Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.490 Ft

A három kismalac

7.490 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (6)

Vélemények

4.00
6 értékelés
(1)
(4)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 08. 21.
Csipkelődős, de mókás

A tartalma, elemei hűek a meséhez, ez tetszik. A farkas "szele" ötletes, bár a kisebbeknek nem biztos, hogy megy a fújás, csak a kézzel való pörgetés. Csipkelődős játék, vagyis ha lehetőség van rá, oda lehet pörkölni a másiknak, ezt nem biztos, hogy minden gyerek el tudja viselni, ezért sértődősöknek én sem ajánlom. Összességében klassz játék,a mi 6 évesünk szereti. Az ára... nos, nem egy lépegetős kinevet a végén játék, hanem egy jó kis szórakozást nyújtó érdekesebb játék, melyek átlagban kb ilyen áron futnak...
2018. 10. 15.
(1)4 Csoda

Csodák Csodájára a 7 Csoda egy Csodálatos játék. Nagy csoportokban, 2-en - 3-man, nem lényeges, ez a játék mindenképp a legjobbat nyújtja (feltéve ha szereted a kártyajátékokat), még azok számára is akik nem szeretik a stratégiai játékokat (pl. édesapám, aki anti strategista, de még így is gyakran leül velünk játszani 1-1 partit). A kiegészítők nem túl bonyolultak, viszont rengeteget adnak a játék élményhez. Érdemes ezeket is felhasználni a játék során. Első játékra kicsit bonyolultnak tűnhet, de 1 (- 2) játék után már rendesen bele lehet jönni. (1)4 -- 4-szer használtam a csoda szót az első mondatban, -- 14 csoda táblát lehet az beszerezni a kiegészítők és az alapjáték segítségével.
2016. 11. 07.
Kisebbek kedvence

Van benne interakció (sértődősöknek nem ajánlott), kell kombinálni, és egy kis szerencsére is szükség van.
Nálunk a 6 éves lány már szülői segítség nélkül játszik, a 4 éves lány egy kis sugallmazással részt tud venni a játékban.
Felnőtként is élvezhető gyerekjátékok közé tartozik. 3-4 játékossal is megvan többnyire 30 perc alatt.
Az ára meg.. a gyerek dolgok mindig túlárazottak.
2015. 11. 28.
Drága

Nagyon drága, a tartalomhoz képest. Pedig kisebbeknek jó szórakozás.
2015. 09. 13.
Kiegészítő

Nem rossz kiegészítő, kicsit felhigítja a tárgylistát és sok olyan kerül be közéjük, melyek használata nem teljesen triviális és némi ügyességet és előrelátást igényel, hogy jól kihasználjuk a képességeiket.
2015. 07. 13.
Ügyes adaptáció

A mese elemeit ötletesen használja fel a játékmechanizmus kialakításához, szórakoztató gyermekjáték.
Az ár-érték arány azonban meglehetősen kedvezőtlen.