Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aeon's End Legacy - Történetek a világvége utánról

Ár:
23.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (5)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

3.75
5 értékelés
5
(2)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(1)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 02. 05.
Nálunk nagy kedvenc lett, jó bevezető a legacy és pakliépítő társasokba, és ezen az is segít, hogy kooperatív. Kevés pakliépítő játéknak van magyar fordítása, szívesen látnám a sorozat többi darabját is magyar nyelven.
Érdemi fordítási hibát nem találtam a szabályzatban.
A gyártási hiba pedig nem magyar sajátosság, sajnos más nyelvű változatokról (ideértve az angolt is) író véleményezések is jelezték. A játékmenetet szerintem abszolút nem befolyásolja, ezért az értékelésnél sem tudom figyelembe venni, de tény, hogy elvárható lenne a megfelelő kivitelezés.
| 0 / 5 csillag!
2021. 11. 08.
Örömmel olvastuk, hogy sokan kedvelitek az Aeon's End Legacyt, azonban sajnálattal olvassuk, hogy hibát találtatok a játékszabályban. Mindenkit arra kérünk, hogy a talált hiba leírását küldje el levélben a kiadónak, mert csak akkor tudjuk javítani. Köszönjük az észrevételeket!
| 1 / 5 csillag!
2021. 11. 04.
Szomorú, hogy már a sokadik olyan Gémklubos játékot veszem (köztük ezt is), amiben van valamilyen nyomdai hiba vagy fordítási baki.
Nem értem miért nem lehet ezt kiküszöbölni végre.
A játék remek, de aki teheti ne a magyar változatot vegye!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 12.
A játék egyszerűen fantasztikusra sikerült. 4-en játszva 1-1 küldetés akár 3-4 óráig is eltarthat. Nem lehetetlenül nehéz, de nagyon jól ki van egyensúlyozva, végig pengeélen táncoltunk. Csodás játék, tele meglepetésekkel. Csillagos ötös! Mindenkinek ajánlom.
A magyar változatban a szokásos kisebb nyelvi és nyomtatásbeli hibák előfordulnak, de ez az élményből nem vesz el semmit sem.
A fordítóknak és a nyomdának köszönjük a munkájukat és a jövőben még egy kicsivel több profizmust kívánunk nekik ;)
| 4 / 5 csillag!
2020. 10. 25.
great