Activity Junior - Új kiadás

Normál ár: 6 490 Ft


A Te árad: 6 166 Ft

Értékelés: 
(4.9)
Az Activity játékcsalád gyermekeknek készült változata, 8 éves kortól. Ebben a játékban is szavakat kell körülírni, elmutogatni, vagy lerajzolni, melyek a gyermekek szókincséhez igazodnak. Kitörő nevetés, kézzel-lábbal mutogatás, hangos kacagás, és az idő szalad. A homokóra kíméletlen, vajon kinek sikerül kitalálni a feladványt?

Értékelések átlaga 


(4.9)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 7 Családdal 7 Partijátéknak 5
86% (6)
14% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 7 értékelés
Klasszik társas

Fox | 2020. április 20.

Egyszerű, gyerekek nagyon szeretik. Jó, hogy van ilyen kiadás, mert a fiatalabbak is sikerrel játszhatnak :)
Szülinapi zsúrok játéka

lado | 2020. január 11.

Szuper kis partijáték, de hamar kinőttek belőle a gyerekek. Már nem is emlékszem, mikor került elő utoljára... A 8 éves kor szerintem túlzás, 5-6 évesen is bátran el lehet kezdeni.
Nagyoknak is

Mónika | 2020. január 1.

Nemcsak a gyerekek szórakoztak vele jól . Családi buliban mi szülők is imádtuk , egy gyerekzsúron pedig nagyon hasznos.
Gyerekek imádják

Tamás | 2017. január 15.

Gyerekeink nagyon szeretik, 1,5 - 2 órát simán játszanak vele. Szülinapi bulikon is mindig előkerül, olyan gyerekeket is teljesen leköti elsőre, akik nem ismerik a játékot.
Csapatépítő játék

Erika | 2017. január 4.

Sokat játszottunk már vele, és ez alapján állítom, remek egy játék! Bár egy-két kifejezést nehézkesnek tartok benne, legyen az mutogatás, rajzolás, vagy körülírás. Ilyenkor új lapot szoktunk húzni, és játszunk tovább.
Nagyon jó

Boly | 2015. szeptember 22.

Mi a múltkor 4-en felnőttként játszottunk vele, és valahogy elég könnyen kitaláltunk mindent, és nagy volt a sikerélmény. Ezek után játszottunk vele úgy, hogy a szó elmondását, mutogatását vagy rajzolását, az ellenfél határozta meg és nem a hozzá illő cselekvéssel adtuk elő, így szintén jókat nevettünk. Kisebbeknek pedig főként ajánlom :D !
Ott a helye minden polcon

Ada | 2015. július 19.

Érdekes, hogy azt írják, hogy 8 éves kortól... Határozottan állítom, hogy 6 éves is simán veszi az akadályokat! A felső határt, a 99 évet még nem próbáltuk, de mi még a rendkívül rugalmatlan 70 fölötti nagyszülőket is rávettük, és fél óra alatt kipirult gyerekké változtak vissza... :-) Egyetlen más játékkal sem tudtuk eddig így összekovácsolni a három generációt!

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Activity játékcsalád