Dixit 7 - Látomások

  Normál ár: 5 490 Ft

  A Te árad: 5 216 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  A világ legnépszerűbb asszociációs társasjátéka, a Dixit hetedik kiegészítője Marina Coudray grafikusművész keze munkája. A képek a már megszokott módon egységes, mégis sajátos stílust képviselnek, és tökéletesen illeszkednek a Dixit fantasztikus világába, így bármely más kiegészítővel és alapjátékkal keverve tökéletes játékélményt nyújt.

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  100% (5)
  Rendezés:
  Eddig összesen 5 értékelés
  Egy tipp a kiegészítőkhöz

  Eszter | 2017. február 8.

  Azt hiszem, a játékmenetet már felesleges leírnom, mint ahogy azt is, mennyire szépek a képek. Inkább adok egy egyszerű tippet sokak problémájára:

  A kiegészítő kártyákat könnyedén lehet az alap Dixit dobozában tartani. Egyszerűen emeljétek ki a dobozból a belső tégelyt és a lépőmezőt, majd utóbbit fejreállítva tegyétek vissza. Máris van egy csomó hely, ahová be lehet szórni az extra kártyákat is, voilá! ;)
  Legszebb kiegészítő

  Eszter | 2017. február 6.

  A rajzok hangulata és az aranyozás is nagyon stimuláló, új lendületet hoz ez a kiegészítő a játékba! Erre aztán hatványozottan jellemző, hogy a kártyákon sok apró dolog szerepel, kis részletekre is lehet asszociálni. Igazán remek lett ez a csomag!!!!
  Gyönyörű

  Kenéz | 2017. január 12.

  Nagyon szép és kidolgozott képek, de nem is ez a meglepő. Ebben a pakliban jellemzőek a sima, geometrikus formák és összhatás, ami kicsit még kidolgozottabbá teszi az összhatást. Hogy egy-egy lap még aranyosan is csillog az már csak hab a tortán. Összességében talán kicsit felnőttesebb, a képek világosak, finomak, az egész pakli nagyon elegáns.Azok közül amikkel eddig találkoztam ezek a legizgalmasabb kártyák. Csak ajánlani tudom.
  Első nyomtatás - különkiadás

  Bence | 2016. november 30.

  Nagyon szép grafikák, amiket az első kiadásban aranyozott részek is díszítenek.
  A pakli 1/4-e, 21 lap aranykártya ami emel az amúgyis igényes kártyák színvovalán.
  Mindenképpen ajánlott ha a régi kártyákat már szétjátszotta a társaság.
  Dixit 7

  Péter | 2016. november 8.

  Huh, ez most nagyon jól sikerült! Az előző két csomag kicsit komorabb képei után ezek most nagyon jók lettek. Hamar a kedvencek közé került. Ráadásul az első kiadásnál még aranyozott kártyákat is tartalmaz! :))

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Dixit játékcsalád