Sztorikocka

  Normál ár: 3 490 Ft

  A Te árad: 3 316 Ft

  Értékelés:  (4.7)
  Össze tudod kapcsolni mind a 9 képet egy kerek történetté? Story Cubes? egy zsebben is elférő mesegyár, amely minden korosztálynak beindítja a fantáziáját. Versengésmentes szórakozás egy vagy több játékos számára.
  Dobj a 9 kockával, nézd meg a dobott ábrákat és mondj egy történetet úgy, hogy mindegyik ábrát beleszövöd a történetbe valamilyen sorrendben. Ennyi az egész. Egyszerű, gyors és nagyon szórakoztató!

  Lehet úgy is játszani, hogy egymás történeteit folytatjuk, de különálló sztorik is szórakoztatóak tudnak lenni, ha a játékosok jó fantáziával vannak megáldva. A játék egyaránt jó dumagép csemetékkel, vagy egy remek felnőtt társaságban, főleg néhány sör elfogyasztása után. :)

  A sztori kocka kiválóan használható nyelvtanuláshoz is, hiszen idegen nyelven máris nagyobb kihívást jelent történetet mesélni.

  Az alapjátékon (narancssárga) kívül két nagy (9 kockás) és 3 kicsi (3 kockás) kiegészítő jelent meg a játékhoz. Alapvetően 9 kockával kell dobni a játékban, így a kiegészítők használata kockacseréket igényel. Ez nem baj, mert sokkal változatosabb történetek születhetnek egy olyan meglepő kocka kombinációból, amiben egy velociraptor van együtt egy toronyházzal, egy kobolddal, és mondjuk egy kincsesládával, meg egy óriáspolippal. :)
  Akinek nagyon megy a sztorizgatás, az persze növelheti is a kockák számát a kiegészítővel, azok cseréje helyett.

  Értékelések átlaga 


  (4.6)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 27 Gyakorlott játékosoknak 5 Ketten 14 Családdal 38 Partijátéknak 32
  73% (30)
  17% (7)
  10% (4)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 41)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  Mesélj!

  hmonka | 2017. február 3.

  Először az online verzióját ismertük meg a játéknak. Az is nagyon jó volt, de igazi kockákkal még nagyobb élmény. Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt jó. Fantázia és kreativitás fejlesztő.
  Minden bulira kötelező

  Adrienn | 2017. január 25.

  Mindenki jól szórakozik. Több kockával érdemesebb játszani. Jó, hogy vannak új kiegészítők hozzá, így mindig lehet fejleszetni, színesíteni a játékot.
  Remek Parijáték

  Erik | 2017. január 16.

  Jó társasággal nagyon szórakoztató tud lenni, fejleszti a rögtönző képességet és a kreativitást. A matekosabb emberek hamar megunják, viszont remekül bele láthatunk a másik képzelet világába. Tudom ajánlani!
  Nagyon jó

  Péter | 2017. január 12.

  Az egész család család imádja és minden hétvégén ezzel játszunk!
  Kreativitás mesterfokon

  Zoltán | 2016. december 20.

  Szórakoztató és igazán agyalós játék, a legjobb hogy mindig más és más, szinte kimeríthetetlen lehetőségekkel.
  Ha szeretsz mesélni ...

  Attila | 2016. december 20.

  Aki már mesélt kisgyermekének, annak szuper kiegészítő lehet e apró dobozka, mivel szinte pillanatok alatt egy fantasztikus történet eredhet a szemünk előtt. Gyakorlatilag nincs szabály bárhogy és bármit lehet kitalálni. Azoknak is jó választás lehet, akik nem szeretik versengő játékokat, mert itt nem ez a cél. Utazáshoz is ideális lehet, rendkívül kis helyen elfér.
  Esküvőn használtuk

  Márta | 2016. december 3.

  Különböző korosztályok dobtak vele és sztoriztak. 9 kockából, néha meglepően érdekes vagy találó, de sokszor ismétlődő felsorolásszerűség lett belőle. Nekem nem volt türelmem hogy szépen átgondoljam és jó sztorit kreáljak, de kreatívabb személyek egész sokáig jól elvoltak vele.
  Kreatív szórakozás

  Benjámin | 2016. november 29.

  Tetszőlegesen kialakítható játékszabály. Kevesen, de sokan is élvezetes játék. Izgalmas, érdekes, akár humoros együtt töltött időt biztosít. Nem kell teljesíteni, nincs vesztes, nyertes. Mindenki egyénisége beleszövődik, így egyrészt adunk magunkból, másrészt jobban megismerjük a másikat is. Kis helyen el fér, esztétikus csomagolás és az ára is elfogadható.
  Kétesélyes

  Viktor | 2016. november 29.

  Felszabadult, kreatív játékosokkal egészen élvezhető. Mindezek nélkül kínkeserves tömény unalom folyamatos ismétlődésekkel. A kockák jó minőségűek, de érdekesebb szabályokkal fel lehetne turbózni a játékot (mi megtettük, mert az eredeti 15 perc után válik monotonná).
  Kiegészítők mindenképpen ajánlottak hozzá...
  Nyelvtanuláshoz kiváló

  Moti | 2016. október 24.

  A Storycubesot és kiegészítőit is kiválóan lehet használni nyelvoktatáshoz. Több tanítványommal is kipróbáltattam, és az óráink végén az utolsó 15-20 perc mindig ezzel történik most már. Élvezik, hiszen kreativitást fejleszt, de közben rengeteg új szót is lehet tanulni.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Sztorikocka játékcsalád