Kedvezményeim

  A Gémklub tagjaként megannyi kedvezményt szerezhetsz, vásárlással, játékkal és egyéb aktivitással. A Gémklub kedvezményrendszere három különböző elemből épül fel: a tagsági alap-, a vásárlásért járó-, és az aktivitásért járó kedvezményből.

  E három kedvezmény összeadódik, de együttes értékük aranymedálos játék vásárlása esetén legfeljebb 15%, más játékok esetén legfeljebb 10% lehet.

  Ha további kedvezményekre vágysz, játssz a Gémkaszinóban! Licitálj gémzsetonjaiddal, váltsd őket sorsjegyekre, vagy tartogasd a hó végi sorsolásra. Mert játszani jó!

  TAGSÁGI ALAPKEDVEZMÉNYED

  0%

  VÁSÁRLÁSÉRT JÁRÓ KEDVEZMÉNYED

  0%
  A következő szinthez még 5 000 Ft kell.

  AKTIVITÁSÉRT JÁRÓ KEDVEZMÉNYED

  0%
  A következő szinthez még 1000 küldetéspont kell.

  Ha regisztrálsz, azonnal 3 000 Gémzsetonnal ajándékozunk meg, amivel különböző játékokat játszhatsz, valamint értékes nyereményeket nyerhetsz a Gémkaszinóban.

  Továbbá a Gémklub tagsági alapkedvezmény megszerzésével a következő vásárlásodra 10% egyszeri kedvezményt, majd minden további vásárlásodra 5% tagsági alapkedvezményt kapsz, amihez minden más kedvezmény hozzáadódik. E kedvezmény megszerzéséhez regisztráció után nem kell mást tenned, mint válaszolnod néhány játékos kérdésre.

  Vásárlásaidért állandó kedvezményt adunk. Ez a kedvezmény minden elköltött 5 000 Ft után 1%-kal nő.

  A felső határ a 10%-os kedvezményszint, mely korlátlan ideig érvényes. Ráadásul minden, aranymedálos játékra elköltött Forintodat duplán számoljuk a kedvezmény mértékének megállapításakor.

  Az 5 000 Ft nem vásárlásonként értendő, a kedvezmény folyamatosan adódik össze, tehát minden itt elköltött Forintod számít!

  Jelenleg

  0%

  kedvezményed van.

   

  A(z) 1% eléréséhez

  5 000 Ft

  értékben kell vásárolnod.

  Az oldalon aktivitásoddal küldetéspontokat és gémzsetonokat szerezhetsz.

  A küldetéspontokat azonnal százalékos kedvezményre váltjuk: 1000 küldetéspontot 1%-ra. Aktivitásoddal legfeljebb 10% kedvezmény szerezhetsz. Ha szeretnél ilyen kedvezményt, jelentkezz be, vagy regisztrálj!

  Küldetéspontokat az alábbi küldetésekkel szerezhetsz:

  Játék értékelése

  Játék értékelése

  Ha értékelsz egy terméket az adatlapján, minden értékelésért 50 küldetéspontot kapsz. Az olyanokért, amelyeket megvásároltál 100 küldetéspontot. Ezzel naponta legfeljebb 500 Küldetés pontot gyűjthetsz.

  Tartalmak megosztása

  Tartalmak megosztása

  Ha megosztod az oldal bármely tartalmát (cikket, hírt, terméket, értékelést, hozzászólást), 25 küldetéspontot kapsz. Naponta így legfeljebb 300 Küldetés pontot gyűjthetsz.

  Mások hozzászólásának és értékelésének hasznosnak jelölése

  Mások hozzászólásának és értékelésének hasznosnak jelölése

  Minden hasznosnak jelölésért, amit Te adsz mások értékelésére vagy hozzászólásra, 10 Küldetés pontot kapsz, naponta legfeljebb 100 Küldetés pontot.

  Általad írt értékelések és hozzászólások megosztása, hasznosnak jelölése

  Általad írt értékelések és hozzászólások megosztása, hasznosnak jelölése

  Írj minél hasznosabb, szórakoztatóbb értékeléseket! Minden hasznosnak jelölésért, ami a Te általad írt értékelésre vagy hozzászólásra érkezik, 5 Küldetés pontot kapsz. Ha megosztják azt, 10 Küldetés pontot. Naponta így legfeljebb 500 Küldetés pontot gyűjthetsz.

  A játékos kedvezmények célja, hogy a mások számára fontos aktivitásaidért kedvezményeket és nyereményeket kapj. A küldetéspontrendszer lényege, hogy kedvezményekhez és más előnyökhöz juss, azonban ez alapjaiban véve egy játék mindaddig, amíg a többiek élményét nem rontja.

  Mint a legtöbb játékban, technikailag itt is meg lehet kerülni a szabályokat, de nem szabad. Az alap- szabály az, hogy értékes tartalmakat adjatok egymásnak, osszatok meg másokkal, és mi ezt honorál- juk. Ennek az alapszabálynak a kikerülése pontlevonással, esetleg a kedvezmények visszavonásával járhat.

  A következmények elbírálásának jogát fenntartjuk. Szempontjaink, hogy az alapszabályt egy „ügyeskedés” milyen mértékben sérti, és mennyire rendszeres.

  Milyen „ügyeskedésekre” gondolunk?

  Ilyenek például:

  • ha „higítod” a tartalmat (Például egy-két szavas értékelésekkel - az értékelés lényege, hogy segíts másoknak megtalálni a nekik legmegfelelőbb játékot, illetve egy-két mondatban elmondd a véleményedet.)
  • ha megosztasz egy tartalmat, amit azután rögtön törölsz is (A megosztás lényege, hogy ajánld azt, ami tényleg tetszik, ill. egy-két mondatban elmondd a véleményedet!)
  • ha lájkolsz vagy +1-ezel egy tartalmat, úgy, hogy azt csak te lásd;
  • a tartalom, amit megosztasz, nem tartozik a tárgyra, vagy szélsőségesen bántó,
  • ha informatikai szaktudásoddal visszaélve meghekkeled a webshopunkat.

  Milyen szankciók lehetségesek?

  • Elvehetünk:
   • küldetéspontokat, 
   • gémzsetonokat, 
   • kuponokat, 
  • súlyosabb esetben, akár az összeset
  • kizárhatunk a küldetéspont gyűjtő játékból 

  Természetesen reméljük, hogy erre nem kerül sor. Számunkra ez első sorban játék, és a nyeremények- kel meghívni és inspirálni szeretnénk. Észrevételeidet, javaslataidat szívesen fogadjuk, és előre is köszönjük az info@gemklub.hu címen. (A tárgy mezőbe légy szíves írd be, hogy „szabály kérdés”.)

  Játékos üdvözlettel: A Gémklub csapat

  A fent leírt kedvezmények csak a webshopon történő vásárlásokra érvényesek, boltjainkban nem. A kedvezményrendszer változtatásának jogát fenntartjuk.