Bemutatjuk a Gémklub társasjáték-kiadó újdonságait

  2017.03.13.

  A Gémklub társasjáték-kiadó 2016. téli és 2017. tavaszi megjelenéseivel a játék különleges élmény lesz!

  A GémKer, mint társasjáték-forgalmazó hamarosan bemutatja friss kínálatát. Ebben közel 70 modern társasjátékszerepel, közöttük a Gémklub újdonságai is: a Gémklub saját fejlesztésű játéka, az Űrcsempészek, magyar fejlesztésű játékok, mint a Sponsio, a Vikingdoms és A birodalom bajnoka, illetve több magyarított játék, például a 7 Csoda: Párbaj, a Fedőnevek képekkel és a Cortex Challange – IQ Party.

  Tavaszi újdonságok

  További magyarításra váró játékainkról az év során folyamatosan hírt adunk, figyeljétek a gemklub.hu honlapot és a Gémklub Facebook-oldalát.

   

  Legújabb választékunkat is úgy alakítottuk ki, hogy minden korosztály – a gyerektől a felnőttig – megtalálja ajánlataink között a számára legmegfelelőbb társasjátékot. Játékaink mindenekelőtt kimagasló játékélményt nyújtanak, amit meg akar ismételni mindenki, aki kipróbálja. Élményt kínálunk!

   

  A GémKer társasjáték-forgalmazó 2016. téli és 2017. tavaszi kínálatában szerepelnek a Delta Vision kiadó stratégiai játékai is, amelyeknek szubdisztribútora a GémKer: Mombasa, Great Western Trail – A nagy western utazás, Star Wars: Sorsok.

   

  Stratégiai társasjátékaink között megtalálható két stratégiai játék magyar fejlesztőtől, a Sponsio és a Vikingdoms, illetveszintén magyar fejlesztésű A birodalom bajnoka. Stratégiai játékaink köre bővül magyar kiadású játékokkal, mint például a Mombasa, a Scythe, az Eldritch Horror, a Great Western Trail (A nagy western utazás), a Star Wars: Sorsok és a 7 Csoda: Párbaj, illetve eredeti nyelvű játékok, az Ulm és a Vikings on Board.

   

  Családi társasjátékaink sorát egy Gémklub-fejlesztésű játék, az Űrcsempészek nyitja. Családi játékaink között szerepelnek már közkedvelt sorozatok újabb tagjai is, például a Timeline Találmányok és a Cardline Dinoszauruszok. Színes kínálatunk tartalmaz kártya- és táblás játékokat, olyanokat, amelyekben az ügyességé a főszerep, valamint amelyekben stratégiai gondolkodásra van szükség. Néhány cím ízelítőként családi játékaink közül: Kingdomino, Pow!, Dodelido, Pungi, Clubs, Blindes Huhn Extrem, Maharaja, Touria, Crazy Turf, Fantastic Park, Jolly & Roger, az utazáshoz is ideális Quizoo, s a Go Go Gelato!, amelynek magyar kiadását is tervezzük.

   

  Népszerű partijátékaink ígéretes darabja a Fedőnevek képekkel, amely a tavalyi év legfelkapottabb partijátékának új verziója. A Munchkin-rajongók is örülhetnek a sorozat újabb tagjainak: Supermunchkin, Munchkin 6 (A kazamata zamata), Munchkin Cthulhu (Cthulmú kihívása), Muchkin-zombik 2. (Kar-hatalom). Star Wars- és Dobble-, illetve Timeline-kedvelőknek ajánljuk a Timeline Star Warst és a Dobble Star Warst. A Cortex Challange – IQ Party szintén ígéretes partijáték. 2016. téli és 2017. tavaszi újdonságaink sora itt még nem ér véget, további partijátékaink a Légy Résen!, a Szerelmes levél, a Copy or not Copy, a Turn-a-round, a Chicken Wings és az idén –terveink szerint –magyarul is megjelenő Treasure Rush.


  A gyerekekre is gondoltunk, utazáshoz ideálisak fémdobozos társasjáték-újdonságaink, a Szellemlépcső, Az elvarázsolt labirintus és Az elvarázsolt torony. A legkisebbeknek ajánljuk a Keekee-t és a Zimbbos!-t. Biztosan nagy élményt ad a kicsit nagyobb gyerekeknek a Rhino Hero, a Tiny Park, a Go Cuckoo! és a Lumina.

   

  2016. téli és 2017. tavaszi kínálatunkban sok felnőtteknek, illetve gyerekeknek ajánlott logikai játék is szerepel. Csak néhány példa a felnőtteknek ajánlott absztrakt játékújdonságokközül: Dvonn, Pünct, Tzaar, Zertz, Lyngk, Sixth!, Number9. A kisebbek pedig a következő újdonságokkal fejleszthetik logikai készségeiket: Fidgitz, Lunar Landing, Kakerlaken Duell (Csótánypárbaj), Pizza Diavolo és Babushka.

   

  2016. téli és 2017. tavaszi újdonságaink már megrendelhetők vagy előrendelhetők – folyamatosan jelennek meg tavasszal és nyár elején – a Gémklub webáruházában!

   

  Gémklub. A játék élmény.

  Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
  Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
  Belépés