Társasjáték közösség

  Kiemelt hírek

  • Ments űrhajókat lézerrel!

   Ments űrhajókat lézerrel!

   2015.07.23.

   Gyere, és segítsd meg a Földön kívül rekedt rakétákat! Használd a lézer erejét, hogy feltöltsd az induláshoz szükséges energiával az űrhajókat, így azok visszatérhetnek a Földre! Az űr azonban veszélyeket is rejt, a meteor törmelékek elállhatják a lézer fényét, amiket a különleges műholdas tükrökkel tudsz csak megkerülni.

  • Jön a Gémforint-sorsolás!

   Jön a Gémforint-sorsolás!

   2015.07.23.

   Ahogy korábban már írtuk az új oldal kapcsán, szeretnénk kárpótolni benneteket a felhalmozott Gémforintjaitokért. Addig is, míg ezen dolgozunk, rendezünk nektek egy sorsolást, ahol az esélyeitek annál jobbak, minél több Gémforintotok volt. Erre a sorsolásra a hét végén kerül sor, amikor is 5 000 és 10 000 Ft értékű utalványt nyerhettek:

  Tovább az összes hírre

  Kiemelt cikkek

  • Szamuráj szellem

   Szamuráj szellem

   2015.07.21.

   Hogy miért jók a kooperációs társasjátékok? Mert nincs a játékosok között rivalizálás, sértődés a megjegyzések miatt … de leginkább azért, mert mindegyiknek hihetetlen jó a hangulata! Mert az együttműködős játékok lényege a hangulat: beleéljük-e magunkat a feladatba, a szerepbe, hogy aztán együtt oldhassuk meg.

  • Lövések a síron túlról

   Lövések a síron túlról

   2015.07.16.

   Végre itt a BANG! legújabb kiegészítője, az Aranyláz!

   A BANG! az egyik legnépszerűbb western témájú kártyajáték, melyben a banditák küzdenek a seriffel és helyetteseivel, miközben a szerencsevadász renegát célja, hogy egyedül ő maradjon életben. A 4-7 játékos a játék elején véletlenszerűen kapja meg a szerepét: 1 seriff, 2 helyettes, 3 bandita és 1 renegát küzd majd egymás ellen. A szereplőknek különböző céljaik vannak: a seriff végezni akar a banditákkal és a renegáttal, őt segítik a helyettesek – akár az életük árán is -, a banditák a seriff életére pályáznak, a renegát pedig csak akkor nyerhet, ha mindenkit eltöröl a föld színéről.

  Tovább az összes cikkre

  Kiemelt Ráday Gémklub hírek

  További Gémklub hírek

  További kiemelt hírek

  Tovább az összes hírre

  További kiemelt cikkek

  • Cacao
   Cacao
   2015.07.16.

   Ez a társasjáték pontosan olyan, mint a forró kakaó: könnyed és mégis tartalmas, jóllakat és még fel is dob! Pontosan ezt az ígéretet kapjuk a doboz fedelén: egy mosolygós, (kakaó)barna bőrű bennszülött lány kínál minket az istenek eledelével: egy kakaóbabokkal teli gyümölccsel… 

  • Hétvégi apuka 3 - Kezd ráérezni
   Hétvégi apuka 3 - Kezd ráérezni
   2011.12.11.  

   Március. Még mindig csak két és fél éves a fiam, ami a szakirodalom szerint nagyjából háromszáz szavas szókincset jelent. Ennek fiam esetében máris részét képezték az olyan kifejezések, mint „tábla”, „kártya”, „szabály”, „kocka”, „dobókocka”, „lapka”, „korong”, „jelölő”…

  Tovább az összes cikkre

  Licitálás


  Nincs aktuális licit folyamatban!