddig játszani, ennyi játékost már nehézkesen bír el a játék és nagyon kijön a Bang! gyenge pontja, a gyorsan kiesett játékosoknak akár háromnegyed órát is kell várniuk míg lemegy a játék.

  Összességében egy igényesen kivitelezett, izgalmas kiegészítőnek tartom a Dodge Cityt, ajánlott!
  Így kell kiegészítőt csinálni

  Joe | 2016. december 4.

  Tökéletes kiegészítő - az új mechanikák egyszerűek és érdekest színt hoznak a játékba, a z új lapok balanszosabbak, és a karakterek között sincsenek túlzottan erősek. Ami kell, az minden megvan benne, de semmi olyan, ami felborítaná az egyensúlyt.
  Élvezetesebbé és jobbá teszi a játékot, és ár-érték vonzatban is kiváló.
  Ha tetszett az alap, mindenképp szerezd be, nem fogsz csalódni.
  a kedvencünk

  Jiling | 2016. november 15.

  Talán ez a kiegészítő volt az első a sorban, soha nem vesszük ki az alapjátékból, folyamatosan használatban van! Jó karakterek, ötletes új lapok.
  Egyszerű de nagyszerű

  Molnár | 2016. február 9.

  A szabályokon nem módosít sokat, az új karakterek és kártyák izgalmasak. Ha az alapjáték tetszik ez is tetszeni fog. 4-7 játékos helyett most már 3-8 fő is játszhatja, talán ez a legnagyobb pozitívuma a kiegészítőnek.
  Igazi tartalmas kiegészítő

  Aaron | 2015. november 24.

  Első kiegészítőnek tökéletes, feldobja a már rongyosra játszott alapjátékot új zöld kék(2) és barna lapokkal, nem beszélve a karakterekről valamint a +1renegátról.
  Tequila Joe és társai értenek hozzá hogyan fokozzák a vadnyugat hangulatát!
  Remek kiegészítő!

  Fbg | 2015. november 3.

  Ha valaki szereti az alapjátékot, ezt imádni fogja! Jópofák az új karakterek, jó a 3 és 8 játékosra bővült játékosszám, nem bonyolítja a játékmenetet mégis ötletesen élvezetesebbé teszi.
  A zöld lapok visznek egy kis extra csavart a taktikába, nagyon jól lehet őket használni, az új barna lapok pedig remek új eszközöket adnak a játékos kezébe. Minden BANG kedvelőnek beszerzendő darab, minden várakozást teljesített!
  Talán a legjobb Bang! kiegészítő

  Tsokiskex | 2015. október 31.

  Valóban a legjobb kiegészítője az önmagában is szuper Bang! alapjátéknak.
  Izgalmas új lehetőségeket és remek új karaktereket ad a játékhoz, és még jobb, hogy a játék így már 8-an is játszható. :)
  Nem bonyolít sokat a játékmeneten, ám annál többet ad hozzá. Kiváló

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  Bang játékcsalád