Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Activity Felnőtteknek - Új kiadás

Ár:
12.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (7)
Elérhetőség: Raktáron

A játékcsalád további termékei

Vélemények

3.71
7 értékelés
5
(3)
4
(1)
3
(1)
2
(2)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 03.
Baráti összejövetelekhez tökéletes partyjáték

Minden baráti összejövetelen ez a játék is előkerül, az alap játékhoz hasonlóan szórakoztató és pörgős. Van benne egy-két furcsa szó, aminek szerintünk semmi értelme sincs, és sok a nem felnőtt tartalom is, de ettől függetlenül mindig nagyon jól szórakozunk! Az óra nagyon hangos, néha zavaró is, viszont a pontozáshoz elengedhetetlen (ha már nagyon zavaró, le szoktuk cserélni egy okostelefon időzítőjére). Nagyon tetszik a játékban, hogy a nyílt köröket a tábla határozza meg, így még izgalmasabb és gyorsabb, hogy sokkal több lehetőség van a pontszerzésre.
| 2 / 5 csillag!
2017. 01. 22.
az eredeti jobb

Azt gondolom, hogy ez tipikusan az a játék, amiért kár pénzt kiadni. Hogyha megvan az alap Activity, azt bárkivel lehet játszani, ezt viszont közel sem. Ha pikánsabb feladatokra vágynak a játékosok, az eredeti készletet ki lehet egészíteni 1-1 ilyen feladvánnyal. Valahogy az Activity Originaltól eltérő kiadásai izzadtságszagúnak tűnnek nekem.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 17.
Egész estés szórakozás

Közelebb hozza az embereket egymáshoz, egy baráti társaságba csatlakozó új tagnak is segít a könnyebb beilleszkedésbe. nagyon jól jól el lehet poénkodni. megbántás és sértődés nélkül lehet nevetni egymás készségeinek a hiányosságán, ami talán a rajzolásban mutatkozik meg leginkább (Koltai Róbert szindrómaként is lehet mondani, aki nézte a tv-ben a műsort érti). Remek csapatépítő.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 24.
Beszélni könnyebb?

Itt alán nem csak beszélni könnyebb. :) Mutogatás, rajz vagy beszéd? Legtöbbször a beszéd tűnik a legegyszerűbbnek, de nem feltétlen a leg mókásabb. Mindenesetre érdemes hagyni, hogy akik nagyon nem akarják magukat lejáratni, azok beszélhessenek...
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 24.
Jobb is lehetne

Előttem szólókkal értek egyet. Az óra körbe forog, iszonyat hangosan berreg, mi sokszor inkább telefonon mérjük az időt... A szex feladványokból kevés van, sokszor ugyanannak a szinonímái, vagy olyanok amikről még életemben nem hallottam. A sima feladványokon az hogy fél időn belül vagy teljes időn belül, 1-et vagy 2-t is sikerül, az kicsit újszerű legalább.
| 2 / 5 csillag!
2015. 07. 12.
Terepszállás

Activity idegesítően hangos órával, igaz legalább hallod ha lejárt az idő, bár addig mást nem nagyon. A feladványok változatossága kimerül 3-4 intim szó rendszeres használatából és azokkal alkotott már-már csak nyelvtanilag létező fogalomból, és pár angolról tükörfordított kifejezésből. Írjak valami jót is. A sima feladatkártyákon 2 feladvány van , melyeket tetszőleges sorrendben adhatjuk elő a másiknak. Itt előfordulhat , hogy egy kártyán akár két rajzolás feladat van. Itt is tud derülni az ember olyan jókat mint másik activityknél, csak nem az előadás módján, hanem hogy mennyire hüjeség a feladat.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 11.
Nincs buli Activity nélkül

Klasszikus játék, egy kicsit szabadabb szellemű, vagy felnőtt embereknek. Itt aztán le kell vetkőzni minden gátlásunkat, hogy a feladványokat prezentálni tudjuk. A feladatok változatosak, bár néha az volt a vélemény, hogy lehetne még pikánsabb is.
Egyszerű játszani, nem igényel stratégiai gondolkodást. Mi már játszottuk céges csapatépítő bulin is.