Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Mars Terraformálása: Hellas & Elysium kiegészítő

Ár:
3.790 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (19)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.63
19 értékelés
5
(12)
4
(7)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 18.
Jó kiegészítő

Önmagában csak egy tábla, viszont az erőforrások változatosak az alaptáblához képest.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 17.
Alap kiegészítő

Még több változatosságot ad az alapjátékhoz. A pálya megváltozása önmagában más taktikára készteti a játékosokat, így kellően változatossá teszi a további meccseket is. Igen ötletesen lett megoldva maga a tábla is és az azon feloldható díjak és mérföldkövek is.
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 06.
A Mars árnyékos oldala

Egyik kedvenc kiegészítőm. Az alap játék is szinte megunhatatlan, de ha mégis kis változatosságra vágynánk, akkor itt van két új térkép, és persze sok új mérföldkő és díj is - oldalanként mások. (Hmmm... egy moduláris tábla mekkora lenne már!) Ez utóbbiak kapcsán kicsit az a benyomásom/benyomásunk, hogy talán nincsenek olyan mértékben kiegyensúlyozva, mint az alap tábla esetén, de így is nagyon jók.

A csomagolása sajnos könnyen sérülékennyé teszi ha szállítással kéri az ember, nekem kicsit meg is volt sajnos nyomódva, de ez az apró esztétikai hiba legyen a mi bajunk.

Nagyon ajánlós!
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 09.
A Mars teljes pompályában

Ha valakinek a játék az abszolút kedvencek közé tartozik, akkor mindenképp ajánlom, mert a 2 új térkép annyi új stratégiai lehetőséget hordoz magában, hogy megunhatatlan lesz a 100. alkalom után is.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 03.
Ha megtörténne a lehetetlen

Ha megtörténne a lehetetlen és megunnád A Mars terraformálását, akkor a Hellas & Elysium a Te kiegészítőd. A kétoldalas tábla remekül növeli az újrajátszhatóságot már az izgalmas kinézet miatt. Ettől a kiegészítőtől vártam a legkevesebbet, mégis a legnagyobb kedvencem lett a remek új díjak és mérföldkövek miatt.
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 24.
1 tábla 2 oldal sok újrajátszás

A kezdő játék után, nagyon jól használható kiegészítő. Azok, akik új kártyákat is szeretnének, a többi kiegészítőt javaslom, de ez pontosan leírja, hogy mi a tartalma, és azt maximálisan nyújtja is. Az új mérföldkövek és díjak megbolondítják a szokásos technikákat.
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 28.
Kötelező darab az alapjáték kedvelőinek

Még több újrajátszhatóság a már amúgy is tartalmas alapjátékhoz. Az extra díjak és mérföldkövek üdítőek, ráadásul bizonyos tekintetben kiegyensúlyozottabbak is.
| 4 / 5 csillag!
2019. 05. 10.
új vizeken

Egy tábla, hasznosítva mindkét oldala. :) Remek kiegészítő, ha már unjuk az eredeti felállást. A Mars új területeit vehetjük birtokunkba, új díjak, mérföldkövek, más stratégiák megjelenését hordozza magában.
Akik sokat játszanak a játékkal azoknak igazán opcionális kiegészítő. Egyetlen negatívuma az ára, ami kissé túllő a hasznosságán.
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 03.
Arra jó, amire kitalálták

A Mars Terraformálás kiegészítők egyike. Frankón le lehet ellenőrizni még vásárlás előtt, hogy ez a kiegészítő mit tud, ezért nem is igazán értem, hogy a fanyalgóknak mi nem tetszik. Ha nem új térképekre - azaz játéktáblákra - vágysz, akkor ott a Vénusz, a Távoli Gyarmatok vagy a Kezdetek. Mindegyik jól ki van találva, sokkal jobban, mint mondjuk a nyolcadik-kilencedik Carcassone csomag. Miért is ne lenne öt csillag?
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 18.
Két új tábla

A Mars másik oldala, illetve déli pólusa igazán hangulatosra sikeredett, új lehelyezési bónuszokkal, valamint 5-5 új díjjal és mérföldkővel. Aki esetlegesen már unja az alap térképet, annak remek választás. :) A játékmeneten egyébként nem változtat.
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 27.
Új táblák - új stratégiák

2 új táblával még változatosabb a játék, nem lehet a bevált taktikához nyúlni.
Tetszenek az új mérföldkövek és díjak.
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 20.
Új stratégiák

Az alapjáték után behoz sok újdonságot, hiszen mindkét oldal más-más mérföldkövei és díjai lehetőséget adnak az új stratégiákhoz, változatos játékélményhez.
Abban én is egyetértek, hogy azoknak ad hozzá a játékélményhez, akik megszállottjai a játéknak és rendszeresen terítéken van a játék.
| 4 / 5 csillag!
2018. 03. 05.
Szimpla kiegészítő

Az alapjáték nagy kedvencünkké vált, így hamar beszereztük hozzá ezt a kiegészítőt is. Kifejezetten azoknak ajánlott, akik már több tucatszor végeztek az eredeti bolygó terraformálásával, ugyanis egy két oldalú táblán kívül semmi mást nem rejt. Ez nem feltétlenül baj, hiszen az új díjak és mérföldkövek, na meg a megváltozott lehelyezési bónuszok miatt változatosabbnak hat a játék két egymást követő parti esetében, de azért sokat dobott volna rajta néhány új cégkártya vagy egy új győzelmi feltétel.
| 4 / 5 csillag!
2018. 02. 14.
Az alapjáték rajongóinak

Amennyiben úgy érzitek, hogy kezdenek ellaposodni a játszmák, úgy ez az egyszerű két oldalas tábla remek kiegészítője lehet az alapjátéknak, amik újr mérföldköveket és díjakat tartalmaznak, illetve a táblák mezői más elrendezést kaptak.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 24.
Változatosabb játékélményhez

Akik sokat játszanak az alapjátékkal mindenféleképpen ajánlanám a tábla megvásárlását. Nem egy nagy összeg, mégis az új díjak és mérföldkövek másabb lapkijátszási stratégiát igényelnek az alaptábla melletti játékhoz képest. Emellett másabb a térképnek az elrendezése is és azok az erőforrások, amelyeket egy-egy lapka lehelyezése biztosít.
| 4 / 5 csillag!
2018. 01. 15.
Egy kis extra

Akik már lejátszottak 10-20 játékot az alap táblával azoknak van igazán hozzáadott értéke. Ritkán játszó embereknek felesleges...
| 4 / 5 csillag!
2017. 12. 09.
Miért nem adtak hozzá új cégeket?

ALapvetően két új tálbával gazdagodunk, ileltve a táblához tartozó mérföldkövekkel, picit más stratégiával, ami egész jó, viszont adhattak volna hozzá újfajta cégkártyákat is. Alapvetően nem rossz, illetve nem mondanám drága kiegészítőnek, de többet is csavarhattak volna az eredeti játékon.
| 4 / 5 csillag!
2017. 11. 26.
Egy kicsit csalódás

Gyakorlatilag semmi extra, csak egy dupla oldalú táblát kapunk, amiken egy kicsit másképp helyezkednek el a lehelyezésért járó bónuszok, és új mérföldköveket ill. díjakat szerezhetünk. A Hellas-ba több energiát fektettek, de ezzel könnyítettek is a Terraformáláson, mivel már hőenergiát és óceánlapkát is kapunk lehelyzési bónuszként. Az Elysium-nál nem nagyon erőltették meg magukat, csak az óceánok vannak más helyen, illetve egy kicsivel több palántát szerezhetünk. Összességében egy kicsit csalódás, mert néhány extra kártyát, vagy a Terraformáláshoz szükséges új feltételt is kitalálhattak volna. Inkább fanoknak ajánlatos beszerezni, akik már unják az alap táblát.
| 4 / 5 csillag!
2017. 11. 10.
+tábla
Hoz némi változást az alapjátékhoz képest. Más taktika, uj díjak mérföldkövek, lehelyezesi strategia... azt kicsit sajnáltam h nem fert bele 1-2 új cégbirodalom és a kieghez használható új projektek