Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Activity Sport

Ár:
3.290 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (4)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A Club 2% egy egyszemélyes logikai játék, 84 különböző feladvánnyal. Egy sor ház van előttünk, mindegyiknek más és más lakója van. Akad köztük olyan, akinek van háziállata is, és olyan is, akinek nincsen. Ahhoz, hogy kitaláljuk hogy ki hol lakik, igazán kiváló logikát kell alkalmaznunk. És hogy miért pont Club 2% a játék neve? Azért, mert az, aki meg tudja oldani mind a 84 feladványt, az az emberiség azon szűk csoportjába tartozik, akik képesek ilyen logikus gondolkodásra. Ez mindössze két százalékot jelent az alsó korhatár esetében (a 4 évesek között) ! Némi gyakorlással természetesen minden gyerek meg tudja oldani a feladványokat, miközben észrevétlenül fejlődik a logikai gondolkodásuk.

A játékcsalád további termékei

Vélemények

3.75
4 értékelés
5
(0)
4
(3)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2015. 09. 22.
Sportolj fejben

Elsőre azt hittem, hogy túl egyszerű lesz hiszen meg van adva a téma, vagyis , hogy sport. De nagyot tévedtem. Rengeteg olyan kifejezés volt amit esetleg csak hallottam egyszer-kétszer, változatos és klassz. Jó ha sport fan vagy.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 24.
Beszélni könnyebb?

Kifejezetten sport fanoknak. Mutogatás, rajz vagy beszéd? Legtöbbször a beszéd tűnik a legegyszerűbbnek, de nem feltétlen a leg mókásabb. Mindenesetre érdemes hagyni, hogy akik nagyon nem akarják magukat lejáratni, azok beszélhessenek... (Ha valakinek van fantáziája, nyugodtan találhat ki más feladatokat. Iskolában a klasszikus Amerikából jöttem helyett jól lehet játszani a gyerekeknek való szinttel.)
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 19.
Activity Sport - csak sport fanoknak

Annyira sokféle sportágat vonultat fel, hogy bevallom őszintén mi jópárat nem is ismertünk belőle. Emiatt nekünk mindig lefulladt a játék. Azoknak ajánlom, akik nagyon szeretik a sportokat, vagy azt tudom még elképzelni, hogy a gyerekek figyelemfelkeltésére alkalmas.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 15.
Mini

Activity kis dobozban . A sport megjelölés nem hazudik , télleg sportos feladványok szerepelnek a kártyákon. A dobozban 2 pakli feladvány , egy homokóra, egy szabály, és egy kocka található. A kocka elég vicces mivel a nem magyar kezdöbetükhöz probálták párosítani a magyar activitys cselekvéseket ( Z mint rajZolás ) . Ezzel már meg is van a kocka szerepe , vele dobjuk ki , hogy miként adjuk elő a feladványunkat.