Space Hulk: A halál angyalai

  Normál ár: 6 490 Ft

  A Te árad: 6 165 Ft

  Értékelés:  (4.6)
  Pusztítsátok el az idegeneket!

  ++ üzenet kezdete; vörös kód ++

  Véres Angyalok, 7362-1. hadparancs
  Lorenzo őrmester részére

  Szállítótorpedón közelítse meg a Kárho­zat Bűne roncshajót, és hatoljon be terminátor szakaszával. Totális orzófer­tőzöttség valószínűsíthető.
  Feladata az irányítótermek megsemmisítése. Számítson erős ellenállásra.

  Küldetés sikerének esélye: 44%,
  Várható élőerő-veszteségek: 86%

  ++ üzenet vége ++

  A Space Hulk? – A halál angyalai™
  kooperatív játék, ahol 1-6 űrgárdista
  terminátor hatol be egy óriási űrhajóroncsba, hogy ott bátorsággal, csapatmunkával és tűzerővel legyűrjék a génorzók túlerejét.

  Nem bukhattok el!

  Értékelések átlaga 


  (4.5)

  Közönségdíjak

  Gyakorlott játékosoknak 13 Ameri gémereknek 10 Egyedül 7 Ketten 11
  67% (10)
  27% (4)
  7% (1)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 15)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  Génorzók génorzók hátán

  MoquShake | 2017. április 11.

  Próbáltuk 3 és 6 játékos verzióban. A szabály rendszer kicsit nehézkesen értelmezhető volt. De végül nagy kalandok(sok taktika sok stressz) keveredtek belőle. Visszajelzések alapján további folytatása lesz a génorzók elleni harcnak.
  Vélemény

  Károly | 2017. február 12.

  Ketten próbáltuk ki egy haverral ezt a játékot. Eleinte kicsit bonyolultnak tűnt, de végül is sikerült megérteni a szabályokat. Valószínűleg jobban élveztük volna ha többen vagyunk, mert így nagyon sok felé kellett figyelnünk. A játék lényege, hogy űr katonákat irányítunk akiknek a kártya lapjait egymás alá kell helyezni egy sorba. Az űrlények meg két oldalról támadnak és le kell öldösni őket miközben a "haladunk a pályán". Amit szintén kártya lapok jelölnek. Nekem nem igazán jött be ez a stílus, de aki a táblás játékok helyett a kártyajátékokat kedveli az bátran beruházhat rá.
  igazi w40k élmény

  András | 2016. december 6.

  barátokkal, muszáj összedolgozni, gondolkodós-taktikus, zseniális élmény, több óra is lehet 1-1 party.
  Csak együtt győzhetünk

  Phoenix Wolf | 2016. november 17.

  Fantasztikus hangulatú játék. Bár egyedül is játszható, több játékos esetén válik igazán érdekessé. Nem repetitív, sokszor újra lehet játszani, és minden alkalommal ugyanolyan nehéz lesz, mint az elején :) Ha kipróbáltuk és megszerettük, érdemes beszerezni hozzá a kiegészítőit, mivel azok - főleg a tyranidák - új dimenziókat nyitnak az ellenfeleink előtt.
  Egyedül is teljes értékű

  Balázs | 2016. május 3.

  Fantasztikus hangulatú koop. kártyajáték, mely egyedül játszva legalább olyan élvezetes, mint ha többen ülnek össze. Kicsit nehézkes a szabályértlemezés, de játék közben minden a helyére kerül. Izgalmas és összetett játék egy kis dobozba sűrítve, főleg ennyiért sci-fi és WH40k rajongóknak kötelező vétel.
  Suppressing fire!!!

  G. | 2016. április 5.

  Mindenképp megéri kipróbálni, határozottan többször játszható. A sok bukás ellenére is megjön a kedved majd, hogy újra megsemmisíts pár génorzót.. jobban mondva pár tucatot :) Egyedül is lehet játszani ez egy nagyon nagy plusz a pozitívumok közt, ugyanakkor szerintem jobb legalább 2-en. A szabálykönyv kicsit furcsán fogalmaz vagy csak próbál röviden és emiatt kicsit érthetetlen de a kezdeti döcögés elmúltával menni fog simán minden. (persze ha a génorzók engedik) A dizájnja a kártyáknak és a játéknak magának kifogástalan, ahogy már írták előttem is, aki szereti a Warhammer világát/stílusát az ezt is szeretni fogja! Egy szó mint száz génorzó, ár érték arány szerintem rendben van, PRÓBÁLD KI !
  Kétségűző

  ExRxC | 2016. február 29.

  Nem tudtam mennyire működhet a Space Hulk kártyajáték formájában, de minden kétségem elszállt. Nagyon addiktív, pörgős és taktikus a játék. Sok a variációs lehetőség. Húgom is egyből megkedvelte, pedig nem a zsánere. Negatív dolog annyi lenne, hogy a játékszabály kicsit bonyolultan van összerakva (ez így van az eredeti verzióval is).
  Egyedül is kiváló

  Kenshin | 2015. október 23.

  Jómagam még nem élveztem egy játékot sem, amit egyedül lehet játszani. De Space Hulk kártyás verziója bizony még egyedül is szórakoztató. Habár a játék használ kockákat mégis akár a táblás verziójában nagyon sok taktikai lehetőség van. Ettől számomra még élvezetesebb a játék. A hangulat kiváló. Bár az is igaz, hogy szerintem nem ér fel a táblás változattal, de ha nincs sok időm vagy kedvem az előkészületekre akkor inkább ezzel játszom, játszunk.
  Game over, Man. Game over!

  Dezard | 2015. október 19.

  Nem nagyon szeretem a kártyajátékokat, csak nagyon kevés tetszik, de ez az egy zseniális lett!!! Nagyon jól visszaadja a warhammer univerzum hangulatát, az űrgárdistákat amúgy is csípem, pfúúúj génorzók!! A szabályok nem nehezek, ketten és többen is jó játszani.Tetszenek a helyszínek, az elrendezésük, a csata is marha jó. ha nem elég taktikusan játszotok, nem jól használjátok a karakterek képességeit, vagy nem figyeltek, akkor a génorzók nagyon megtudják nehezíteni a dolgotokat. Kockadobással dől el a harc, de mégsem a szerencséé csak a főszerep. A játék eléggé nehéz ahhoz hogy kihívást nyújtson, de nem annyira nehéz hogy elvegye az ember kedvét a játéktól.Aki nem próbálta a kártyajátékokat de szereti a warhammer univerzumot, azt nem éri majd csalódás ha kipróbálja!
  UI: volt hogy egy kockadobás döntött hogy nyerünk e vagy sem! Általában mindig izgalmas a játékmenet.
  purgálás

  gergő | 2015. október 18.

  Talán az egyetlen játék amivel eddig tényleg jó volt egyedül játszani, és nem éreztem a társak hiányát (bár gondolom velük mégjobb) a hangulata átjön, a génorzók sokan vannak és kegyetlenek, a gárdisták hullanak mint a legyek, taktikus és stresszes játék.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!