Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2020 A MEGÚJULÁSOK ÉVE A GÉMKLUBNÁL!

2020. 07. 30. 00:00:00
2020 A MEGÚJULÁSOK ÉVE A GÉMKLUBNÁL! 2020 egy kivételesen nehéz év mindenki számára. Van azonban több jó oldala is ennek a rendkívüli évnek: az egy háztartásban élőkkel szorosabb kapcsolatba kerültünk, és sok nagycsoportos, kültéri szabadidős program megszűnése miatt az embereknek megnőtt a szabadideje. Ennek is köszönhetően idén sokan fedezték fel (újra) maguknak a társasjátékozást, mint tartalmas szabadidő eltöltési formát.

A Gémklub célja a továbbiakban is az, hogy a saját fejlesztésű társasjátékai mellett gondosan kiválassza, elhozza és magyarítsa a világ társasjátékainak legjavát, ezáltal tovább segítse a társasjátékozás terjedését hazánkban.

Az idei évben eddig már több mint 40 új, magyar nyelvű társasjátékot jelentettünk be, és még nem is értünk az idénre tervezett kiadások végére! Számos megerősítést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy jól végeztük a válogatást.  

Büszkék vagyunk, hogy már idén több rangos, nemzetközi díjat is elhódítottak a Gémklub kiadású társasjátékok! A saját fejlesztésű Spicy társasjátékunk felkerült a német Év Játéka (Spiel des Jahres) díj zsűri által ajánlott játékok listájára, majd megkapta „Az Év Kártyajáték Slágere” címet az Osztrák Játékakadémiától (Spiele Akademie). 
A Robotok az Év Gyerekjátéka díj egyik jelöltje lett. A Hullámhossz című társasjátékot pedig a Golden Geek a 2020. év legjobb partijátékának választotta.
Legnagyobb örömünkre idén is egy, a Gémklub által kiadott társasjáték, a Képérzék – eredeti címe: Pictures – nyerte az Év Játéka (Spiel de Jahres) díjat! Számunkra külön öröm, hogy ezzel az elismeréssel zsinórban a 6. évben kapta ezt a díjat Gémklub által magyarított kiadói játék!

 

Amellett, hogy azért dolgozunk, hogy elősegítsük, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő társasjátékot, kiemelten fontos szempont az is, hogy ezeket a társasjátékokat a lehető legjobb körülmények között tudják az érdeklődők kipróbálni és megvásárolni.

Ennek érdekében a közelmúltban felújítottuk és újranyitottuk a közkedvelt Ráday társasjáték klubot, ahol már az idei újdonságaink is kipróbálhatóak. Emellett megújult külsővel, de a megszokott játékmesteri szakértelemmel várja vásárlóit a Ráday utcai társasjáték szakboltunk is.

 

Megújult a Gémklub webáruház, amelyben a korábbinál egyszerűbb és kényelmesebb vásárlás mellett a továbbiakban is elérhetők lesznek a társasjáték választást segítő, folyamatosan frissülő társasjátékos tartalmak, cikkek, hírek. Webáruházunkban elérhetőek azok a játékszabály-magyarázó videók is, amelyek amellett, hogy az adott játék kipróbálását könnyítik meg, a vásárlással kapcsolatos döntésben is segítenek. Egyszerűsítettük a törzsvásárlói programunkat is, az ingyenes házhozszállítási értékhatárt pedig 15,000 Ft-ra csökkentettük. Az új webáruházban jelenlegi jelszavaddal nem fogsz tudni belépni, kérjük, hogy kérj jelszó emlékeztetőt. 
Az új Gémklub webáruház több lépcsőben készül el. Az alapfunkciók, úgy mint a böngészés, a vásárlás már működnek induláskor, de néhány kényelmi funkció elindítására, és még további, a vásárlást segítő extra tartalom feltöltésére egy következő lépésben kerül sor.

Végül, de nem utolsósorban, megújítottuk a Gémklub arculatát is. Megőriztük a gémmadarat, (utalva az angol game szó kiejtésére, mely a Gémklub történetét végig kísérte), amellyel a korábbinál sokkal modernebb formában fogtok találkozni a társasjáték dobozokon (bal oldali kép), valamint a boltjaink bejáratánál, a webáruházunkban és a rendezvényeinken (jobb oldali kép).

A megújulás ezzel nem ért véget, mivel elhagytuk a Gondolkodó Játékbolt nevet, és immár mindhárom társasjáték szakboltunk (Ráday, Sugár, Fény) egységesen a Gémklub nevet viseli, és folyamatosan újul meg az arculata.

2020-ban a Gémklub nagyon sok elemében megújult. Ami azonban nem változott: a Gémklub-csapat társasjátékok és a társasjátékozás iránti elkötelezettsége, lelkesedése. Reméljük, hogy az idei újításokkal elősegítjük, hogy ne csak a társasjátékozás legyen élmény, hanem a társasjátékok kipróbálása és megvásárlása is!

 

GÉMKLUB csapat