Aranyásók 2 - kiegészítő

Normál ár: 2 190 Ft


A Te árad: 2 081 Ft

Értékelés:  (4.7)
A törpékre új szerepek (Főnök, Nyerészkedő, Geológus), a játékosokra új akció- és útikártyák várnak! Az aranyásók célja változatlanul az, hogy járatot ássanak az aranyig. Az utakat helyenként ajtók zárják el, a tárnákban pedig értékes kristály is várja az aranyásókat! Végül az a játékos nyer, akinek a legtöbb aranyat sikerül összegyűjtenie!

Csak az "Aranyásók" alapjátékkal együtt játszható!

Értékelések átlaga 


(4.7)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 34 Gyakorlott játékosoknak 15 Euro gémereknek 5 Családdal 34 Partijátéknak 38
74% (35)
21% (10)
2% (1)
2% (1)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 47)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Érdemes többen játszani

M. | 2019. május 21.

Nagyon feldobja az alapjátékot, ha nagyobb társaságban szoktatok játszani, akkor mindenképpen ajánlom. Sokkal izgalmasabb, több szerep, több akciókártya, újabb különböző útkártyák. Kisebb társaságnak az alapjáték is elég, bár ha kipróbáltad a kiegészítőt, lehet, hogy úgy azt már kevésbé fogod izgalmasnak érezni.
Sokkal szórakoztatóbb

Doranna | 2019. március 2.

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a szimpla Aranyásók játékot.
Az új karakterekkel sokkal izgalmasabb lesz a játék, jobban lehet taktikázni.
Új akciókártyák is vannak, így a játékmenet közben még a szerepünk is megváltozhat.
Amióta elővettük az Aranyásók 2-t, ha csak lehet ezzel játszunk, annyira feldobja a sokat játszott sima verziót.
Megéri az árát:)
Nagyon feldobja a játékot

Dániel | 2018. november 29.

Őszintén szólva az alapjátékhoz nagyon kell ez a kiegészítő,sokkal több szerep van,ami jóval több bonyodalmat okoz a többi játékos szerepének kitalálásában.
Remek kiegeszito

Roland | 2018. november 18.

Aki elvezi az alapjatekot ezzel a kiegeszitessel sem fog csalodast okozni
Aranyásók 2

Daniel | 2018. november 14.

Ügyes kis kiegészítője lett az alapjátéknak. Kihozták belőle a maximumot, bár őszintén azért az alapjátékot jobban szeretem :)
jó vásár, remek játék

Kata | 2018. szeptember 25.

Az alapjátékért rajong a társaságunk, de néhányunknak kezdett ellaposodni a dolog, ezért bevállaltuk a kieget, hátha nekünk is dob a játékon. Bevált :D Izgalmasabb, összetettebb és több vitára ad okot, hogy ez vagy az szabályos volt e :D Csak ajánlani tudom, kicsik nagyok egyaránt élvezik.
Aranyásás még több csavarral

craslorg | 2018. szeptember 2.

A kiegészítő az alapjátékhoz képest új szerepeket és új típusú lapokat is hoz a játékba, ráadásul már 12-en is lehet játszani. Persze 12 fővel káoszos is lehet, de ennek pont ez az élményfaktora. Ráadásul a kincskereső törpök is versenghetnek egymással. Van, akit nem érdekel se a kincs, se annak megszerzésének szabotálása, neki a barlangban a kristályok kellenek, van, aki főnök és van, aki egy lusta disznó - akarom mondani törp - és neki csak az a lényeg, hogy a kevesebb főből álló csapat nyerjen.
Apropó, pontozás. Az alapjátékban véletlenszerűen kaptunk aranylapokat, ráadásul egy nyertes csapaton belül is lehetett olyan, hogy valaki 2 lapot is húzhatott. Itt ezt kiküszöbölték és csak a győztes csapat létszámától függ a szerzett arany (pont) 1-től 5-ig.
Mindenképp javaslom a beszerzését azoknak, akik az első is tetszett. Jó partyjáték, családoknak, sok főnek. Persze sértődés lehet, erre vigyázni kell.
Remek kiegészítő

Miklos | 2018. augusztus 30.

Remek kiegészítő, ami nagyon sokat dob az alapjátékon. Jól megkavarja a dolgokat, és sok új elemet hoz be a játékba amivel még jobban nehezíti kitalálni, hogy ki kivel-ki ellen van :)
Több játékos esetén érdemes használni

Krisztian | 2018. június 11.

Az Aranyásók egy remek játék, amit igazi iparosmunka gyanánt egészít ki ez a kiegészítő, viszont az előnye csak több játékosnál jön ki 7+ fő. Annyiféle szerep van már benne, hogy megesett olyan is, hogy nem is igen volt csapat. Volt aki zöld ásótörp volt, volt, aki kék, volt főnöktörp, nyerészkedő, geológus, szabotörp. Mindenki sütögette a saját pecsenyéjét, és ment a maga útján. Ezért aztán háttérbe is szorult a dolog csapatjáték jellege, pedig ez nagyon sokat hozzátett a játékmenethez.

Ettől függetlenül jónak tartom a kiegészítőt, de 6-7 főig csak akkor használnám, ha már nagyon-nagyon unja valaki az alapjátékot.
Jó kiegészítő

Imre | 2018. április 21.

Egyszerű, könnyen megtanulható kiegészítő.
Nagy társaságban ajánlott. A jók két csapatban vannak, így nem mindegy melyik csapat szerzi meg az aranyat.
Az alapszabályok nem változnak.
Ajánlott kiegészítő az alapjátékhoz.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Aranyásók játékcsalád