Adventure Land - Kalandok földje

Normál ár: 13 990 Ft


A Te árad: 13 291 Ft

Értékelés:  (4.0)
Ki a legügyesebb kalandor a családban?
Kalandfölde gazdagsága sok utazót vonz magához. Folyója aranyat hord, hegyeiben kardhoz való acélt lehet bányászni, erdei gyógynövényeket rejtenek. De vigyázat! A folyóban vízi lények, erdeiben és hegyeiben ködszörnyek várnak az illetéktelen behatolókra. Hogy az ellenségekkel könnyebb legyen megküzdeni, a játékosok a hozzájuk csatlakozó magányos utazókkal tudják harci erejüket növelni. De az útközben felszedett kincsek is segítségükre lehetnek. Három kaland közül választhatnak a játékosok, mindegyikben mást érdemes figyelni gyűjtögetés és harc közben, hogy több pontot érjünk el, mint vetélytársaink.

Értékelések átlaga 


(4.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
Családi játék fantasy témával

Réka | 2016. december 25.

Nagyon tetszik a játék. Csak felnőttekel nem tudom milyen, de családként, 3 fiúval, szuper. A kalandorok mozgatása és a térkép-stílusú játéktábla a négyzethálós, sakk-szerű beosztással nagyon jó dinamikát ad a játéknak. Meglepően "mély" játék, pedig a szabályai a 6 éves számára is 5-8 perc alatt elsajátíthatók (igaz, gyakorlott társas-játékosnak számítanak már a fiúk). A 3 különböző "küldetés" változatossá teszi a játékot, több variációban játszható, és mindegyik más élményt ad.
Alapvetően gyógynövényeket, kardot, aranyat, bajtársat gyűjtünk a kaland során, és ködszörnyekkel küzdünk meg, miközben próbáljuk elkerülni a folyó szellemét (akit nem lehet legyőzni, viszont amelyik kalandor az útjába kerül, az menthetetlen...). A különböző játékmódok szerint használjuk a gyűjtött "eszközeinket", és próbáljuk a legtöbb pontot elérni a kaland során a győzelem érdekében.
Negatívum: bár a játékelemek kiváló minőségűek, de a doboz belsejében műanyag tasakok (!!!!) szolgálják az elemek tárolását, semmilyen tároló-rekesz nincs! Az árához képest szerintem ez nagyon meglepő. A magyar fordítás mindössze az alapszabályt tartalmazza, a három küldetés nincs fordítva! (szerencsénkre angol és német nyelven benne van, de gondolom ez nem mindenkit vígasztal). Igazából 4,5 csillagot adnék emiatt a játéknak, de ilyen választás nincs....
Szerintem hiánypótló játék. Nem találkoztam olyan fantasy témájú játékkal, amit 6 éves kortól tudnánk játszani (kevésbé gyakorlott gyerkőcöknél 8 évet mondanék), és 30-40 perc alatt is lemehet egy kaland.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!