Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A sárkányok völgye társasjáték

Ár:
7.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (2)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Juttassátok vissza a sárkánykölyköket a Sárkányok Völgyébe. Ahhoz, hogy a varázslat sikeres legyen, mindig két játékosnak kell megpróbálnia egy sárkánykölyköt visszajuttatni a völgybe. Figyelni kell a zsémbes varázslóra is, Razandarra, mert ha úgy érkezik meg a Sárkánytoronyba, hogy ott még van sárkánykölyök, elvesztették a játékot.

Vélemények

3.50
2 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 05. 05.
Együttműködős ügyességi

Nagyon jó körítéssel készült ügyességi játék. Klassz, hogy nem csupán az önálló ügyességre, hanem együttműködésre épít. Több, hasonló életkorú, képességű gyereknek ajánlott.
| 3 / 5 csillag!
2017. 08. 24.
Egyszerű ügyességi játék mesés, sárkányos köntösben

Az aranyos doboz és az összerakható játéktábla egy igen egyszerű ügyességi játékot rejt. Egyszerre két játékosnak kell egy-egy varázspálca közé szorítva "reptetni" a fasárkányokat az otthonukba. A játék kooperatív, az ellenfél mindig Razandar, a varázsló, akinek az érkezése előtt kell a toronyból a sárkányokat hazarepíteni. A szerencse a dobókockákon keresztül jelentősen befolyásolja, hogy hányszor ronthatják el a játékosok a reptetést, mielőtt veszítenének. 6 éves kor alatt kicsit frusztráló a feladat, azonban meglepetésemre a gyerekek nem érezték azt az érdektelenséget, amelyet én már a harmadik alkalomtól fogva igen. A reptetési távolságot növelve további nehézséget adhatunk a játéknak, csakúgy, mint a "bonyolító" kártyák használatával (pl. az egyik szemet be kell csukni közben). A mi verziónkba már csomagoltak "kezdő" varázspálcákat is, amelyekkel könnyíteni lehet a feladaton...erre a fiatalabb generációknak szükségük is van. Összességében egy nagyon egyszerű és könnyen megunható ötletből sikerült egy olyan jól skálázható nehézségű játékot készíteni, amivel kb. 10 éves kor alatt örömmel játszanak a gyerekek...a felnőttek pedig igyekezzenek közben elnyomni az ásításukat. Szülinapi zsúr partijátéknak vagy egy gyors unaloműzőnek megéri megvenni, de csak a megfelelő korosztálynak és inkább csak akciós áron.