Activity Original 2013

Normál ár: 8 490 Ft


A Te árad: 8 066 Ft

Értékelés:  (4.9)
Féktelen verseny az idővel!Eszeveszett magyarázást, őrült mutogatás, eszelős rajzolás, kezek-lábak és nevetőizmok garantáltan nem maradnak nyugton! Ez az Activity!

Az új kiadás 3300 új feladvánnyal gondoskodik a változatosságról és a játékélményről.

Értékelések átlaga 


(4.8)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 28 Gyakorlott játékosoknak 9 Családdal 25 Partijátéknak 34
83% (24)
17% (5)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 29)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Igazi partijáték

lado | 2020. január 11.

Egyszerű, érthető. szórakoztató. Kell ennél több?
Klasszikus

Dávid | 2020. január 4.

Ha még nem játszottál Activityt, muszáj kipróbálnod. A hangulatot általában feldobja, úgyhogy főleg partyjátéknak ajánlott, főleg, ha sokan vagytok jelen. Kis létszámnál nem túl izgalmas.
Társaságfüggő

Nándor | 2019. november 28.

Olyan, mint viccet mesélni, ha épp beáll a csönd. Egy jó buliba nem kell, de ha ellaposodna, előrántod és ismét erőre kap a társaság. Ezzel együtt leginkább a társaság hangulatán, humorérzékén, kreativitásán, vagy annak hiányán múlik, mennyire lesz jó a móka.
Családi kedvenc

Cfthn | 2019. március 27.

Remek családi, baráti szórakozás, vegyes korúakkal már jóval kisebb gyerekekkel is remekül játszható. 8 évesem egyik kedvence, dől a kacagástól, s remekül lerajzol, eljátszik akár olyan szavakat is, amiről fogalmam sincs, honnan tudja pl. szívkoszorúér. A hétköznapokba fásult, túlzottan felnőtt embereknek receptre kellene felírni.
Minden háznál kell hogy legyen! ;)

Zsuzska | 2019. március 5.

Mikor kinyílik a titkos társasos szekrény ajtaja, alap hogy ott legyen!
Amivel sok ember társasjáték karrierje elkezdődött

Belián | 2019. február 11.

Szerintem ez az egyik kult játék, amivel adott esetben elkezdődik egy karrier a társasok irányában. A szabályok pofon egyszerűek, az időlimitek miatt a játékmenet is pörgős. Akik egy kicsit mást szeretnének, de még mindig nagyon könnyed kategóriában, annak érdemes a Dixitet kipróbálnia.
Megkerülhetetlen klasszikus

Geri | 2018. december 20.

Nagyjából minden háztartásban van egy darab, nem véletlenül. Ez tökéletes parti és családi játék is, amiben rengeteget lehet röhögni (pláne ha nekem kell rajzolni, mert az sosem ment). A kezdőknek nagyon ajánlott, de szerintem mindenkinek kötelező.
Ász!

Obbó | 2018. november 8.

Minden játékok koronázatlan királya, beszéljünk is bármelyik verziókról. Egyetlen hátránya, hogy ketten-hárman nem lehet játszani, de ezt leszámítva szupi szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.*****
Megunhatatlan

RTamás | 2018. október 15.

Úgy gondolom senkinek sem kell bemutatni, a mai napig elő kerül a polcról. Ebben az újabb kiadásban már sokkal jobban sikerültek a fordítások, ami azért sokat számít, és a játékélményt is feldobja, hogy nem szakaszonként vannak a feladattípusok, hanem random elhelyezve a pályán...ajánlott!!!
A nagy klasszikus

Csilla | 2018. július 19.

Ez egy olyan klasszikus, amit senkinek sem kell magyarázni, hogy hogy kell játszani, mert mindenki ismeri és még jó hangulatot is varázsol.
Igaz, hogy a feladványok száma véges, de könnyen lehet újakat kreálni.
Minden korosztálynak szórakoztató.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Activity játékcsalád