Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

6.990 Ft

Anarchista palacsinta

6.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A gyorsaság és felismerés őrült játéka!

Az Anarchista palacsinta pörgős, zsebre vágható, kaotikus kártyajáték. A kártyákon vicces képecskék láthatók, és a játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban megtalálják a közös képeket – úgy, hogy az összes kártya egyszerre van játékban! A koncentrációt és a reflexeket fejlesztő társasjáték.

Palacsintahalmok mindenütt, rajtuk lángolónk, koponya és gatyazászlóa feltét, vajkockák úsznak az asztalonMi ez a káosz? Hát a Robbanócicák és a Dobble alkotóinak kös jáka, az Anarchista palacsinta!

Ebben a finoman fejvesztet
tpalacsintásban minden jákos előtt szétteregetve hevernek a palacsinták, rajtuk vicces őlt figurák, a legtöbbön hat, némelyiken csak egy, és a jákos célja, hogy megszerezze azt, amire egy kupac ízletes palacsintához a legnagyobb szüksége van: Vajat! Minden jákoselőtt 7 palacsinta hever, ha az egyikről ezek köl egyezést talál egy másik jákos palacsintávalpont, mint a Dobble-ben, akkor a sajátját az öre teheti,így szabadulva megattól, és zavarva össze azt a jákostársát, akinek az egyik palacsintát ezáltal letakarta.Ez a két palacsinta összeragad, ésmostantólegyütt lehet őket odébbrakni. Az a jákos, aki elsőnt szabadul meg az összes előtte lépalacsintál, szerez egy darabka vajat. De egy vaj nem vaj, szóval kezdődik is a következőkaotikus kör, lezúzott retkekkel, cilinderes hernyókkal és cicafotelekkel a palacsintákon. Ebből az anarchiál aztán az keveredik ki győztesként, aki két darabka vajat is összeszedett a palacsintáihoz.

szen állsz egy kirobbanóDobble-élményre? Ha igen, rabolj ráegy jóíAnarchista palacsintára!

   

Játékbemutató videó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!