Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
17.990 Ft

A Föld

17.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (3)

Leírás

Fejlessz saját ökoszisztémát!

Földünk egyedülálló flórája és faunája évmilliók óta gyarapszik és fejlődik csodálatos életformákká, amelyek behálózzák az egész bolygót, és nagyban meghatározzák a látképet. Eljött az idő, hogy te is csatlakozz ehhez a lenyügőző történethez, és megalkosd saját élettel teli szigeted a Földön. A Föld gyönyörű, tablóépítő, összetettebb családi társasjáték. A játékosok a saját szigetüket töltik meg élettel és 3D-s játékelemekkel. 

 

   

Játékbemutató videó

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2023. 05. 15.
Nem tudom, milyen játékok fognak megjelenni még idén, de ez számunkra eddig az év játéka! Nagyon jól sikerült darab.
2023. 05. 13.
Ezúton is nagyon köszönöm a Gémklubnak, hogy az 5 lapos javítócsomagot eljuttatta a KS támogatóknak is, ez egy nagyon szép, szerintem követendő kiadói gesztus, amikor a maximális játékélményt biztosítják a játék tulajdonosainak függetlenül attól, hogy mikor határozták el magukat a vásárlás mellett.
2023. 05. 13.
KS támogatóként fizettem elő a játékra, amihez már a KS kampány során bejelentették, hogy a Gémklub hozza a magyar fordítást. Négy játékalkalmam van a játékban, nagyon ötletes mechanika az, hogy nemcsak a saját körödben, hanem a másik játékos körében is lépned kell a tablódba aktivált kártyáid alapján. Kevesebb a holtidő, a kártyák funkcióinak értelmezése azonban közös gondolkodást igényel, mert egy-egy megfogalmazás nem mindenkinek ugyanazt jelenti, eltérően is értelmezhető. A kártyák csírákkal és tönkökel, lombkoronával (nem sétány!) felszerelése nagyon látványos többletet tesz az asztalképhez. Szerintem jó ötlet volt. Könnyen excel táblává alakítható az arra fogékony játékosoknak maga a mechanika, vannak olyan lapok, amik a közös célok eléréséhez szükségesek (ezeket véletlenszerűen választjuk), illetve vannak olyanok, amik a saját, egyéni célok eléréséhez biztosítanak lehetőséget. Vannak olyan kártyák is, amikor az ellenfél játékos által leépített ökoszisztéma alapján is pontot tud szerezni az élelmes játékos. Kevés a játékosok közötti interakció, nem lehet közvetlenül egymásnak keresztbe tenni, emiatt egy békés játékról beszélünk. Nagyban függ a lehetőségetek a kézben tartott lapoktól és a játék elején választott közös és egyéni akcióktól. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az agyégető játékokat, ami hasonlít a Mars Terraformálására.