7 Csoda: Armada

Normál ár: 8 990 Ft


A Te árad: 8 541 Ft

Értékelés:  (5.0)
Az Armada kiegészítő a 7 Csoda játékhoz. Szabadon kombinálható az alapjátékkal, illetve az alappal plusz bármelyik korábbi kiegészítővel.

Minden játékos egy új „hajózás táblával” gazdagodik, amelyen különböző terüleken fejlesztheti a flottáját adott színű kártyák kijátszásával. Fejleszthető a flották harci ereje, elindulhatnak a hajók felfedezni, hogy a megtalált szigetek segítségével jutalmakhoz jussanak, ezen kívül vannak olyan fejlesztések, amelyek egyszerűen csak győzelmi pontokat biztosítanak, és van, ami mesés vagyonhoz juttatja tulajdonosát.

A korok végén a hagyományos háború mellett megjelenik a tengeri küzdelem is, amelyben a játékosok nem csak a szomszédaikkal, hanem minden más játékossal összemérik flottájuk erejét.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (3)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
A nagybetűs KIEGÉSZÍTŐ

Péter | 2019. november 29.

Ha valaki csak egy kiegészítőt vesz meg a 7 Csodához, akkor ez legyen az. Nekem mindenképpen a kedvencem (a Cities kicsivel lemardva, őt főleg a feketébb téma dobja fel), nagyon sok újdonságot hoz a játékba. Még több dologra kell ezentúl figyelni, még több gyönyörű kártya kerülhet a kezünkbe, és végre a nem egymás mellett ülő játékosok is konfrontálódhatnak. Rettentő igényesen kialakított játék, sok új elemmel - kötelező darab!
Kedvenc kiegészítőm!!

Zsófia | 2019. november 27.

Kedvenc kiegészítőm, sokat hozzáad az alapjátékhoz és még tudja bojgatni rendesen az állást. Elején kicsit nehéz volt több felé figyelni, de hamar belejön az ember, és élvezheti a játékban az új lehetőségeket.
Remek kiegészítő

rambo666 | 2019. augusztus 26.

Remek kiegészítő, sokat hozzátesz
az alap játékhoz. Ajánlott beszerezni!

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

7 Csoda játékcsalád