Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Activity Family Classic

Ár:
5.590 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (15)
Elérhetőség: Raktáron

A játékcsalád további termékei

Vélemények

4.67
15 értékelés
5
(10)
4
(5)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 27.
Nagyon vicces

Szabályrendszerről itt nem is nagyon lehet beszélni. A játék jó kommunikációt és kreativitást igényel csak, ami nálam szerencsére hiányos, így nagyon vicces dolgokat tudok produkálni. Szimplán csak élvezni kell a játék menetét és jót nevetgélni másokon és persze magadon. :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 26.
Alap, hogy mindenkinek legyen!

Határtalan móka s kacagás mindenkinek!
Imádjuk a barátaimmal, gyakran előkerül.
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 19.
Activity - Egy klasszikus

Ez az "ősi" partijáték nagyon jól lett kitalálva. Hiszen mindenki jó valamiben. Valaki jól rajzol, valaki imád beszélni, valaki meg színészi képességgel tud mutogatni. Minél többen játsszuk, családdal vagy baráti társasággal, annál több a nevetés és a móka. Gyerekekkel is szórakoztató, mert meglepő, némely gyermek milyen kreatív, még a felnőtteket is lepipálja! Ugyanakkor vannak nagyon aranyos beszólások is a gyerekektől. De a felnőttektől is!

Én ezt a játékot nem tudom megunni. Mindig viszem magammal, ha karácsony, szilveszter, szülinap következik!
| 4 / 5 csillag!
2018. 09. 03.
Van még aki nem ismeri?

Akkor itt az ideje! Az egyik legjobb családi szórakozás. A gyerekek fejlesztése érdekében a család kénytelen sokat játszani és rengeteget nevetni
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 06.
A nagy klasszikus

Nagyon jó játék családi, baráti összejöveteleken, szórakoztató és izgalmas, nem lehet megunni :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 08.
Ha nem tudod, mivel szórakoztassátok magatokat

Egy több fős társaságban, ha laposodik a hangulat, kapjátok elő, és garantált lesz a szórakozás és izgalom. Rengeteg variáció, vicces szituációk, vidámság: ezzel tudnám a legjobban jellemezni a játékkal töltött időt.
Tipp: ha már unod a játékszabályt, húzz egy lapot, és az azon szereplő rajzos feladványt mutogassátok el. A szórakozás garantált, a játék pedig hard fokozatra kapcsol. :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 14.
Bárki szívesen játsza

A társaságban megvan több embernek is, időről időre előkerül, a jó hangulat mellett viszont a versenyszellem beindultával időnként vita kerekedik, hogy kinek mit fogadunk el, mit hogy lehet rajzolni vagy mondani, ezért célszerű a szabályokat az elején letisztázni. Iszogatós alkalmak előrehaladtával pedig csökken a reakcióidő, ami szintén bosszankodásra adhat okot. De ezek nem a játék minőségét minősítik )))))), hiszen azzal semmi gond nincs.
| 4 / 5 csillag!
2018. 03. 10.
Fejlesztő

Mindenki által ismert játék. Az általános iskolában a fejlesztő pedagógusok eszközként alkalmazzák - nagy sikerrel!
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 03.
Alapjáték

Abszolút egy alapjáték! Minden rendezvény - legyen az névnap, szülinap vagy karácsony - elengedhetetlen játéka. Szórakoztató, könnyed és megmozgatja a fantáziát! Mindenkinek szükséges otthonra beszerezni!
| 4 / 5 csillag!
2017. 09. 19.
Népszerű játék...

Családi társasjáték partyk elengedhetetlen kelléke. Szilveszterkor külön ajánlom, hogy játszunk vele (nálunk sajnos nem is kerül elő máskor). Rajzolni szeretek benne a legjobban, pedig nem nagyon tudok, de a lelkesedés megvan. Néha ketten is játszuk, igaz, hogy egy kicsit körülményes, de megfelelő sportszerűséggel nincs semmi gond.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 16.
Családi szórakozás

Igaz családi szórakozás több generációnak is együtt. Gyerekek - szülők - nagyszülők. Csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 25.
A megfelelő szórakozás

Minden baráti összejövetel elengedhetetlen kelléke. Remek kikapcsolódást nyújt, sokat lehet a feladványok által nevetni.
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 27.
szórakozva gondolkodni

A három lehetőség megtartja az egyensúlyt a játékosok között. Sokszor talán a körülírás tűnhet a legegyszerűbbnek, de néha rádöbbenünk, hogy mennyire nehéz rávezetni a másikat egy egyszerű szóra, kifejezésre. Gondolkodtat, fejleszti a kifejezőképességünket, a nem nyelvi kommunikációt. Érdemes beszerezni, szórakoztató.
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 22.
Az első lépések

Nekünk ez volt az első Activity játékunk. Aki esetleg még nem ismerné a játékcsaládot, annak kezdésként ezt ajánlanám, kisebb, nagyobb társaságokkal remek szórakozás az egész család számára.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 24.
Beszélni könnyebb?

Mutogatás, rajz vagy beszéd? Legtöbbször a beszéd tűnik a legegyszerűbbnek, de nem feltétlen a leg mókásabb. Mindenesetre érdemes hagyni, hogy akik nagyon nem akarják magukat lejáratni, azok beszélhessenek... (Ha valakinek van fantáziája, nyugodtan találhat ki más feladatokat. Iskolában a klasszikus Amerikából jöttem helyett jól lehet játszani a gyerekeknek való szinttel.)