Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

17.990 Ft

3000 bandita

17.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (3)

Leírás

Időutazás a vadnyugatra...

A 3000 bandita különleges, könnyen tanulható, blöffölésre épülő társasjáték. A játékosok átlátszó kártyákból „megépítik” a saját banditáikat, hogy azokkal megelőzzék a többieket a jövőből érkezett kütyük megtalálásában...

Játékbemutató videó

Vélemények

4.00
3 értékelés
(1)
(1)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2023. 03. 16.
Igazolt vásárlás
Szerintem jó kis játék annak, aki szeret kicsit taktikázni. Nincs két egyforma parti. 2 fővel is tökéletes.
2022. 11. 25.
Kedves Zsolt!

Köszönjük, hogy jelezted ezeket felénk!
Az első észrevétel valóban helytelen volt, javítottuk.
A második azonban helyesen van a szabályban. Az "egyéb kártyák felkutatása" részben megtalálod.

Reméljük, azóta sikerült kipróbálnod a játékot, és kellemes partikat játszottál vele!
2022. 11. 06.
Még nem játszottam vele, de jónak ígérkezik, haveri társasággal pont jó kis blöffölős parti játék. Azonban a szabályt elolvasva valószínűsítem, hogy 2 eltérés is van. Az egyik a szabály végén, a gyakran elfeledett sabályok leírásánál: "A sheriff hivatal használatakor" nem a bal szélső, hanem a jobb oldali kártyát kell eldobni (A részletezésnél egyébként jól szerepel, és mivel jobbra kell mozgatni a kártyákat, így ez is tűnik helyesnek) A másik pedig az "egyéb kártyák felkutatása" résznél, egyes kártyákkal fel lehet kutatni pókerkártyákat és megnézni. Itt valószínűleg a széf kártya a helyes, és azt tudod megnézni, és helyére visszatenni, hogy el tudd dönteni a későbbiekben érdemes e megszerezni. (Tekintve, hogy széfjelölő letételét tiltja ezekre a lapokra)