Rush Hour - Csúcsforgalom - magyar kiadás

  Normál ár: 5 490 Ft

  A Te árad: 5 216 Ft

  Értékelés:  (4.5)
  Rush Hour Új kiadás- vadonatúj feladványokkal!
  A Rush Hour logikai játék a hétköznapjainkból már megszokott csúcsforgalomba és közlekedési dugókba kalauzol minket, ahol a cél a feladatkártyák alapján felállított járművek között ellavírozni úgy, hogy nem emelhetjük fel egyiket sem, csak csúsztathatjuk őket a tábla mentén.

  A Thinkfun kiadó neve rég összeforrt a feladványos logikai fejlesztőjátékok fogalmával, és nem véletlenül. Valóságos úttörője a műfajnak, évről évre a legváltozatosabb tematikákkal és mechanikákkal rukkol elő, de eközben furcsamód a régebben kiadott játékai sem veszítenek a fényükből. Különösen nem a Rush Hour sorozat, amely még ma is a legnépszerűbb a kínálatában!

  A siker persze nem meglepő, hiszen a Rush Hour gyerekeknek és felnőtteknek is remek agytorna, alig néhány mondatos szabállyal, rengetek feladvánnyal, és egy nagyon ismerős alaphelyzettel - mert hát ki ne bosszankodott volna már a dugóban vesztegelve a délutáni csúcsidőben, vagy épp a Balaton felé tartva egy kellemesnek indult péntek délután?

  A Rush Hour - Csúcsforgalom pont ezt a helyzetet teszi szórakoztatóvá azáltal, hogy lehetőséget kínál rá, hogy végre egyszer sikeresen átverekedjük magunkat az autók kaotikus során. Pontosabban nem is egyszer, hanem mindjárt negyvenszer!

  Adott egy négyszögletű pálya és egy feltűnő, piros autó, amit egyenes vonalban mozgatva ki kell juttatnunk a tizenöt másik jármű okozta zűrzavarból. A feladatkártyák - négy nehézségi szintet kínálva - megadják a kiindulási pontot, vagyis hogy melyik busz, személyautó, kamion hol is áll a pályán? A legkisebbeknek persze már az kihívás lehet, hogy pontosan felállítsák a járműveket a helyükre, de az igazi játék csak eztán kezdődik!

  Sikerül vajon elsőre átlátni a helyzetet és szabaddá tenni az utat a piros kocsi előtt? Nem valószínű! A dolgot ráadásul az is nehezíti, hogy a járműveket nem szabad felemelni, hiszen nem tudnak repülni, de még csak kanyarodni sem, vagyis csak előre és hátra szabad mozgatni őket. A logika, kombinációs készség és térlátás mellett tehát egy jó adag türelemre is szükség lesz a sikerhez!

  Persze, az első néhány feladat még inkább csak szórakoztató, mint valóban gondolkodtató, hiszen a cél az, hogy a gyors sikerélményeknek hála a nagycsoportos-kisiskolás gyerekek is megszeressék a játékot és a játékos gondolkodást, így később, amikor nem sikerül azonnal teljesíteni a feladatot, akkor se veszítsék el a kedvüket és érdeklődésüket, és merjenek újra próbálkozni.
  Ha pedig mind a negyven feladványt betéve tudják már, akkor sincs veszve semmi! A Rush Hour immáron három kiegészítővel büszkélkedhet, melyek mindegyike újabb 40 feladványt kínál a játék szerelmeseinek!

  Értékelések átlaga 


  (4.4)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 5 Egyedül 6
  57% (4)
  29% (2)
  14% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 7 értékelés
  Mindenkinek

  Fanni | 2015. november 25.

  Szülőnek és gyereknek is egyaránt remek agytornát nyújt.
  Egyedül

  Boly | 2015. október 4.

  Szeretem az egyszemélyes társasokat, hiszen a társaság jó, és általában magammal nem szoktam vitába szállni. Ez egy nagyon jó játék, logika az egész, de nagyon ízléses, ötletes kivitelben. Ajánlom mindenkinek.
  jo

  Miklós | 2015. október 4.

  Már egyszer megcsináltam az összeset de sok kiegészítő is van, szóval ha valaki nagyon szereti egy ideig nem fog unatkozni .
  talald meg a kiutat

  Deák-Bacsa | 2015. augusztus 7.

  Logikai jatek, rengeteg feladvannyal. Aki szeret egyedul szoszolni, annak csak ajanlani tudom. Persze ha az ember rajon a nyitjara, akkor mar nem is olyan nehez... Csak mar jonnek ra!
  Szülőknek is

  Astarra | 2015. július 14.

  A gyerek mellett a szülő is kiválóan fog szórakozni. Lesni nem ér!
  Logikai játék

  Prutsok | 2015. július 13.

  Imádom a logikai játékokat, a Rush hour pedig minden amit várok egy ilyen játéktól. Változatos, gondolkodtató, szórakoztató.
  Egy klasszikus

  tarics | 2015. július 10.

  Rövid kikapcsolódásra, agyzsibbasztásra és karbantartásra kiváló. Több szinten, sok kártyával. (Akár ketten is időre versengve.)

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
  Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
  Belépés
  Rush hour játékcsalád