Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Álomház

Ár:
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (17)
Elérhetőség: Raktáron
Tedd kosárba a játék kiegészítőit is!
Álomház – Napsugár út 156. Álomház – Napsugár út 156.
7.490 Ft

Leírás

Valósítsd meg álmaid otthonát! Az Álomház csodaszép, népszerű, könnyed családi társasjáték. A játékosok szetteket gyűjtenek: a saját álomotthonukat rendezik be különböző szobákkal, dekorációs elemekkel, és igénybe vehetik szakemberek segítségét is. Az előre tervezést fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.47
17 értékelés
5
(12)
4
(2)
3
(2)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 04. 05.
Szép, igényes társasjáték. Öt éves gyerektől kezdve a felnőttekig mindenki tud vele játszani. A grafika tényleg lenyűgöző. Ketten is jó vele játszani, de igazán négyen a legjobb, akkor jön ki a játék lényege. A legjobb benne, hogy csak a végén derül ki ki a győztes! Családi, baráti iszogatások mellé nagyon jó!
| 3 / 5 csillag!
2021. 01. 27.
Az előzetes vélemények olvasása után kicsit többet vártam a játékélménytől. Valóban nagyon szép, igényes játék, ami mindig a polcunkon lesz, biztos, hogy nem válok meg tőle, de nem egy agyrepesztően nagy gondolkodást igénylő és nem is túl izgalmakkal teli játék. Szolid, szép, jó nézegetni, békés családi idillhez remek választás.
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 28.
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 06.
Kiváló

Nagyon szép, és kedves játék. Gyorsan lepörgethető 1-1 játék, a gyerekek is nagyon élvezik, az se baj, ha még nem tudnak olvasni, gyorsan belejönnek. Kimondottan ajánlom, de inkább gyerekekkel, ez nem felnőtt játék.
| 4 / 5 csillag!
2020. 06. 27.
Szép

Gyönyörű játék. Nem feltétlenül a nyertes örül a legjobban. Általában mindenki elégedett a végére. Könnyed, pár dologra kell csak figyelni, ha versenyezni is akarsz benne. :)
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 14.
Új kedvenc

9, 7 és 5 éves gyerekeknek hozta a nyuszi, és milyen jól jártunk vele! Nagyon könnyű, igényes és szép játék, nem túl bonyolult, épp ennek a korosztálynak való. Az öt évesnek kell azért a segítség, a nagyobbak már tudnak önállóan is taktikázni/dönteni. Nagyon szeretik benne azt, hogy nagy a tábla amin dolgozhatnak, látványos és igencsak megküzdünk 1-1 kártyáért a fordulókban. A 12 forduló első olvasatra soknak tűnt, de pörgős a játék, nem túl hosszú és nem is rövid.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 15.
Álomház

Egy gyönyörű és színes, könnyed családi társasjáték. Végtelenül egyszerű játékszabályok, csodás kivitelezés. Igazán átadja a háztervezős hangulatot. Nem túl nagy a taktikai mélysége, de mégis mindenki könnyen a szívébe zárja. Tökéletes választás lehet szülinapi, karácsonyi ajándéknak lányoknak, tinédzsereknek.
| 3 / 5 csillag!
2019. 05. 01.
Könnyed

Videós ajánlások alapján vettem meg (még csak most ismerkedünk a társasjátékok valódi világával), családi társasjátéknak. Eddig még csak 3x játszottunk vele... Vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. Találtunk azóta jobbat is. De azért könnyed társasjátéknak megtartjuk, és a grafika tényleg gyönyörű.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 09.
Álomház

Nagyon szép kivitelű társasjáték a gyerekek élvezték minden percét.Gyors játék fél óra alatt le lehet játszani.Szeretünk vele játszani és szerintem még nagyon sokszor elő fog kerülni.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 01.
Remek családi játék

Talán az egyik legjobb és legszebb családi társas. Nem rég vettem az unokahúgomnak és imádja. Bár van benne szerencse faktor, de tekintve, hogy mindenkit egyformán sújt, nem olyan vészes és igen is a jó tervezés fontos. Főleg ha alkalmazzuk a 2-3 fős játéknál, az extra szabályt, mert akkor még taktikusabbá válik a játék. 2-3-4 főnek kiváló!
| 4 / 5 csillag!
2018. 12. 05.
Kicsit többet vártam

Valahogy picit többet vártam tőle. Túl sok benne a szerencsefaktor, nem igazán stratégiai szerintem. A lányom szereti, mert nagyon szép a kivitelezése, és mert lakberendezhet benne :-)
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 22.
Stratégiai lakberendezés

Szerencse és stratégia, meg lakberendezés. Erről szól a játék, lehet ötletelni, hogy - nem kis szerencsével- milyen is lesz álmaink háza.
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 23.
Nagyon jó játék

Mindenkinek ajánlani tudom. Nagyon jó kis játék, leköti az embert. 5-6 kör után már rááll az agyad a taktikázásra. Egy téli napon a családommal egész nap ezt játszottuk, nem tudtuk abbahagyni. :D
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 07.
Kellemes meglepetés

Azért rendeltem, hogy legyen egy játék, amit a 7 éves lányom is biztosan élvez (előtte pár társas megvásárlásánál magamra gondoltam inkább :D - mert elegem volt a bugyuta társasokból....) Arra készültem, a felnőttek unni fogják, de nem így történt, még Apa is szívesen játszik vele. Családi kedvencek közé került.
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 08.
Kedvesen bájos megjelenésű családi játék

Az első, ami ebben a játékban megfogott, az a látványvilág! A szobák olyan hétköznapi bájjal vannak ábrázolva, ahol a gyereketető körül szét van szórva a kaja, a hűtőn kedves üzenet van, sok helyen van cica vagy kutya (egyik konyhában egymás mellett ülne bámulják, mi sül a sütőben), a fürdőszobában a tükör párájába szívecske van rajzolva, a macska a rattanon kapaszkodik, míg a hálószobában laptop fénye dereng egy kávé mellett, de a pincében széftől kezdve konditeremig, széttapicsolt festéktől a borospincéig mindenféle van. Olyan kedves élethelyzetek ezek, ahová jó belépni, és ez mind semmi, mert filmes kikacsintások is vannak egyes kártyákon, pl az egyik gyerekszobában a szekrényből ajtó nyílik egy másik világba, míg az egyik garázsban ott ál félig letakarva a Delorean a Vissza a jövőből című filmből.
Szóval ez a játék megvett kilóra a lenyűgöző megjelenésével, aztán ott van a pörgős játékmenet, aminek köszönhetően egy parti simán leszalad fél óra alatt, ami miatt ideális lehet munka vagy suli után lenyomni egy partit még visszavágóval is!
A játékosok mindig két sor kártyából visznek el egy kártyapárt, amiből a szobát beépítik a házukba, míg a másik laptípus lapját attól függően használják, hogy az egy segítő, szerszám, berendezési tárgy vagy tetőkártya, mert mindegyik más funkcióval bír. A játékot lehet könnyedén és kiszúrósan is játszani. Utóbbi esetben figyeled, kinek melyik lappár lenne a jó, és ha olyan változatot játszotok, akár el is dobathatsz a központi tábláról egy lappárt, ami másnak jó lehet. Figyelsz, próbálod megjegyezni a háztetőid színét, és igyekszel a lehető legjobb kombinációban beépíteni a házad szobákkal.
Az Álomház egy könnyed, családi taktikai játék, szép megjelenéssel, és elsőre megfogott minket, így nem volt kérdés, hogy mi kerüljön a fa alá (a Ticket to Ride mellé :)). Extra jó, hogy már most lehet hozzá kiegészítőt kapni, ami újabb extrákkal, és döntési lehetőségekkel dobja fel a játékot!
| 2 / 5 csillag!
2017. 12. 02.
Kevés a játékosok befolyása

Nem lehet előre tervezni, mert nem tudni, milyen lapok jönnek e következő körben. Így nagyon a szerencsén múlik, hogy kinek sikerül összeszednie a szetteket. A döntések elég egyértelműek, nem igényel sok gondolkodást a játék. Emiatt mondjuk a gyerekeknek is kb. annyi esélyük van, mint a felnőtteknek, de akkor már jobb egy olyan játék, ami a gyerek logikáját is fejleszti, és a felnőtt is élvezi a játékot, ezeket erre a játékra nem mondanám.
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 10.
Álomjáték

Könnyed, szórakoztató játék. Külön előny számomra, hogy a szabály gyorsan elsajátítható, illetve az előkészületek nem tartanak sokáig.
Nem egy bonyolult játék, de azért lehet közben gondolkodni, hogy hogy is járnánk jobban a végső pontozásnál. Nem bántam meg, hogy megvettük és várjuk már a kiegészítőt is hozzá.