Bang! A párbaj

  Normál ár: 5 990 Ft

  A Te árad: 5 691 Ft

  Értékelés:  (4.7)
  Végre megérkezett a Bang! kétszemélyes verziója! Mert nem vadnyugat a vadnyugat a legendás pisztolypárbajok nélkül...

  Aki szereti a Bang!-et, annak a Párbaj biztosan nem fog csalódást okozni, aki viszont nem - nos, annak mégannyira sem!
  A játékosok ezúttal nyíltan egymás ellen játszanak, céljuk, hogy kiejtsék az ellenfél összes emberét. Az egymást váltó karakterekből ugyanis mindig kettő aktív csak egyszerre, akiket a kijátszott lapokkal irányíthatnak. A kártyák pedig nagyon is ismerősek! Winchester és sör, börtön és indiánok, itt van minden, ami Bang!
  Elő hát a hatlövetűvel!

  Értékelések átlaga 


  (4.7)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  67% (4)
  33% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 6 értékelés
  Az utolsó percig küzdelem

  Donát | 2017. február 26.

  Előnyök: ha játszott valaki az alapjátékkal, akkor 5 perc megtanulni a szabályait. Pörgős, izgalmas, nincsen biztos győzelem. Jóval több taktikát lehet belevinni, mint az alapjátékba, érdekes a játékmenet. Pároknak ideális, ha éppen nem sikerül egy nagyobb csapatot összeszedni az alapjátékra.
  Hátrányok: a karakterek húzásánál eldől, hogy ki kezd jókora előnnyel a másikhoz képest. Van benne néhány apró csel, amit ha kihasznál valaki, a másiknak esélye sincs tenni ellene.
  A kiegészítők között válogatva futottunk bele, és párommal összenéztünk, és bedobtuk a kosárba. Ritkák azok a társasjátékok, amik élvezetesek ketten is, és nem okozott csalódást. Nem is nagyon tudok negatívumot írni róla, tényleg csak annyit, hogy ha valaki nem túl szerencsés egy játék alatt, annak kevés esélye van pusztán taktikából megoldani, de nem kizárt! A játékmenete izgalmas, és az alapjátékhoz képest jóval több mozgást enged. Eddig még nem volt unalmas játékunk vele, akárkivel próbáltam a végén valahogy mindig 1 életpontra voltunk egymástól, és közben folyamatosan változott az erőfölény. A kártyák elég sok trükközést engednek, bármikor megfordítható egy hatalmas hátrány is, ha jól használja őket az ember.
  banggggg

  Eszter | 2017. január 30.

  Leszögezném az elején: sosem játszottam az alap Bang!-gel, csak videókat láttam róla, illetve élménybeszámolókat hallottam, ezek alapján tetszett meg. Direkt 2 emberes játékot akartam vásárolni, ezért kapóra jött, hogy ennek is van ilyen verziója. Úgy gondolom, nagyon izgalmas, fordulatos, agymozgatós játék ez, VISZONT számunkra annyira sok kérdéses szabály van, olyanok, amiket nem pontosan tudunk értelmezni, hogy valójában mikor és milyen módon érvényesülnek, hogy egyelőre valóban élvezetes partink nem volt még. (Pedig egyáltalán nem vagyunk finnyásak a bonyolultabb játékokra, nehezebb szabálykönyvekre!) De nem adjuk fel, gyakorlunk, amíg ki nem kristályosodik vagy valamilyen módon saját szabállyal tudjuk áthidalni a ködösebb részeket. De lehet az lesz a legjobb, ha egy gyakorlott Bang! játékostól kérdezünk majd....
  Így tehát összességében csak 4 csillagot tudok neki ítélni, erősen gondolkodtam, hogy 3 legyen-e, de a rendkívüli fordulatossága, kombinálhatósága mentette meg nálam :) Lehet, hogy aki már csak egyszer is játszott az alap Bang!-gel, az hamarabb tudja értelmezni a szabályokat.
  Nem olyan egyszerű...

  szpedro84 | 2016. december 29.

  Mi most vettük a játékot, a múltban csak a Bang! kockajátékkal játszottunk. Ez nekünk ahhoz képest összetettebbnek tűnik. Elég sokat olvasgatjuk a szabálykönyvet... :) Amúgy tökjó.
  nagyon bejött!

  Gergő Gábor | 2016. december 3.

  Én az alapjátékot nem ismerem. Párommal egy két fős játékot kerestünk amit otthon egymás ellen is tudunk játszani. Amióta megvettük egyszerűen nem tudjuk abbahagyni, szinten minden nap lemegy egy party. A játék egy tökéletes "Párbaj" játék, ahol ha nyerni akarsz semmivel nem szabad foglalkozni csak magaddal. Taktikázni kell nagyon keményen. A játékról röviden: a játék idő nálunk kb. 30-40 perc. Törvény embereit és törvényen kívülieket kell irányítani, külön-külön kártya pakliból. Itt van a játékban egy kis feszültség forrás, mivel a törvényen kívüli pakli és a karakterek különleges képessége sokkal erősebb, jobban lehet szívatni-támadni a törvény embereit irányítót. Amíg külön pakliból húznak a játékosok, addig a törvény embere csak védekezni tud és próbál életben maradni, szóval a paklik nagyon eltérnek. Én ezt azzal magyaráztam magamnak, hogy nyilván aki a törvényt betartva küzd, annak mindig sokkal nehezebb, hiszen a törvények betartása miatt kezei meg vannak kötve :)
  Amikor már közös pakliból kezdődik a lapok húzása, akkor lesz fair a játék. Egy szónak is száz a vége remek játék, de a törvény embere kösse fel a nadrágot, mert a törvényen kívüliek nagyon alattomosak.
  Én mindenkinek ajánlom, megunhatatlan :) (amint lehet beszerzem az alapjátékot is a "nagyobb lövöldözés" érdekében)
  Gyors játék

  Ágnes | 2016. október 11.

  A normál Bang-hez képest egyszerűbb játszani, kisebbek is könnyen megtanulják. Gyors menetek.
  Végre megjelent magyarul

  rambo666 | 2016. augusztus 14.

  Végre egy Bang játék verzió, amely ketten játszható.
  Örülök a magyar kiadásnak, így már jobban élvezhető.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  Bang játékcsalád