Monopoly 80 éves jubileumi kiadás

  Normál ár: 7 990 Ft

  A Te árad: 7 591 Ft

  Értékelés:  (2.4)
  A klasszikus Monopoly társasjáték 2015-ben 80. születésnapját ünnepli. A játék az 1930-as évektől kezdve napjainkig nagy népszerűségnek örvend. A Monopoly 80. évfordulós retro játéka és kártyái a kezdetekhez repítenek vissza téged is. Építsd meg saját épületeid, hoteled és tegyél mindenki mást fizetésképtelenné, hoyg megnyerd a játékot. De légy óvatos, és a ne vedd le a szemed a pénzedről. mert sose tudhatod mikor kerül rád a sor, hogy egy masszív bérleti összeget fizess ki. Vásárolj, adj el és tárgyalj, hogy megnyerd a játékot.
  Tartozékok: játéktábla, 10 játékbábu, 28 birtoklevél, 16 szerencsekártya, 16 meglepetéskártya, Monopoly pénz, 32 ház, 12 szálloda, 2 dobókocka, használati útmutató

  Értékelések átlaga 


  (2.4)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  10% (1)
  30% (3)
  40% (4)
  20% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 10 értékelés
  7 Nagy Bűne a Monopolynak

  Adim | 2017. február 7.

  Találtam egy nagyon jó összegzést arról, miért borzalmasan szörnyű játék a Monopoly. És teljes mértékben egyetértek vele!
  http://7mitjatsszunk.blog.hu/2017/02/03/7_nagy_bune_a_monopolynak
  Lasszikus, évente max egyszer

  Adrienn | 2016. december 28.

  Klasszikus játék, szép a tábla és a bábuk, azonban már nem köt le igazán. Évente egyszer vesszük elő. Egy ember számára élvezhető csak, akinek épp a szerencse kedvez, majd ő jól kicsinál mindenkit. Élvezhetetlen, nem pedig szórakoztató.
  Egyszer talán jó volt

  Loki | 2016. január 7.

  Ma már rengeteg társasunk van otthon és azt kell mondjam, hogy szerncse, hogy a Monopoly-val csak sokára ismerkedtünk meg. Lehet, hogy ez a játék egykor élvezetesnek számított, de nehezen tudom elképzelni, a játékmenet egyhangú, de a legrosszabb, hogy ha valaki már előnybe kerül, akkor a többiek szinte csak aszisztálnak ahhoz, hogy ő egyre gazdagabb legyen és így mindenki csak várja, várja a játék végét. Szerintem sokan csak ezt ismerik, ezzel kötik össze a társasjátékokat és ezért mondják, hogy nem szeretik őket. Jóindulattal 2 csillag, az is leginkább azért, mert a megtapasztalt kínszenvedés talán segít bemutatni, hogy miért kell kisebb nagyobb mértékben de szabályozni a szabad piaci működését.
  klasszikus

  Cecilia | 2015. október 28.

  Szépen kidolgozott. Mintha a régi lenne, de új köntöst kapott. A figurák gyönyörűek hozzá. Alap-társas otthonra.
  Igazi klasszikus, de...

  Balupanker | 2015. október 4.

  Nagy múltú játék, mindenki ismeri, sokan szeretik is. DE túl sok bőr lett már lehúzva róla, és ez a kiadás is egy tipikus példa erre. Van egy játék, aminek bolti forgalomban legalább 10 verzója kapható, másodkézből legalább még egyszer ennyi, és kiadnak egy újat, ami semmiben sem tud többet a korábbiaknál. Ráaádásul mindezt nem is kiemelekdő gyűjtői minőségben tették. Nem látok rá okot, hogy valaki megvegye, akinek nincs otthon meg valamelyik korábbi kiadás, otthon pedig rengeteg embernek megvan valamelyik korábbi kiadás.
  Csak a figurák

  Boly | 2015. szeptember 18.

  A Monopoly az egyik legmeghatározóbb játék volt a társasjátékok között. Megérdemelte volna, hogy valami komolyabb táblát csinálnak a szülinapi kiadásban. A pénz és a tulajdonlapok pedig szerintem kifejezetten igénytelenek lettek. A figurák azok amelyek kitűnőek a ebben a kiadásban. De sajnos ez elég kevés. Aki nagy gyűjtő annak kötelező darab, de egyébként inkább egy rendes verzió!
  Értékelés:
  Grafika: 3
  Minőség: 4
  Újrajátszhatóság: 2
  Hangulat: 2
  Nehézségi szint: könnyű
  dehát még is csak klasszikus....

  bab1lon | 2015. augusztus 29.

  Egyet kell értsek az előttem szólókkal, ugyanakkor én mégsem bántanám, sőt, tisztelgek előtte, mert nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ez a szenvedélyem felnőttként is megmaradjon.
  Soha többé

  Gubirobi | 2015. augusztus 16.

  Pedig én adtam neki esélyt. Többször is. Mondogattam magamnak, hogy nem hiába lehet ezt mindenütt kapni, sőt bajnokságokat is rendeznek.
  Szerezz minél több pénzt, majd annak felhasználásával még több értéket, majd azok felhasználásával még több pénzt és közben jól szívd ki mások vérét, amíg csak egy maradhat. Lehet, hogy a "való" világot képezi le, de amikor leülök játszani ebből nem kérek.
  Szerencsére rengeteg más társasból lehet/tudok választani, így nálam többé nem fog előkerülni és kerülöm is, mint macska a forró kását.
  Aki ennek ellenére szeretne vele játszani, hajrá, de én szóltam!
  Kinézetre elég tetszetős a klasszikus forma, de ennek ellenére nálam tiltólistás.
  Nagy öreg játék

  Zsolt | 2015. július 16.

  Nosztalgia játék. Ma is jónak találom, de a modernebb változatokból érdemes talán válogatni.
  Szerencsejáték

  Dezső | 2015. július 9.

  A szerencse szerepe sajnos túlságosan nagy, és ezen háziszabályokkal sem igen lehet mit kezdeni. Ennél azért már vannak sokkal élvezetesebb játékok ugyanennyi, vagy akár (jóval) kevesebb pénzért.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Monopoly játékcsalád