Bang! The Bullet

  Normál ár: 9 990 Ft

  A Te árad: 9 490 Ft

  Értékelés:  (4.6)
  A népszerű Bang kártyajáték kiegészítőkkel, gyönyörű kivitelben. Banditák vadásznak a seriffre, a seriff a banditákra, közben a háttérben egy szerencsevadász a saját tervét szövögetve fogja az egyik vagy másik oldal pártját. Röpködnek a golyók, de vajon a vadnyugati pisztolyforgatók közül kik a seriff­helyettesek és kik a vérszomjas banditák? A végére járhatsz, ha a vadnyugati hősök egyikének bőrébe bújsz, és te is fegyvert (kártyát) ragadsz! Több mint 500 000 cowboy jóváhagyásával!

  Tartalmazza:

  Bang! alapjátékot

  Dodge City kiegészítőt

  High Noon kiegészítőt

  A Fistful of Cards kiegészítőt

  Két új High Noon kártyát

  Három új karaktert

  Seriff jelvényt

  2 üres kártyát

  Értékelések átlaga 


  (4.6)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 8 Gyakorlott játékosoknak 11 Családdal 13 Partijátéknak 17
  56% (9)
  44% (7)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 16)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  Remek játék, bár ez a kiadás nem a legjobb

  Dávid | 2017. augusztus 23.

  Az alapjáték 5 csillagot ér. Pörgős, könnyen érthető, igazi party játék. Örök klasszikus haverokkal sörözés mellé. Kedvesen meg lehet vezetni egymást a szerepekkel. :) Igazán élvezetes 4 fő felett lesz.
  Viszont ez az összeválogatás szerintem nem a legjobb.
  + A fém tartó praktikus
  + A Dodge City kiegészítőt zöld lapjai illetve a plusz karakterek egész jól megdobják a játékot.
  ! A kártyák angolul/olaszul vannak. Bár szerintem sokszor az angol szabályleírás világosabb, mint a magyar.
  - A műanyag sheriff jelvény helyett adhattak volna életet jelölő töltényeket (mint a dobozos alapjátékban) A kártyák hátlapján való jelölés nem a legpraktikusabb szerintem.
  - A High Noon és a Fistful of Cards kiegészítő viszont annyira megbonyolítja a szabályokat, hogy nálunk nagyon ritkán kerül elő.
  - Minél több kiegészítőt használsz, annál többször állnak elő olyan helyzetek, amik nem egyértelműek (pl.: visszatett lap húzópaklira vagy a dobóba kerül-e, hordó használata, karaktertulajdonságok együttállása stb.). Ezeket érdemes tisztázni a játék elején vagy használni az szabálykönyv javítást. (Innen le is tölthető pár jól összeszedett GYIK: http://bangcardgame.blogspot.hu/p/bang-card-game-rules-and-explanations.html)
  Összességében azt mondanám, hogy jobb megvenni csak az alapjátékot és a Dodge City-t, de ár-érték arányban olcsóbb ez a The Bullet csomag.
  Legyünk kreatívak, és lőjünk ügyesen! :)

  Adim | 2017. augusztus 2.

  Igaz ugyan, hogy ebben a nagy töltényben nincs benne az alap tábla és a töltények, de én régen játszottam olyan kiadással, aminek akkor még az nem volt tartozéka. Azért vannak a karakter kártyák hátlapján töltények, hogy egy másik kártyával lefedve jelezhessük rajtuk az épp aktuális életpontunkat. Így már egyáltalán nem hiányoznak a kis karton lövedékek. Ami meg az alap táblát illeti: alap szabály, hogy van egy kis coltod, ami 1 távolságra tud ellőni. Ehhez nincs szükség külön kartonlapra. Persze, hangulatosabb lehet, ha van, de pusztán ennek hiányáért még simán érdemes megvenni ezt a klassz töltényt, amiben az alapjáték és a kiegészítők mellett egy Seriff csillag is van - ami nagyon menő, és jobban hozza a hangulatot, mint egy alaptábla. :)
  Érdemes kipróbálni

  András | 2017. július 18.

  Aki szereti az alapjátékot, próbálja ki. Rengeteg új kártya színesíti a partikat, viszont mivel nem kiegészítő, az alapjáték nem kell hozzá. Sajnos ugyanúgy megvan az a "hibája", mint az eredetinek, hogy sokszor a végén nagyon elnyúlik a játék 2-3 ember között, míg a többiek rég kiestek.
  Minden egyben

  László | 2017. január 22.

  Ha valaki akar játszani bang!-el, akkor mindenképp érdemes ezt választani. Igaz, hogy nem magyar (angol-olasz), de ez nem zavaró. Ellenben megkapsz a csomagban minden fontosabb kiegészítőt! A csomagolás pedig külön szuper, ha nem használod, még a szekrényen is jól mutat.
  Megunhatattlan

  Norbert | 2017. január 22.

  Zseniális party társasjáték. A szabályok könnyen tanulhatóak. Játék közben mindenki a saját stílusa szerint tud játszani, a totál visszahúzódót, a maximálisan troll-ig.
  Sajnos a készletben nincs benne az alap tábla és a töltények. Ezeket vagy a kreativitásunk szerint pótoljuk, vagy a Reloaded kiegészítőt is meg kell hogy vásároljuk.
  Minden egyben

  Kinga | 2017. január 12.

  Nagyon tetszik, hogy az összes kiegészítő az alapjátékkal együtt megtalálható a töltényben, így biztos nem lesz unalmas a játék gyakorlott játékosok számára sem. A kis aranyrögök és a seriff csillag csak még jobban feldobják a játékot. Azért itt már fontos, hogy sokat játszott, rutinos bangesek kezdjenek bele, kezdők számára a sok kieg bonyolult lehet.
  A nyár slágere

  Ágnes | 2016. október 11.

  Igaz, hogy angolul van, de letöltöttük hozzá a magyar szabályokat, és így tudtuk játszani akkor is, ha nem mindenki tudott magyarul. Egyébként a legtöbb lap elég beszédes, könnyű lefordítani. Minden verzióval sokat játszottunk 4-7 személyig.
  kedvenc társas

  saki | 2016. március 9.

  Ez a játék nálunk mostanában minden mást kiszorít, ha az ember egyszer "rákap" nem bír betelni vele :D Pörgős, rengeteget nevetős, taktikázós, minden ami kell egy baráti társaságba!
  Kár hogy csak angolul kapható...

  Dezső | 2015. október 26.

  ...így inkább csak a sima alapdobozt vettem meg. A társaság legnagyobb részének nem lenne baja az angollal sem, viszont aa 6-7 játékos közül azért többnyire van 1-2, aki annyira nem mozog otthonosan a külföldi társasok világában. Egyébként talán a legtutibb választás volna.
  PartiBANG!

  Artur | 2015. október 13.

  Egy nagyon kellemes, gyorsan tanulható partijáték. Minél többen játszák, annál jobb, 4 emberrel sem rossz de még sem az igazi BANG! hangulatot adja vissza mivel viszonylag gyorsan rá lehet jönni a szerepekre. Könnyed barátokkal való társasos estékre ideális.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Bang játékcsalád