Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ankh'or: A Nílus-völgy kalmárjai

Ár:
6.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (7)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Egyiptomi kereskedőkként gyűjthetünk árukat és építhetjük fel pazar birtokunkat. Az Ankh'or: A Nílus-völgy kalmárjai nagyon szép, könnyed családi társasjáték. A játékosok Egyiptom értékes áruit gyűjtik, hogy azokból minél jövedelmezőbb lapkákat vásárolhassanak – és a varázslatos ankhok segítségével felboríthassák vetélytársaik terveit...

Vélemények

5.00
7 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 0 / 5 csillag!
2020. 08. 04.
| 0 / 5 csillag!
2020. 08. 04.
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 12.
Nagyon igényes

Szerintem ez egy nagyon kompaktul összerakott játék. Nagyon gyors, stratégikus. Megvan a maga hangulata, nagyon szépek az elemek (a korongok nem tetszenek annyira, de minden más nagyon). A Splendor feeling csak a kibontásig tartott, ez egy tök más játék, szóval aki félne, hogy nem fér meg egymás mellett, igenis megfér.
Plusz pont, hogy az egyik legjobb a doboz rendezője amit eddig láttam
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 12.
nagyon jó

Számomra az Ankh'or a Jaipur és a Splendorhoz hasonló, nagyon szép és igényes játék. Igazi adok-veszek, kombinálok, elszedem a másik elől amire gyűjt, vagy épp újratöltöm a kínálatot, így elcsúszik az amire az ellenfél hajt, és már nem annyiba kerül... rengeteg csavar lehetőség van benne. Ráadásul ezzel a lapka-lehelyező, kombinálós pontszerző versennyel megspékelve szuper játékélményt ad. A dobozon az van, hogy 4 játékos is játszhatja, de mi csak ketten játszottuk eddig és szerintem kíválóan működött így is. Kicsi helyet foglal, remek utazó játék, nagyon szép a doboz, az alkatrészek is igényesek. Nekem a szabályfüzet hagyott itt-ott nyitott kérdést, de azóta megnézem pár játék-videót, ami segített értelmezni. Nagyon ajánlom mindenkinek kipróbálásra
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 14.
3-4 főre

Tetszik a témája, valamint a kereskedős hangulat. 3-4 főre ideálisabb szerintem. 2 főre nekem a Jaipur jobban bejön. Szuper, laza játék.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 31.
Ankh'or: A Nílus-völgy kalmárjai

Szuper kis filler játék egyiptomi témával. A különböző színű korongok elvétele hasonlít a Splendorhoz, de az értük vásárolható lapkák lerakása már egészen más játékélményt ad. A lapkákból minél nagyobb egyszínű területet szeretnénk megépíteni, közben pedig a színeken kívül az ábrákra is figyelni kell, mert azonos állatfigurákból is minél nagyobb összefüggő területre törekszünk. Ezekkel lehet a játékban pontokat szerezni. Könnyed, rövid, mégis van mélysége, gondolkodtató és tartalmas szórakozás.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 31.
Kompakt de annál tartalmasabb

Számomra az Ankh'or a Jaipur és a Splendorhoz hasonló, nagyon bejövős kis játék eddig. Igazi adok-veszek, kombinálok, elszedem a másik elől amire gyűjt, vagy épp újratöltöm a kínálatot, így elcsúszik az amire az ellenfél hajt, és már nem annyiba kerül... rengeteg kis csavar lehetőség van:). Ráadásul ezzel a lapka-lehelyező, kombinálós pontszerző versennyel megspékelve szuper játékélményt ad. A dobozon az van, hogy 4-en is lehet, de mi ketten játszottuk eddig, szerintem kíválóan működött így. Kicsi helyet foglal, nagyon szép a doboz, az alkatrészek is igényesek. Nekem a szabályfüzet hagyott itt-ott nyitott kérdést, de azóta megnézem pár játék-videót, ami segített értelmezni.