Robbanó cicák

Normál ár: 6 490 Ft


A Te árad: 6 490 Ft

Értékelés: 
(4.4)
Na vajon van-e cica a húzópakli tetején? Nincs hatástalanításom… Inkább bevetek egy Ugrást!

A Robbanó cicák egy kártyapakliba oltott orosz rulett: minden játékos köteles húzni egy lapot a köre után.
Ha egy Robbanó cicát húz, kiesik – hacsak nincs ellenkártyája. Azt is megúszhatja, hogy lapot húzzon – ha
van erre szolgáló kártyája. Lapot húzhatunk mástól, szívathatjuk, vagy védekezhetünk a szívatás ellen…
amíg fel nem robbanunk! Egy könnyed és vidám kártyajáték, ami addig tart, amíg egyvalaki meg nem ússza
a sok robbanást!

Értékelések átlaga 


(4.4)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 21 Ketten 7 Családdal 15 Partijátéknak 21
56% (14)
28% (7)
16% (4)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 25)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Exploding kittens értékelés

Tamás | 2020. február 2.

Az előző hozzászólókkal egyet értve szerintem is nagyon túlárazott a játék. Szerencsére sikerült beszereznem nagyon korán, amikor még nem volt ennyire "felkapott", azonban azóta már minden kiegészítőt beszereztem hozzá, amik szerintem sokat hozzátesznek a játékélményhez.
Valóban igazi partyjáték. Rengeteg helyről hallottam már (például több társasjátékos vloggetől is), hogy mennyire leértékelik ezt a játékot. Valóban nagyon megosztó lehet, hisz a játék egymás szívatésáról szól és sokaknak ez nem lehet szimpatikus, így inkább baráti, mint családi társaságoknak ajánlanám.
Ezen felül a játékmenet gyors, pörgős, a játékosok között sok az interakció, egy party hamar lejátszható és az ember sokszor van játékban, ami akkor is előfordulhat, ha éppen nem a saját körében tevékenykedik. A játékszabály rövid, gyorsan tanulható.
A lapok minősége (az én paklimban legalábbis) valóban meglehetősen silány (bár, mint említettem, az enyém egy régi pakli, azóta lehet, hogy javult a minősége), a lapok keverésekor azok gyorsan kopnak, illetve cinkelődnek, ezért mindenképpen ajánlom a kártyavdők beszerzését, mielőtt játékra kerülne a sor. Én 62x103mm-et használok, bár a boltokban picit nagyobbat szoktak ajánlani. Ebbe éppen belefér, kompakt, így olyan, mintha be lennének laminálva a lapok.
Nem jött be

szandoo | 2020. január 31.

Nekünk sajnos nem jött be, pedig cicás vagyok. :) Több társaságban is játszottam vele, de különösebben senki nem rajongott érte, nekem tipikusan az a "meh" játék. Egyszerű szabályok, gyors, pörgős, szívathatjuk egymást, de igazából tényleg nem más, mint egy kicsit megcsavart fekete péter és hamar unalmassá válik. Mi sokkal szívesebben veszünk elő egy Banget vagy Secret Hitlert, Notthingem bíráját, a blöffölés és szívatás itt is játszik, csak sokkal izgibb. Ettől függetlenül nem egy rossz játék, picit túlárazott, de mi szívesebben nyúlunk más után.
Szivatás

Sándi | 2020. január 23.

Jó kis nevetős szivatós játék. Párommal minden este kicsit húzzuk egymás agyát. Családnak tökéletes játék.
Remek party játék

József | 2019. december 20.

Baráti társaságoknak, összejövetelekhez remek választás. Egyszerű szabályok, gyors játékmenet. Sok bonyolultságot senki ne várjon tőle.
Cicásoknak kötelező

Lívia | 2019. december 17.

Nagyon szeretjük, családi összejöveteleken mindig előkerül. Nagyon viccesek az illusztrációk, szórakoztató a játék menete, ahogy mindenki próbálja akadályozni a másikat és persze igyekszünk minél később felrobbanni.:)
Könnyed partijáték

Szidi | 2019. november 21.

Felvezető/levezető játéknak nagyon jó, macska rajongóknak valóban kötelező, vicces illusztrációkkal, utazás közben is jó játszani, viszont egyszerűsége miatt a humorfaktor kimerülése után a játék is hamar kimerül.
Nagyon vicces

Mónika | 2019. november 11.

Páromtól kaptam ajándékba, mert kerestünk kettőnk számára szórakoztató játékot és én imádom a cicákat, nagyon nevettem rajta mikor elsőre kicsomagoltam, de játék közben is, az viszont tény, hogy több fővel sokkal élvezetesebb
Orosz rulett cicákkal

Imre | 2019. november 4.

Nagyon gyorsan tanulható, szuper ötletes külcsin, még a komolyabb játékokra vevő cimborákat is csak egyszer kellett kényszeríteni rá, azóta nagyobb játékok előtt szó sem lehet róla, hogy ne kerüljön elő. Tény, hogy nem egy nagyon olcsó valami, de annyi szórakozást nyújt, olyan gyorsan elő lehet kapni, és tolni pár játékot, hogy megér minden fillért szerintem. És tényleg egymás szívatása a cél, de ha ilyen könnyed verziótól sértődés lesz, sok játékot nem érdemes ebben a műfajban erőltetni :)
Addiktív

Eszter | 2019. október 13.

Az utóbbi napokban szinte le sem tettük azt a csomag kártyát. Amennyire egyszerű, annyira addiktív.
A szabály tényleg 2 perc alatt tanulható, a játékidő pedig nem több 15 percnél. 5-en még pörgősebb, de 4-en, és kevesebben is élvezhető. A kártyák mókásak, mindegyikre rá van írva mire használható, ami jó az újoncoknak.
Nem egy nagyon gondolkodós játék, de azért kicsit taktikázni is lehet, hogy kihúzzuk a saját robbanásunk idejét egy kicsit.
Még elő fog kerülni párszor társas esteken, az biztos! :)
Kickstarter best

Ádi | 2019. szeptember 30.

Na ez a játék nagyon el van találva, garantált a röhögés, sok kört lehet egymás után lejátszani, nem válik unalmassá. Több fővel is működik, két csomaggal fel lehet 10 fő fölé is húzni a létszámot és ott is nagyon élvezetes kártyajáték. A kártyáknak van különböző funkciója és az a lényeg, hogy ne vedd fel a robbanó cicát és bevédd magad ezekkel a lapokkal, miközben a többiek meegpróbálják elvenni a lapjaidat. Remek :)

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.