Bang! High Noon + Fistful of Cards

  Normál ár: 2 590 Ft

  A Te árad: 2 461 Ft

  Értékelés:  (3.9)
  A Bang! kártyajáték két, évek óta hiánycikknek számító kiegészítője kapott helyet egy dobozban!

  Értékelések átlaga 


  (3.9)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 8 Gyakorlott játékosoknak 5 Családdal 10 Partijátéknak 11
  25% (3)
  42% (5)
  33% (4)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 12)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  Kihagyhatatlan

  László | 2017. október 11.

  Egy eseménykártyák nélküli BANG-party nem party!
  Egy kis plusz

  Matyix | 2017. szeptember 28.

  Elsősorban azoknak ajánlanám, akik már sok Bang! partyn túl vannak és szeretnének egy kis pluszt, valami új csavart a játékmenetbe.

  Mi külön-külön szoktuk, vagy az egyik vagy a másik paklit játékba dobni, pont annyit ad hozzá a játékhoz, amit pár laptól várni lehet.
  A lapok egy-egy körig fejtik ki hatásukat, amikkel a megszokott játékmenet egy kicsit borulhat (nem lehet sört kijátszani, 3 vagy éppen csak 1 lapot húzol a köröd elején), apró változtatások ezek amik pont annyit változtatnak, hogy a jól bevált megszokott taktikákat kicsit át kelljen gondolni :)

  Nem egy forradalmi kiegészítő, de mindenképpen ajánlom Bang! fanoknak :)
  Hasznos kiegészítú a BANG játékhoz

  Ákos | 2017. szeptember 23.

  Remek kiegészítő a BANG játékhoz. Azoknak ajánlott, akik szeretnek BANG-gel játszani, de már kicsit unalmas nekik az alapjáték, és szívesen feldobnák az új lapokkal és szabályokkal a játékukat. Érdemes megvenni.
  Kötelező kiegészítő! :)

  Vigyori :) | 2017. szeptember 4.

  Minden BANG! rajongónak kötelező! Mindkét kiegészítő remekül megfűszerezi a játékot, izgalmas csavarokat hoznak. A ronggyá játszott alapjáték ismét fordulatossá, feszültséggel telivé válik. Mindenkinek ajánlom, aki az alapjátékot már kicsit unalmasnak találja. ;)
  Kevéske

  Isti | 2016. december 16.

  Véleményem szerint egy közepes kiegészítő, az új lapok adnak egy csavart az alapjátékhoz, de a lapokhoz képest elég drága, illetve nem hiányzik a játékból jellemzően. Akkor ajánlom, ha szeretitek a Bang!-et, de már kezditek unni a meglévő játék+kiegeket.
  túinván

  Jiling | 2016. november 19.

  Ritkán kerül elő nálunk, de szeretjük ezt a kiegészítőt is nagyon. Igaz itt egyből kettőről beszélünk, a szokásos körönkénti játékváltoztató kártyákról.
  egyszerű és jó

  Andi | 2016. január 3.

  Ajánlom, megfűszerezi a játékot. A játék elején néha újrakeverjük a paklit, hogy ne az oroszrulett vagy hasonló olyan lap jöjjön be, ami a játék elején nagy kitolás.
  A kevesebb tényleg több

  Tsokiskex | 2015. október 31.

  Egy kis lapszámú Bang! kiegészítő, ami rendkívül sokat ad a játékhoz.
  Egyszerű, könnyen érthető szabályokkal fordítja ki a játékot a sarkaiból, és tesz lehetővé izgalmasabb taktikázásokat. :)
  A Dodge City-vel együtt még izgalmasabb, bár felvet néhány kérdést, amit mi megállapodás alapján játszunk (pl.: "A körben nem ihattok Sör-t" vajon vonatkozik-e az egyéb élet visszanyerő lapokra -hiszen a Hogh Noon megjelenésekor még nem volt más ilyen kártya-, szerintünk igen, de ez persze megállapodás kérdése. :) )
  Az ilyen apróságok tisztázása után remek kiegészítést nyújt az amúgy is remek alapjátékhoz.
  Játék-változtató

  Matzi | 2015. október 24.

  Ez a kiegészítő kicsi, de nagyon meg tudja változtatni a játékot. Eseménykártyákat hoz a játékba, amelyek talán lerövidítik a játékot. Ahhoz képest viszont drága, szerintem mindenki ki tud találni hasonló kártyákat.
  Körönkénti változás

  Artur | 2015. október 13.

  Ez a két kiegészítő már az elfogadható kategóriába tartozik. Új dolgot ad a játékhoz azzal, hogy változnak a körök szabályai így már kell mire figyelni, előre tervezni. Bele került a nem szellemként való feltámadás, amit inkább pozitívumnak sorolnék, mivel még ha ritkán is de előfordulhat, hogy valaki egy dinamitnak vagy fókuszált lövéseknek hála gyorsan kiesik, de így még visszajöhet és akár nyerhet is. A legnagyobb pozitívumnak a 2 lapot emelném ki, amelyekről a kiegészítők a nevüket kapták, ugyanis véget vet a végtelenségig nyúló partiknak, ha előbukkannak.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Bang játékcsalád