Álarcosbál

  Normál ár: 6 490 Ft

  A Te árad: 6 165 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  Igazán különleges, mégis jellemzően Faiduttis játék, mely akár 13-an is játszható! Minden játékos egy különleges képességgel bíró karakterrel kezdi a játékot, és a cél, hogy mihamarabb 13 aranyra duzzassza a vagyonát. A játékosok menet közben cserélhetik egymást közt karaktereiket, használhatják képességeiket, vagy blöffön kaphatják társaikat, akik esetleg nem is a használni kívánt karakterrel vannak épp - akit hazugságon vagy tévedésen kapnak, fizetnie kell!

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  100% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 2 értékelés
  Pörgős, izgalmas játék

  János | 2018. augusztus 1.

  Bruno Faidutti nem okozott csalódást. Azt hittem nagyon fog a Citadellához hasonlítani, de csak kicsit vannak benne hasonló elemek. Például a karaktertípusok és képességeik. Gyönyörű grafika, minőségi tartozékok jellemzik. A játékmenetet tekintve gyors, pörgős, mindig figyelni kell, de egy idő után úgyis elveszted a fonalat és csak a megérzéseidre hagyatkozhatsz. A memória tényleg fontos szempont és közben figyelni kell a többi játékos lépéseit is, mert lehet hogy hamarabb megnyerik a játékot, mint azt gondolnád :) A blöffölésre is lehet hagyatkozni, mondjuk nálunk ez kevésbé jött elő.
  Nekünk nagyon tetszett, csak ajánlani tudom!
  Álarcosbál - Alig vártam..

  Sz.Csilla | 2018. július 29.

  Amikor megláttam, nagyon magával ragadott már a doboza is, aztán amikor elolvastam az ismertetőt, tudtam, hogy nekem ez kell.
  A játék egyszerű. A szabályok könnyen megtanulhatóak. A kártyákon lévő karakterek gondosan meg vannak tervezve, nagyon szépek.
  Minden figyelmünket a játékra kell összpontosítani, ha követni akarjuk az eseményeket, illetve ha szeretnénk megpróbálni ezt.Ezen kívül fontos szerepe van a memóriánknak.
  Pozitívuma még, hogy kis és nagy társaságban is játszható.
  Szuper! Csak ajánlani tudom!

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.