Party Alias társasjáték

Kategória: Kommunikációs társasjáték Kiadó: PlayGo Játékosok száma: 4-12 Életkor: 11-99 Játékidő: 45
  • Magyar nyelvű játék
  • Játékszabály nyelve: magyar
Ára: 6 990 Ft
ELŐRENDELHETŐ
Figyelem! A termék beszerzése hosszabb időt is igénybe vehet. Kollégáink arra törekednek, hogy a megrendelését legfeljebb 30-45 napon belül teljesíteni tudjuk. Abban az esetben,ha a termék elérhetősége időközben megszűnik beszállítóinknál, azonnal jelezzük Önnek a rendelésben megadott e-mail címére.

Személyes átvétel: Sikeres beszerzés esetén e-mailben tájékoztatjuk, és telefonos visszaigazolást követően munkanapokon azonnal átvehető.
Házhozszállítás: Sikeres beszerzés esetén e-mailben tájékoztatjuk, és 2 napon belül házhoz tudjuk szállítani.
A PARTY ALIAS társasjáték a népszerű ALIAS szókörülíró társasjáték vidám, partyelemekkel kiegészített verziója. A PARTY ALIAS esetében ha egy csapat bábuja a játéktáblán lévő party-mezők valamelyikére lép, a kiválasztott játékosnak a szavakat teljesen új, bolondos, mókás helyzetekben illetve módokon kell körülírnia. A party-mezők típusától függően vagy egy bolondos történetbe kell a kártyákon lévő szavakat belefoglalni, vagy hírességeket kell körülírni, vagy a szavak körülírását különböző hangulatban illetve testhelyzetben kell elvégezni. A PARTY ALIAS társasjáték ügyességet, taktikát, kreativitást és gyorsaságot igényel a játékosok részéről, de mindezek mellett fantasztikus szórakozást, vidámságot is nyújt a csapatoknak.

HozzászólásokKép betöltése...

1. | Reea | 2013.11.03. 12:44

Válasz erre


Nagyon jó játék, a családnak vettem. :)