Gondolkodó Logikai Játékok Szaküzlete

A GONDOLKODÓ JÁTÉKBOLT a gondolkodó emberek boltja. Logikai játékok és játék különlegességek nagy választékban!

FIGYELEM! A GONDOLKODÓ JÁTÉKBOLT árai nem egyeznek meg a Ráday utcai internetes diszkont áruház áraival!

Már három helyen is várjuk szeretettel kedves vevőinket!


1024 Budapest Fény u. 10.
Telefon: 316-4082
E-mail: gondolgem@gemklub.hu

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 10.00-18.00
Szombat: 10.00-13.00-ig


Nagyobb térképre váltás

1148 Budapest Örs Vezér tere 24., Sugár üzletközpont I. emelet
Telefon: 06-1-220-5026

Nyitvatartás:
Hétfőtől szombatig: 10.00- 20.00
vasárnap: 10.00-18.00


Nagyobb térképre váltás

A gondolkodó Logikai Játékok Szaküzlete logikai és konstruktív játékokat forgalmaz. A Gondolkodó Játékbolt Kft. által képviselt gyártók termékeinek széles választékát árusítja.

1. ThinkFun készségfejlesztő játékok
2. GémKlub társasjátékok
3. Saitek sakk-komputerek, digitális sakkóra
4. Gigamic fából készült társasjátékok
5. Eureka, Cast ördöglakatok
6. Larsen lappuzzle-k, postpuzzle-k
7. Fridolin művész puzzle-k, zenedobozok
8. Happy „Happy Cube” szivacs térbeli puzzle
9. Kapla fa építőjáték
10. Ricordi Arte művész puzzle-k, poszterek


A fenti cégek termékein kívül más gyártók hasonló tematikájú termékeit is forgalmazza a bolt. (Pl. Piatnik, HASBRO, Ravensburger, Crayola)

Az eredeti Rubikjátékok teljes választéka megtalálható
(Kocka 2×2, 3×3, 4×4, Kulcstartó, Gubanc)


A teljesség igénye nélkül az alábbi játékokhoz lehet eszközöket vásárolni:

sakk - sakk-komputerek, sakkórák (digitális, mechanikus), sakk-készletek (bábuk, vászon, táblák, dobozok), sakk-könyvek

kártya - francia-, magyar-, tarockkártyák, póker-, passziánszkártyák, szerepjátszás, jóskártyák, TAROT-kártyák

puzzle - síkbeli, művészi, térbeli puzzle-k

GO, Mahjong, Backgammon, ABALONE, dominó, tudományos kísérleti játékok, mikroszkóp, Rubik játékok, bűvészkellékek, Tangram, Rulett, Póker, Black Jack

Scrabble, Betűtorony, Malom, Halma, Mastermind, Labirintus, Activity

Csendesebb időszakokban lehetőség van a játékok kipróbálására a bolt félreeső zugaiban.

A Gondolkodó játékbolt és a Gém klub játék webáruház együttműködésével számos területen nyújtunk rendkívüli választékot. A web játékáruház legsikeresebb termékeit a Gondolkodó játékboltban is meg lehet vásárolni. A játékáruház és a játékbolt többek közt az alábbi kategóriákban áll vevőink rendelkezésére:

Fa építőjáték
Az építőjátékok családján belül itt található minden fa építőjáték. A Fakopáncs fajátékok építő játék családja és a Kapla építő játék család tagjai egyaránt kedvelt gyerekjátékok, fajátékok. Szórakozás, kreativitás, konstrukció, fantázia, ügyesség, természetes anyag: minden, ami a gyerek számára a játék során fontos.

Kő építőjáték
A kő építőjátékok a természetes anyagú játékok különleges körét képezik. A Teifoc játékok esetében valódi téglából, habarcsból építhetnek a gyerekek. Nagyszerű szórakozás! Bármely itt található kő építőjáték a kreativitás, konstrukció, fantázia, és ügyesség tekintetében a játék során egyaránt sokat ad a gyerek számára.

Vicces puzzle
A puzzle játék a játékok különleges csoportját képezi. A humoros, vicces puzzle a puzzle játékosok körében igen népszerű, legyen az egy 12, 50 vagy 100 darabos gyerek puzzle, vagy 200, 500, 1000, 2000 darabos felnőtt puzzle, vagy 3000, 5000 darabos puzzle profiknak. A puzzle játék a legjobb szórakozás!

Fa puzzle
A fa puzzle a fajátékok és a puzzle világának találkozása minden gyerek örömére! Állatos, mese vagy készségfejlesztő témájú puzzle, jó kézbe venni: természetes anyag, szépen kidolgozott fajáték főként gyerekeknek. A puzzle jó szórakozás, a fa puzzle minden érzék számára öröm!

Művészi puzzle
A puzzle játék a játékok különleges csoportját képezi. A művészi puzzle a puzzle játékosok körében igen népszerű, legyen az 100-2000 darabos felnőtt puzzle, vagy 3000-5000 darabos puzzle profiknak. Élvezze ön is Michelangelo, Rafaello, Chagal, Klimt képeit egy puzzle játékot kirakva! A puzzle játék a legjobb szórakozás!

Mese puzzle
A mese puzzle az egyszerű gyerekjátékok körébe tartozik. A mese témájú gyermek puzzle a kicsiknek remek szórakozás, de a játékos tanulás eszköze is lehet.

Fajáték
A fajáték kategória alatt több száz új játék található! Fajátékok a fa dominó, fa memória, fa logikai játékok, fa ügyességi játékok, fa készségfejlesztő játékok, fa oktatójátékok, fa akciójátékok, fa puzzle, fa építőjátékok, fakocka, fa gyöngy és fa öltöztető a lányoknak, fa járművek a fiúknak, fa játék kellékek és fa társasjátékok. Szórakozás, kreativ tanulás, amit a gyerek szeret!

Oktató játékok
A készségfejlesztő játékok, vagy oktató játékok sokat jelentenek a gyerek fejlődésében: a tanulás így szórakozás, a játék tanulás lesz. A gyerekek számára az akció játék, vagy a kézügyesség használatára épülő ügyességi játék, és az olvasás, számolás elsajátítását előkészítő ismereti játék egyszerre öröm és játékos tanulás.

Klasszikus logikai játék
Klasszikus logikai játék minden olyan kétszemélyes társas játék, mint a sakk, go, malom, dáma, backgammon, amőba, halma, vagy más közismert stratégiai, taktikai táblás játék, illetve a klasszikussá vált Stratégó társasjáték is, és az egyszemélyes logikai játékok: az ördöglakatok és szoliterek. Szórakozás felső fokon!

Különleges logikai játék
A különleges logikai játékok új, rendhagyó társasjátékok és kétszemélyes taktikai játékok gyűjteménye. Van köztük családi társasjáték, de felnőtt taktikai játék és stratégiai játék is. Egy a közös bennük: szellemes és kellemes szórakozás!

Ördöglakat
Az ördöglakatok a logikai játékok sajátos világát képezik: többnyire szép fajátékok, ügyességi játékok, de különleges, szoliter logikai játékok is minden korosztájnak. Az ördöglekat gyerekjáték, és felnőtt játék egyaránt: mindenkinek kellemes szórakozás!

Klasszikus kártya
Klasszikus kártya a magyar kártya, francia kártya vagy römi kártya, pasziánsz kártya, tarock kártya, póker kártya és azok az ismert kártyajátékok, melyeknek a szimbólumai és számozásai klasszikusak. Legyen ulti, römi, canasta póker vagy bridzs, a kártyajáték több, mint szórakozás: a játék egyszerre kikapcsolódás és a készségek fejlesztése!

Klasszikus társasjáték
Az olyan társasjátékok, mint a dominó, memória, roulette vagy quviz játékok mindegyike klasszikus játék lett. A régi játékok mellett azonban napjainkban születő társasjátékok is alapművé váltak, mint Rummikub vagy a Activity. A társasjáték több, mint szórakozás: a játék egyszerre kikapcsolódás és a társas együttlét nemes formája.

Táblás társasjáték
A társasjátékok közül táblás játék minden olyan stratégiai játék, szerencsejáték, taktikai játék vagy akár ügyességi játék is, melynél a játék egy játéktáblán zajlik. Akár gyerekjáték, akár családi játék, akár felnőtt játék, a játéktábla áll a középpontban. A társasjáték több, mint szórakozás: a játék egyszerre kikapcsolódás és a társas együttlét nemes formája.

Gigamic logikai játékok
A Gigamic játékok a társasjátékok és logikai játékok sajátos világát jelentik: egyszerre szép fajátékok, ügyességi játékok, taktikai játékok és startégiai játékok minden korosztájnak. Gyerekjáték, családi játék és felnőtt játék egyaránt található itt, de van szoliter játék, kétszemélyes játék is, csak egyben hasonlítanak: mind gyönyörű, szellemes és kellemes. Nagyszerű szórakozás!

Egyszerű kártyajáték
A kártyajátékok közül egyszerű kártyajáték kategóriába soroljuk a gyerek kártya, családi kártya vagy általában a könnyen játszható kártya játékokat. Sok ismert és új ügyességi kártya játék, logikai kártya játék és szerencse alapú kártya játék van itt, de előfordul a kártya lapokkal játszható társasjáték vagy egyszerű taktikai játék is. Könnyed szórakozás!

Összetett kártyajáték
A kártyajátékok közül összetett kártyajáték kategóriába soroljuk a magasabb színvonalú családi és felnőtt kártya játékokat. Van köztük sok logikai kártya játék, taktikai kártya játék de vannak olyan kártyajátékok, melyeket kártya lapokkal kell ugyan játszani, de a játék egy-egy társasjáték vagy stratégiai játék menetére is hasonlít. Szórakozás felső fokon!

Ügyességi társasjáték
Ügyességi játék minden olyan kártya vagy táblás akciójáték, szórakoztató játék, egyensúlyozós társasjáték, mely gyorsaságot, kézügyességet vagy hasonló készséget kíván és fejleszt. Az ügyességi játék jó szórakozás mind a gyerekek, mind a felnőttek részére, így a legtöbb ilyen akciójáték a családi játékok körébe tartozik.

Játékgyűjtemények
A játékgyűjtemények játékai közt van logikai játék, mint a backgammon, malom, sakk vagy dáma, van klasszikus társasjáték kisgyermekeknek, és nagyobb gyerekek, illetve családok számára, mint a ki nevet a végén, és van kockajáték, kártyajáték, memóriajáték is. Ezek a játékok fejlesztik a gyermekek logikai, színfelismerô, problémamegoldó és kombinációs készségeit.

Különleges társasjáték
A különleges társasjátékok új, ötletes játékok gyűjteménye, mely eltér a megszokottól. Első sorban gyerekjáték, családi társasjáték, ügyességi játék található itt, de előfordul egyedi ötleten alapuló felnőtt taktikai játék és stratégiai játék is. Egy a közös bennük: szellemes és kellemes szórakozás!

Sakkautomata
A sakkautomata a sakk szoliter változata. A sakk játék egyik oldalán a gép áll, a táblajáték másik oldalán a játékos. A sakk játék több fokozatban játszható: kezdőtől a haladóig minden sakk kedvelőnak nagy kihívás és jó szórakozás.