Flex Puzzler XL

Normál ár: 3 990 Ft


A Te árad: 3 791 Ft

Értékelés: 
(3.0)
A Flex Puzzler egy egyszemélyes, hajtogatós logikai játék, melyben a zsinórral összefűzött színes kockákat kell úgy hajtogatni, hogy a végeredmény a feladatkártyán látható alakzat legyen – és most itt a folytatás! A Flex Puzzler XL újabb 80 feladványt tartalmaz, melyek különböző nehézségi szintekre osztva fokozatosan bonyolítják az elsőre egyszerűnek tűnő logikai játékot. Minden rejtvénynek rá kell jönni a nyitjára, hisz a képeken csak a kész alakzatot láthatjuk, és azt, hogyan kell a színes kockákat elhelyezni egymáshoz képest, de mindezt a kezünkben tartott Flex Puzzlerrel kell a valóságban is létrehoznunk. Épp ezért nem csak gondolkodni szerető felnőtteknek, de térlátási és logikai képességfejlesztő jellege miatt gyermekeknek is ajánljuk, akik az egyre nehezedő feladványokkal könnyen beleszoknak a nem mindennapi logikai játékba.
A játék tartalma: 1 FLEX PUZZLER XL
1 Feladatfüzet 80+20 két- és háromdimenziós feladvánnyal
1 Megoldásfüzet
1 Tárolórekesz

A játék célja: Hajtogasd a FLEX Puzzler XL-t úgy, hogy minden
színes kocka a feladványban kijelölt, megfelelő helyre kerüljön.

Válassz egy feladványt a füzetből

Hajtogasd a FLEX Puzzler XL-t
Ellenőrizd a megoldást


Ha sikerült megoldani mind a 80 feladványt, itt az ideje, hogy nekiláss a 20 kombi-kihívásnak!
Szükséged lesz a FLEX Puzzler-re, ami újabb 80 önálló feladatot, és további 20 kombi-kihívást Elakadtál? Néhány feladat korábbi példákra épül, nézd
meg a megoldásfüzetben a? jelet, ahol megadtuk,
melyik előző feladatra lesz szükséged!

Értékelések átlaga 


(3.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
csavaros

Erika | 2019. július 15.

Utazáskor érdemes bevetni, vagy ha a gyerkőc unatkozik otthon és nincs, aki játszon vele. Mivel kicsi, agyerek kezében jól elfér, könnyű megfogni, megtartani. Gyakorlatilag egy kis kockákból álló, gumira felfűzött kígyó, amit tekergetve, csavargatva egyre nehezedő feladványok (összesen 80 variáció) szerint kell kirakni: az elsőket síkban, a kicsit nehezebbeket térben a hozzá tartozó füzetkében meghatározott színösszeállítás szerint. Nem nehéz ráérezni, de magasabb szinten már okozhat némi fejtörést a lurkónak. Az én gyerekem 8 éves volt, amikor kapta. Őt sokáig nem kötötte le, együltében kb. 5-7 variációhoz volt kedve, ez nála kb. 10-15 percet jelentett. Egy idő után nem volt túl izgalmas rendeltetése szerint használni - ha már megvolt az összes formáció, ki állna neki újra? Viszont pozitív hozadéka, hogy imádott vele hülyéskedni, mindenféle fantázialényeket és tárgyakat csavargatott belőle, amit utána beépített a játékaiba.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!