Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

17.990 Ft

A világ csodái

17.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Csodás építészek – építészeti csodák!

A világ csodái különleges, tetrisalapú, lapka- és épületlehelyezős családi stratégiai társasjáték. A játékosok megtervezik a városukat, hogy csodálatos műemlékeket emelhessenek.

És méghozzá milyen csodálatos műemlékeket! Kézbe vehetik akár a Machu Picchu vagy Angkorvat szemrevaló, színes fa modelljét – és ha előtte teljesítette a feltéteket, meg is vásárolhatja és felteheti a várostáblájára!

Mert bizony minden építészeti csodának megvannak a maga követelményei: víz mellett (vagy afölött) álljon, templom vagy lakóépület legyen mellette… Vagyis minden játékosnak ezt figyelembe véve kell megépítenie városát, ha azt szeretné, hogy világhíres építmények magasodjanak benne!

De egy város nem csak a műemlékektől lesz vonzó. Minden körbeépített poliominó-épületlapka, minden érintett természeti erőforrás tovább növeli az értékét. Ráadásul a különböző színű épületlapkák nem csak a további építkezéseket határozzák meg, hanem segítségükkel a város nyersanyagokat halmoz fel. És ezekből érdemes sokat gyűjteni – mert a játék végén a legkisebb mennyiségű nyersanyag után kapunk csak pontot! No, és a nyersanyagok növelésével a város népessége is növekszik – amiért újfent pontokat lehet a játék végén kapni…

Nosza, álljunk is neki épületeket felhúzni!
Csakhogy az pénzbe kerül. Abból pedig minden körben csak 7 jut. És a pénztermelést nem lehet fejleszteni. Hitelt persze lehet felvenni – de ahogy a legtöbb játékban, itt is többet kell befizessünk, ha rendezni akarjuk, és bizony, fájó pontokat veszítünk, ha nem tudjuk visszafizetni…

És persze a műemlékek is aranyba kerülnek. Méghozzá az összesbe. Mármint az összes, éppen rendelkezésre állóba. Vagyis elég jó eséllyel mindenki először más dolgokra fog költeni, mielőtt a kiszemelt műemléket venné meg – amire elég, ha egyetlen aranyat rakott félre…

Ha szeretitek a nyugodt hangulatú, tetriszezős-területépítős családi játékokat, A világ csodái csak arra vár, hogy kipróbáljátok! Tegyétek hát az asztalra, és építsétek meg a gízai piramisokat, a kínai nagy falat, Chichen Itzá templomát vagy a Zikkuratot virágzó metropoliszotokban!

       

   

Játékbemutató videó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!