Szuper Farmer Extra

Normál ár: 6 490 Ft


A Te árad: 6 490 Ft

Értékelés: 
(4.2)
A hagyományos játék különleges kiadása! Farmer vagy, egyre több a jószágod, szépen nő a hasznod! De vigyázz, minden terved meghiúsulhat, ha nem vagy elég óvatos! A környéken farkasok és rókák garázdálkodnak, könnyen lecsaphatnak a te állataidra is. Ha minden állatból legalább egyet be tudsz szerezni, szuper farmer leszel!

Értékelések átlaga 


(4.2)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

50% (3)
17% (1)
33% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 6 értékelés
Hiába szép a tányér....

Szerkeszt | 2017. november 21.

Nagyon szépen kidolgozott, igényes játék, ugyanakkor végtelenül unalmas. Dobálunk, gyűjtögetünk, cserélgetünk. Jó esetben jön a farkas, vagy a róka... 5-10-12 éves gyerekekkel játszottuk, de senkit nem hozott tűzbe. Az a fajta játék, ahol alig várja az ember, hogy valaki szuper farmer legyen és véget érjen a játék.
igényes

Jucus | 2017. május 30.

Szépen kidolgozott, mutatós társasjáték. Öröm kézbe venni. Egy picit nekik sok amire figyelni kell, legalábbis a megadott 7 éves kezdő korosztálynak. Szívesen vesszük elő,de van hogy olyan hosszúra nyúlik egy parti hogy ráunnak menet közbe. Ezt leszámítva aranyos és tanulássegítő játék
Szeretik a gyerekek!

Seblat | 2015. október 1.

Nekem elég kicsi gyerekim vannak, társasjáték szempontból a korkülönbség még sokat jelent náluk, de ezt a játékot segítséggel már a 4.5 éves is tudja játszani, sőt leginkább ő "követeli", hogy játsszunk még egyet. Pedig a játékidő valóban hosszúra tud nyúlni - 30-60 perc, szerencsétől függően. Pozitívum szerintem, hogy olyan a játék folyása, hogy nem viseli meg a gyerekeket, ha kudarcuk van, hiszen ha elvitte a farkas, mindig újra lehet kezdeni, szerintem ez kitartásra, türelemre tanít. Általában úgy játszuk, hogymindenki eljut a szuperfarmer pozícióba, a kérdés, hogy ki lesz az első. Mi felnőttként leginkább azt élvezzük, hogy a gyerekek élvezik. Az extra kiadás kutyái feldobják a hangulatot, a kártyák, dobókockák is igényesek, a grafika aranyos.

M | 2015. szeptember 27.

A gyerekek nagyon szeretik, egy kicsit hosszadalmas is tud lenni, ezért időnként bevezettük, hogy ha a farkas vagy a róka elvisz mindent,akkor nem dobjuk vissza a kutyákat. A játék nagyon szép, aranyosak a kutyák, kellemes szórakozás
Szaporíts, cserélj és vigyázz rájuk!

Api1968 | 2015. szeptember 1.

Sírós-nevetős játék. Tetszik a kivitelezése, a kutyák tényleg egyenesen jópofák. Ketten játszva kicsit hosszadalmassá, ezáltal unalmassá válhat.
Jó szórakozás

tarics | 2015. július 13.

Egy szerencse alapú, de a számolást fejlesztő, és jó hangulatot teremtő gyermekjáték. Mindenképp az extra kiadást javaslom a minőségi megjelenés miatt. A kutyák kifejezetten jók lettek.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Szuperfarmer játékcsalád