Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

17.990 Ft

A Föld

17.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (4)

Leírás

Fejlessz saját ökoszisztémát!

Földünk egyedülálló flórája és faunája évmilliók óta gyarapszik és fejlődik csodálatos életformákká, amelyek behálózzák az egész bolygót, és nagyban meghatározzák a látképet. Eljött az idő, hogy te is csatlakozz ehhez a lenyügőző történethez, és megalkosd saját élettel teli szigeted a Földön. A Föld gyönyörű, tablóépítő, összetettebb családi társasjáték. A játékosok a saját szigetüket töltik meg élettel és 3D-s játékelemekkel. 

 

   

Játékbemutató videó

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2024. 01. 17.
Igazolt vásárlás
Nagyon szép játék, óriási kártyamennyiség, sokadik játék után is találni benne újat. Először nem voltam biztos benne hogy szeretnék még egy tablóépítő játékot, de végülis kipróbáltam és nem csalódtam. Fesztáv rajongóknak szerintem be fog jönni.
2023. 05. 15.
Nem tudom, milyen játékok fognak megjelenni még idén, de ez számunkra eddig az év játéka! Nagyon jól sikerült darab.
2023. 05. 13.
Ezúton is nagyon köszönöm a Gémklubnak, hogy az 5 lapos javítócsomagot eljuttatta a KS támogatóknak is, ez egy nagyon szép, szerintem követendő kiadói gesztus, amikor a maximális játékélményt biztosítják a játék tulajdonosainak függetlenül attól, hogy mikor határozták el magukat a vásárlás mellett.
2023. 05. 13.
KS támogatóként fizettem elő a játékra, amihez már a KS kampány során bejelentették, hogy a Gémklub hozza a magyar fordítást. Négy játékalkalmam van a játékban, nagyon ötletes mechanika az, hogy nemcsak a saját körödben, hanem a másik játékos körében is lépned kell a tablódba aktivált kártyáid alapján. Kevesebb a holtidő, a kártyák funkcióinak értelmezése azonban közös gondolkodást igényel, mert egy-egy megfogalmazás nem mindenkinek ugyanazt jelenti, eltérően is értelmezhető. A kártyák csírákkal és tönkökel, lombkoronával (nem sétány!) felszerelése nagyon látványos többletet tesz az asztalképhez. Szerintem jó ötlet volt. Könnyen excel táblává alakítható az arra fogékony játékosoknak maga a mechanika, vannak olyan lapok, amik a közös célok eléréséhez szükségesek (ezeket véletlenszerűen választjuk), illetve vannak olyanok, amik a saját, egyéni célok eléréséhez biztosítanak lehetőséget. Vannak olyan kártyák is, amikor az ellenfél játékos által leépített ökoszisztéma alapján is pontot tud szerezni az élelmes játékos. Kevés a játékosok közötti interakció, nem lehet közvetlenül egymásnak keresztbe tenni, emiatt egy békés játékról beszélünk. Nagyban függ a lehetőségetek a kézben tartott lapoktól és a játék elején választott közös és egyéni akcióktól. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az agyégető játékokat, ami hasonlít a Mars Terraformálására.