Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

13.990 Ft

Adventure Land - Kalandok földje

13.990 Ft
Átlagos értékelés: (1)

Vélemények

4.00
1 értékelés
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2016. 12. 25.
Családi játék fantasy témával

Nagyon tetszik a játék. Csak felnőttekel nem tudom milyen, de családként, 3 fiúval, szuper. A kalandorok mozgatása és a térkép-stílusú játéktábla a négyzethálós, sakk-szerű beosztással nagyon jó dinamikát ad a játéknak. Meglepően "mély" játék, pedig a szabályai a 6 éves számára is 5-8 perc alatt elsajátíthatók (igaz, gyakorlott társas-játékosnak számítanak már a fiúk). A 3 különböző "küldetés" változatossá teszi a játékot, több variációban játszható, és mindegyik más élményt ad.
Alapvetően gyógynövényeket, kardot, aranyat, bajtársat gyűjtünk a kaland során, és ködszörnyekkel küzdünk meg, miközben próbáljuk elkerülni a folyó szellemét (akit nem lehet legyőzni, viszont amelyik kalandor az útjába kerül, az menthetetlen...). A különböző játékmódok szerint használjuk a gyűjtött "eszközeinket", és próbáljuk a legtöbb pontot elérni a kaland során a győzelem érdekében.
Negatívum: bár a játékelemek kiváló minőségűek, de a doboz belsejében műanyag tasakok (!!!!) szolgálják az elemek tárolását, semmilyen tároló-rekesz nincs! Az árához képest szerintem ez nagyon meglepő. A magyar fordítás mindössze az alapszabályt tartalmazza, a három küldetés nincs fordítva! (szerencsénkre angol és német nyelven benne van, de gondolom ez nem mindenkit vígasztal). Igazából 4,5 csillagot adnék emiatt a játéknak, de ilyen választás nincs....
Szerintem hiánypótló játék. Nem találkoztam olyan fantasy témájú játékkal, amit 6 éves kortól tudnánk játszani (kevésbé gyakorlott gyerkőcöknél 8 évet mondanék), és 30-40 perc alatt is lemehet egy kaland.