Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

27.990 Ft

A tudattalan mélyén

27.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Legyél a pszichoterápia egyik úttörője!  

A századfordulón egy osztrák idegorvos, Sigmund Freud forradalmi elmélettel állt elő, amelyet pszichoanalizisnek nevezett el. Az elmélet középpontjában az emberi tudattalan állt. Ahogy a munkássága egyre szélesebb körben vált ismertté, támogatókra is lelt, akik minden szerdán összegyűltek nála, hogy pszichológiáról és az álmok szimbolikájáról értekezzenek. Ők, vagyis a Szerdai Pszichológiai Társaság indították útjára az analitikus pszichológiát.

A tudattalan mélyén többféle mechanikát izgalmasan ötvöző, összetett társasjáték. A játékosok terapeutákként igyekeznek új módszerek kidolgozásával minél több pácienst meggyógyítani.

   

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!