Bang! Wild West Show

  Normál ár: 2 590 Ft

  A Te árad: 2 461 Ft

  Értékelés:  (3.6)
  A "Bang! Wild West Show" Nagyon forró Bang kiegészítő. T izennyolc lapot tartalmaz: nyolc új karaktert és tíz Wild West Show kártyát.Új, kíméletlen fegyverforgatók járják be a Vadnyugatot nyaktörő iramban, kétségbe ejtve a többi fegyverest. Tehetségük őrjítő, csakúgy, mint a kártyák, amelyeket ebben az őrült kis kiegészítőben találhatsz!

  Értékelések átlaga 


  (3.5)

  Közönségdíjak

  Családdal 5 Partijátéknak 7
  64% (7)
  27% (3)
  9% (1)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 11)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  Egész jó

  Á | 2017. július 29.

  Nálunk bejött ez a kiegészítő, a Wild West pakli érdekesebbé teszi a játékot, főleg amikor a hallottak feltámadnak. Előnye, hogy véletlenszerű, de mindenkire hat! A karakterek nagyon jók, ez a hibájuk is, mellettük a régiek azért elég gyengék, szóval ha ezeket is használjuk, akkor érdemes CSAK ezeket használni.
  Terenc Kill

  Zsolt | 2016. november 21.

  A karakterkartyák nagyon jók, szerintem a módosítókártyák is. Kicsit már dühítő, hogy valahányszor Teren Killt kapom elsőre pikket csapok :(
  van jobb kiegészítő...

  Jiling | 2016. november 16.

  Nekünk sem ez a kedvencünk, igaz érdekes szituációk alakulhatnak ki, de az izgalomfaktor messze elmarad a vártnál. Ennél is igaz a csak egyedül, másik kiegészítővel nem szabad keverni elv!
  Kevés lap,jó karakterekkel

  Sandor | 2016. május 12.

  Karakterek miatt egész jó,de a módosító lapok annyira nem lettek jók
  Ne ez legyen az első kiegészítő

  Aaron | 2015. november 24.

  DE, akik szeretik a a játékot mindenképp szerezzék be hozzá ezt a kiegészítőt! Mindössze 10db játékot módosító lap van benne amiből a "Lady Rose of Texas" nálunk mindig kikerül a játékból mivel akadályozza a játék menetét, de a többi 9 igazán érdekesen tud módosítani, főleg a Camposanto, aminek hatása alatt a már kiesett barátok feltámadnak és jól hátba lövik az élőket :)!
  A karakterek tényleg nagyon jók, már túl jók, de a kiegyenlítettséget egyszerűen meglehet oldani azzal hogy mindenki húz egyet az új képességek közül...
  Tapasztalt cowboyok és cowgirlök élvezni fogják
  Nem rossz ez

  Dili | 2015. november 4.

  Bár sokan szidják a Wild West Show lapokat, nekem ez a pakli jobban bejön, mint pl a High Noon-os. Az mondjuk kár, hogy jóval ritkábbak a "Wild West Show"-s szabályváltozások, mint pl a High Noon-osak, és véletlenszerűbbek is, cserében viszont jobban belenyúlnak a játékba, ami szerintem jó dolog.
  Remek karakterek, gyenge kiegészítő

  Tsokiskex | 2015. október 31.

  A Wild West pakli nekünk nem jött be, leginkább azért, mert nagyon kiegyenlítetlenül változnak a szabályok, van, hogy körökig nincs új szabály, máskor egy játékos körében van 2 is. Épp ezért nem is szoktunk vele játszani.
  De mentségére szóljon, remek új karaktereket ad az eddigiekhez, amiért viszont érdemes az említésre.
  Wild West NO

  Artur | 2015. október 13.

  Még több kiegyenlítetlen erősségű karakter, új "szabálylapok" amik inkább csak zavaróak, mint élvezhetőek. Egyik Bang! kiegészítő sem jó, de ez közölük talán a legrosszabb.
  Csak karakter

  Boly | 2015. október 6.

  A karakterek nagyon jók az alap játékhoz, de a show kártyák annyira nem nyerték el a tetszésemet.
  Big Spencer meg a többiek.

  Fanthomi | 2015. augusztus 31.

  Jó kiegészítő , de nem a Wild West Show paklicsomag miatt( egyszer kipróbáltuk azóta se használtuk) . Ami megmenti a bukástól a kiegészítőt azok a karakterek. Iszonyatosan jól eltalált nevek és tulajdonságok miatt kár lenne kihagyni, szóval kezdődjön a show Flint Westwoodal , Big Spencerrel ,Terenc Killel.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  Bang játékcsalád