7 Wonders: Leaders Anniversary kiegészítő

Normál ár: 2 390 Ft


A Te árad: 2 271 Ft

Értékelés:  (5.0)

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 2 értékelés
Kis kiegészítő nagy plusz!

Ts | 2018. november 18.

15 különösen szép nyomtatással/grafikával rendelkező új kártyával bővül a toborozható vezetők már amúgy is népes tábora (kártyavédővel együtt +többi kiegészítő már elég nehézkes a tárolásuk, "organizer" szükséges lehet, amit egyenlőre csak itt találtam meg: https://www.thebrokentoken.com/wondrous-organizer). Akinek megvan a Leaders ezt semmiképp ne hagyja ki, variációs lehetőségben és hangulatban is emeli a játék élvezhetőségét. Nagyon jó ötletnek tartom a mini-kiegészítők ötletét, remélem a "Leaders/Cityes Anniversary" mellett akár más hasonló ilyennel rukkolnak elő a készítők!
Fanatikusoknak és gyűjtőknek

Attila | 2018. augusztus 23.

Az alapjáték a család nagy kedvence, így több kiegészítőt követően ez is beszerzésre került. Azoknak ajánlom, akik sokat játszanak vele, mert az új kártyák további változatosságot hoznak az amúgy is változatos játékba illetve a gyűjtőknek, akiket zavar, ha valamelyik kedves játékuknak nincs meg minden kiegészítője.
Amúgy a játékkal ismerkedőknek nem ajánlom, amúgy az alapjáték mellett a Leaders kiegészítő is kell hozzá. Alapjátékot követően én a Leaders kiegészítőt ajánlom elsősorban, ha az bejön, akkor ez is kötelező.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

7 Csoda játékcsalád