Kiemelten ajánlott játékok

Sokan tudjátok rólunk, a Gémklub nem pusztán webshop és bolthálózat, de játékkiadó is. Ez azt jelenti, hogy abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy azokat a játékokat, amelyeket a nemzetközi piacon a legjobbaknak ítélünk meg, elhozhatjuk nektek magyar nyelven. Gémklub kiadásban évről évre azok a játékok jelennek meg, amelyeket szakmai csapatunk az adott évben a legidőtállóbbnak, legújszerűbbnek, legizgalmasabbnak, leglebilincselőbbnek talál, vagy azok, amelyek már évek óta dicsőséges köröket húznak nemzetközi vizeken, de magyar nyelven még nem elérhetők. Emellett nem feledkezünk meg a játékaink nagyobb rajongótáborainak kiegészítő- és folytatásigényeiről sem, de persze mindig szem előtt tartjuk, hogy az elsődleges cél, hogy minél több embernek tudjuk a neki megfelelő játékot eljuttatni. Vagyis azokat a játékokat, amiket kiemelten ajánlunk, már ki is adtuk magyarul - és fordítva, meg vagyunk győződve arról, hogy a gondos válogatásnak köszönhetően kiadói játékaink kiemelkedő darabok így büszkén ajánljuk őket nektek. A Gémklub egy évben most már nagyjából 50 társasjátékot ad ki, töretlenül azzal a céllal, hogy a társasjátékos kultúrát terjessze és fellendítse Magyarországon, vagyis minél több ember üljön le társasozni, minél jobb minőségű játékokkal. Ezek a Gémklub kiadói társasjátékok, melyek a Kiemelten ajánlott játékok legjelentősebb darabjai. Ez természetesen azt is jelenti, hogy ha besétálnak hozzánk a legkülönbözőbb emberek, mindenképp azt a játékot tudjuk nekik ajánlani, ami éppen nekik megfelel. A Kiemelten ajánlott játékok közé tartoznak azok is, amelyeknél a fólia alá csúsztatva található meg a magyar szabály, nem a dobozban,

Azoknak, akik baráti összejöveteleken, házibulikon találkoznak társasjátékokkal, party társasjátékokat ajánlunk. Persze van, akinek a reflexei jobbak, van, akinek a beszélőkéje, vagy ki ilyen, ki olyan csapattal ül le és ettől függően a gyorsasági- vagy a kommunikációs játékokat fogja jobban élvezni. Aztán lesz, aki már otthon a családdal ül le társasozni, vagy kifejezetten azért jön össze egy társaság, hogy játsszon, akkor ők családi társasjátékot keresnek. Ezekben már a stratégia is fontos szerephez jut, de a játékidő még nem olyan hosszú, a szabály még nem olyan bonyolult, mint egy haladó társasjáték esetén. Persze a haladóknak, akik képesek nekiülni akár egy háromórás játéknak is, cserébe a letaglózó játékélményért, ott vannak a haladó társasjátékok, zömmel stratégiai játékok, sok közülük történetvezérelt játék. És akkor még nem is említettem az egyszerű klasszikusokat kedvelők absztrakt játékait, vagy a gyerekeknek szánt társasjátékokat.

A honlapon ezeknek mind külön kategória-oldalt hoztunk létre, és ott megtalálható az adott játékkategória színe-java, függetlenül a nyelvtől vagy attól, hogy mi mennyire találtuk azokat kiemelkedőnek. Ebben a kategóriában azokat a címeket fogjátok megtalálni, amiket mi a legjobbaknak tartottunk, és ezek mindegyikét magyar nyelven (ami azt jelenti, hogy a játék maga nyelvfüggetlen és van hozzá magyar szabály, vagy azt, hogy a játék nyelvfüggő és teljes mértékben magyar nyelvű).

Itt minden játékot megtaláltok ami kategóriájában kihagyhatatlan, a Dobblétól kezdve a Dixiten és a Fedőneveken keresztül Címkéig, vagy a Pandemic - Small World - Azul háromszögtől a Korokon át és a Concordián keresztül a Homályrévig… A végtelenségig sorolhatnánk, nézzetek inkább bele! ;)

Találatok száma: 0