Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12.990 Ft

Activity Felnőtteknek - Új kiadás

12.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (7)

Vélemények

3.71
7 értékelés
(3)
(1)
(1)
(2)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 01. 03.
Baráti összejövetelekhez tökéletes partyjáték

Minden baráti összejövetelen ez a játék is előkerül, az alap játékhoz hasonlóan szórakoztató és pörgős. Van benne egy-két furcsa szó, aminek szerintünk semmi értelme sincs, és sok a nem felnőtt tartalom is, de ettől függetlenül mindig nagyon jól szórakozunk! Az óra nagyon hangos, néha zavaró is, viszont a pontozáshoz elengedhetetlen (ha már nagyon zavaró, le szoktuk cserélni egy okostelefon időzítőjére). Nagyon tetszik a játékban, hogy a nyílt köröket a tábla határozza meg, így még izgalmasabb és gyorsabb, hogy sokkal több lehetőség van a pontszerzésre.
2017. 01. 22.
az eredeti jobb

Azt gondolom, hogy ez tipikusan az a játék, amiért kár pénzt kiadni. Hogyha megvan az alap Activity, azt bárkivel lehet játszani, ezt viszont közel sem. Ha pikánsabb feladatokra vágynak a játékosok, az eredeti készletet ki lehet egészíteni 1-1 ilyen feladvánnyal. Valahogy az Activity Originaltól eltérő kiadásai izzadtságszagúnak tűnnek nekem.
2016. 12. 17.
Egész estés szórakozás

Közelebb hozza az embereket egymáshoz, egy baráti társaságba csatlakozó új tagnak is segít a könnyebb beilleszkedésbe. nagyon jól jól el lehet poénkodni. megbántás és sértődés nélkül lehet nevetni egymás készségeinek a hiányosságán, ami talán a rajzolásban mutatkozik meg leginkább (Koltai Róbert szindrómaként is lehet mondani, aki nézte a tv-ben a műsort érti). Remek csapatépítő.
2015. 08. 24.
Beszélni könnyebb?

Itt alán nem csak beszélni könnyebb. :) Mutogatás, rajz vagy beszéd? Legtöbbször a beszéd tűnik a legegyszerűbbnek, de nem feltétlen a leg mókásabb. Mindenesetre érdemes hagyni, hogy akik nagyon nem akarják magukat lejáratni, azok beszélhessenek...
2015. 08. 24.
Jobb is lehetne

Előttem szólókkal értek egyet. Az óra körbe forog, iszonyat hangosan berreg, mi sokszor inkább telefonon mérjük az időt... A szex feladványokból kevés van, sokszor ugyanannak a szinonímái, vagy olyanok amikről még életemben nem hallottam. A sima feladványokon az hogy fél időn belül vagy teljes időn belül, 1-et vagy 2-t is sikerül, az kicsit újszerű legalább.
2015. 07. 12.
Terepszállás

Activity idegesítően hangos órával, igaz legalább hallod ha lejárt az idő, bár addig mást nem nagyon. A feladványok változatossága kimerül 3-4 intim szó rendszeres használatából és azokkal alkotott már-már csak nyelvtanilag létező fogalomból, és pár angolról tükörfordított kifejezésből. Írjak valami jót is. A sima feladatkártyákon 2 feladvány van , melyeket tetszőleges sorrendben adhatjuk elő a másiknak. Itt előfordulhat , hogy egy kártyán akár két rajzolás feladat van. Itt is tud derülni az ember olyan jókat mint másik activityknél, csak nem az előadás módján, hanem hogy mennyire hüjeség a feladat.
2015. 07. 11.
Nincs buli Activity nélkül

Klasszikus játék, egy kicsit szabadabb szellemű, vagy felnőtt embereknek. Itt aztán le kell vetkőzni minden gátlásunkat, hogy a feladványokat prezentálni tudjuk. A feladatok változatosak, bár néha az volt a vélemény, hogy lehetne még pikánsabb is.
Egyszerű játszani, nem igényel stratégiai gondolkodást. Mi már játszottuk céges csapatépítő bulin is.