Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Adventure Land - Kalandok földje

Ár:
13.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (1)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Ki a legügyesebb kalandor a családban?
Kalandfölde gazdagsága sok utazót vonz magához. Folyója aranyat hord, hegyeiben kardhoz való acélt lehet bányászni, erdei gyógynövényeket rejtenek. De vigyázat! A folyóban vízi lények, erdeiben és hegyeiben ködszörnyek várnak az illetéktelen behatolókra. Hogy az ellenségekkel könnyebb legyen megküzdeni, a játékosok a hozzájuk csatlakozó magányos utazókkal tudják harci erejüket növelni. De az útközben felszedett kincsek is segítségükre lehetnek. Három kaland közül választhatnak a játékosok, mindegyikben mást érdemes figyelni gyűjtögetés és harc közben, hogy több pontot érjünk el, mint vetélytársaink.

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2016. 12. 25.
Családi játék fantasy témával

Nagyon tetszik a játék. Csak felnőttekel nem tudom milyen, de családként, 3 fiúval, szuper. A kalandorok mozgatása és a térkép-stílusú játéktábla a négyzethálós, sakk-szerű beosztással nagyon jó dinamikát ad a játéknak. Meglepően "mély" játék, pedig a szabályai a 6 éves számára is 5-8 perc alatt elsajátíthatók (igaz, gyakorlott társas-játékosnak számítanak már a fiúk). A 3 különböző "küldetés" változatossá teszi a játékot, több variációban játszható, és mindegyik más élményt ad.
Alapvetően gyógynövényeket, kardot, aranyat, bajtársat gyűjtünk a kaland során, és ködszörnyekkel küzdünk meg, miközben próbáljuk elkerülni a folyó szellemét (akit nem lehet legyőzni, viszont amelyik kalandor az útjába kerül, az menthetetlen...). A különböző játékmódok szerint használjuk a gyűjtött "eszközeinket", és próbáljuk a legtöbb pontot elérni a kaland során a győzelem érdekében.
Negatívum: bár a játékelemek kiváló minőségűek, de a doboz belsejében műanyag tasakok (!!!!) szolgálják az elemek tárolását, semmilyen tároló-rekesz nincs! Az árához képest szerintem ez nagyon meglepő. A magyar fordítás mindössze az alapszabályt tartalmazza, a három küldetés nincs fordítva! (szerencsénkre angol és német nyelven benne van, de gondolom ez nem mindenkit vígasztal). Igazából 4,5 csillagot adnék emiatt a játéknak, de ilyen választás nincs....
Szerintem hiánypótló játék. Nem találkoztam olyan fantasy témájú játékkal, amit 6 éves kortól tudnánk játszani (kevésbé gyakorlott gyerkőcöknél 8 évet mondanék), és 30-40 perc alatt is lemehet egy kaland.