Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Álarcosbál

Ár:
6.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (9)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Álarcok színes kavalkádja – és nem mindig tudni, ki van az álarc mögött... Az Álarcosbál titkos szerepes partijáték akár 13 fő számára is. A játékosok egy karneváli forgatagban cserélgetik álarcaikat úgy, hogy egy idő után maguk sem tudják biztosan, milyen maszkot viselnek. Ezért amikor elő kell lépnie egy-egy szereplőnek, többen is jelentkezni fognak, és aki tévedett, az fizetni fog! Mások szándékainak felismerését fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.00
9 értékelés
5
(4)
4
(2)
3
(2)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 2 / 5 csillag!
2020. 06. 21.
Nagyon gyenge party játék

4 emberrel próbáltuk ki, éreztem, hogy miről akar szólni, de nekem ezt nagyon nem tudta kihozni magából. Egy nagyon gyenge party játék.
| 4 / 5 csillag!
2020. 06. 18.
Ha nem jegyezted meg a szerencse még melléd állhat

Nem rossz játék ez, de nekem nem lopta be magát a szívembe.
Lehet a memóriám sem volt akkor a toppon mikor próbáltam, de nekem kicsit már követhetetlen volt a dolog néha.
A játékmenet egyébként jól kigondolt, tetszik.
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 05.
Álarcosbál

Nagyon tetszik!
Szép a kivitelezés, sokat lehet nevetni.
Párban illetve 3-an nehezebb játszani, 5-7fős társasággal a legideálisabb.
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 27.
Szórakoztató

Nagyon jó, imádjuk! Mint a Citadella. Egyszerű, mégis figyelni kell.
| 4 / 5 csillag!
2020. 03. 14.
Nagyon jó!

A Citadellát már ismertem ettől a szerzőtől, úgyhogy nem éreztem igazán az újdonság varázsát, ugyanakkor nagyszerű játék. Szubjektív vélemény, de én inkább a Citadellát választanám. Könnyed memóriafejlesztő játék.
| 3 / 5 csillag!
2020. 02. 27.
Ne nézz félre, mert veszteni fogsz

Ez egy szép grafikájú memória játék, amit a játékosok akarva és akaratlanul is egyre nehezebbé tesznek míg végül már azt sem tudod, hogy te kivel vagy. A játék lényege, hogy mindenki egy adott karakterrel/személlyel kezdi el a játékot majd különböző szabályoknak megfelelően lehet cserélni vagy cserét színlelni másokkal. A karaktereknek vannak speciális tulajdonságaik, amik további csavart visznek a játék menetébe. Ha a többiek elhiszik, hogy te vagy az adott karakterrel, amit bejelentettél, akkor pénzhez juthatsz azaz esélyes vagy a győzelemre, de jaj neked ha kiderül, hogy hazudtál. A játékban kulcs szerepe van a blöffölésnek és nagyon nem árt, ha szeretsz csipkelődni a játékokban, mert itt bizony enélkül nem megy. Nekünk ez nem tetszett benne és az sem, hogyha egyetlen ember is ül az asztalnál, aki nem teljes mértékben koncentrál a játékra, akkor bizony nagyon sokat tud rontani a játékélményen. Bár partijáték még a buli elején érdemes játszani, mert az alkoholfogyasztás következményei elszúrják a játékot. Nem túl hosszú egy-egy parti és csábít az azonnali újrajátszásra.
Előnyök: dekoratív, gyakorlatilag végtelen az újrajátszhatósága, kis dobozméret így utazáskor is magunkkal lehet vinni, a karakterek nagyon jók benne
Hátrányok: gonoszkás és erősen csipkelődő játék, akkor vagy jó ha folyamatosan kiszúrsz a többiekkel úgy, hogy te még tudd követni a lapok mozgását, szerintem min. 5-en érdemes vele játszani (4-en ha ketten felfedik a lapjukat a másik kettőnek a bemondás utáni lapját nem igazán lehet meghazudtolni pénzvesztés nélkül, így egy ez unalmas következménye lesz az előbbi lépésnek) négynél kevesebb játékossal meg elő se venném, teljes figyelmet kíván (nem szerencsés mellette csacsogni, felállni elmenni stb.)
Gyereknek nem ajánlanám max. tinédzsereknek vagy felnőtteknek.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 01.
Szórakoztató

Megérteni nem öt perc volt, de mikor sikerült, nagyon jól szórakoztunk, sokat nevettünk. Az elején a négy kör keverést lecsökkentettük háromra, az is bőven elég volt.
| 3 / 5 csillag!
2019. 10. 05.
nem is tudom

Blöffölős, taktikai játék, de valahogy nekem kettős érzelmeim vannak... A szabályai elég bonyolultnak tűntek elsőre, kell egy kis gyakorlás, mire mindent észben tudsz tartani és valóban a stratégiádon dolgozhatsz. A játékban lévő szereplők jelölője meglehetősen kicsike, így nehézkes a beazonosítás. A kivitelezés azonban tényleg gyönyörű.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 16.
Mert szép

A játék grafikája gyönyörű és magával ragadó, ezért jóval több, mint egy filler. Memória játék jellegét tekintve lehet, hogy elsőre többeknek nem vonzó, de maga a játékmenet erős, 2 fős játékként is működik, de akár az egész család eljátszik vele. A létszámtól függően változik a játék által igénylet stratégia, maga a doboz pedig nem nagy méretű a tarott kártyák ellenére sem. Gyűjteménybe való. :)