Hotel

Normál ár: 9 490 Ft


A Te árad: 9 016 Ft

Értékelés:  (3.7)
A régi nagy kedvenc új köntösben!
Gondolkodtál már azon, mihez kezdenél néhány millióval? Most itt a lehetőség!
Lépj a megfelelő mezőre, vásárolj telkeket, építs fényűző hoteleket és szabadidő-központokat, és vidd csődbe a konkurenciát! A klasszikus Hotel társasjáték megújult külsővel, de változatlan tartalommal tér vissza, hogy a fiatal generáció se maradjon ki az életre szóló élményből!

Értékelések átlaga 


(3.7)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 37 Gyakorlott játékosoknak 10 Ketten 9 Családdal 43 Partijátéknak 22
25% (13)
36% (19)
26% (14)
9% (5)
4% (2)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 53)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
Ma már kevés

Belián | 2019. február 16.

Minden korábbi hozzászólás igaz. Sajnos a mai felhozatalban már nem igen van esélye. Nincs megfelelő balansz, óriási szerencsefaktor. Nem beszélve arról, hogy szerintem a régiben sokkal jobban néztek ki a hotelek. Az új változatban egy-kettő botrányos lett. (és itt nem arról van szó, hogy régen minden jobb volt...)
Szép de a régi jobb volt

István | 2018. október 22.

Nagyon sokat játszottunk barátokkal-családdal a régi változattal, ennek a mostaninak a játékmenete ugyanaz, csak másik design-t kapott. Szubjektív, de nekem a régi jobban tetszett.
Maga a játék nagyon szórakoztató, hosszú idő után az első volt amivel még szüleimmel is tudtam játszani, pedig az nagy szó :D
Nagyon sok minden múlik a szerencsén a játékban, ez valakinek bejön, valakinek nem. Én még felturbóztam volna a játékot egy (vagy két) olyan mezővel ami mondjuk egy természeti katasztrófa vagy hasonló, és aminek eredményeképpen például egy épületet le kellene venni mert megrongálódott, stb. Szerintem jobban feldobná a játékmenetet és nem válna unalmassá a vége felé sem (annyira). A hotelek nem érnek egyformán ugyanannyit, van olyan amit például teljesen felesleges megvenni mert alig hoz bevételt. Maximum arra jók, hogy az ellenfeledtől elvedd a területet.
Az épületek kialakítása nagyon szép, a bábuk és a tábla is szép nagyon.
Ajánlom mindenkinek, mert remek kikapcsolódást nyújt.
Régen minden jobb volt....

RTamás | 2018. október 15.

Rengeteget játszottunk vele anno, ezért is tettünk egy próbát az új kiadással. A játékmenet ugyan az, de nekem például a réginek sokkal jobban tetszett a design-ja, jóval kidolgozottabb is volt. Izgalmas, de azért az első két körben szinte minden eldől.
Ezektől függetlenül mai egy jó kis élmény tud lenni a családdal.
A régi szép emlékek margójára

Alex | 2018. október 10.

Igazi klasszikus, amire csak úgy emlékszünk vissza, hogy "Anno a Hotel". A mai napig kiváló társas játék. Igazi kis viszálykeltő játék, ahogy próbáltak minél több pénzt lehúzni a másikról.
Gyönyörű építgetős játék

Balázs | 2018. augusztus 15.

Gyermekkorom egyik kedvenc játéka, amiben alig vártam, hogy a 3D-s épületek felhelyezhessem a pályára.

+ szépen kidolgozott épületek, elemek, jó vizuális élmény
egyszerű szabály, könnyen játszható, gyerekeknek kiváló
izgalmas

- kicsi a stratégia igénye, nagy szerepe van a szerencsének
egyes szállodák esetén az ár/bevétel a többihez képest nem kiegyensúlyozott

Család barát

Ibolya | 2018. augusztus 9.

Nagyon jó stratégia játék nagyon szeretem benne hogy lehet magunkat egyfolytában fejlesztgetni.
Nagyon jol leköti a családot és gyorsan megtanulható.
Mindenkinek ajánlom.
kiszámítható

Emília | 2018. július 24.

Nekem a régi változat van meg, ez az új design nem annyira tetszik. Eléggé kiszámítható a játék kimenetele. Nem bonyolult játék. Gyerekeknek és kezdőknek ajánlanám inkább.
Hotel

Kata | 2018. január 27.

Órákig le tudja kötni a társaságot ez a játék. Szeretem benne, hogy szép a tábla és a 3d-s épületek.
A - régi - kedvenc

Gombi | 2018. január 24.

Gyerekkorom kedvenc játéka volt, rongyosra játszottuk, majd egy balszerencsés kölcsönadás után nem kaptuk vissza. Megláttam az új kiadást és azonnal azt éreztem, hogy ismét meg kell szereznünk, hiszen mennyi boldog órát okozott. Aztán pár játék után, hónapok óta csak a polcról figyel minket és nem igazán mozdítjuk el onnan. Kicsit az a Ki nevet a végén feeling, felnőttként már nem az igazi, de családban, iskolás gyerekeknek való játéknak tökéletes! :)
Nem szépen öregedett

Péter | 2017. november 3.

+ jobb, mint a Monopoly, mert hamarabb véget ér egy parti
- de alapjában véve ugyanaz a kockadobálós kibabrálósdi

Anno középsulis kollégiumban rongyosra játszottuk, így megörültem, amikor rokonoknál újra előkerült. Sajnos az idő tényleg mindent megszépít, mert ezt ma már tuti nem venném le a polcról. Aki már látta, annak nem árulok el meglepetést, ez is egy egyszerű dobsz-lépsz játék. A cél minél több és drágább szállodát felépíteni, hogy az arra tévedő játékosokat ez úton fosztogathassuk.
Akkora egyenlőtlenségekre nem bukkantam, mint anno az alapjátékban - bár igaz, nem is játszottam vele annyit. Ott, aki megvette a Bumeráng szállodát, jó eséllyel vitte a játékot is, a hihetetlenül jó ráfordítás/haszon arány miatt. Ennek a doboznak kicsit más a játéktere, és a 20 évvel ezelőtti épületek is többségében modernebb design-t kaptak - mondjuk van pár darab, ahol inkább ne tették volna... Az épületek továbbra is papír-műanyag hibridek, úgyhogy sokszori használat után valószínűleg ezek is szét fognak ott repedni, ahol a műanyag tető tüskéivel érintkeznek.
Továbbra is jelen van az építő-engedélyes kocka (hurrá, még több szerencsefaktor...), és a lényeg is változatlan: vidd csődbe a többieket. Az egyetlen, ami miatt több csillagra jogosult nálam, mint a Monopoly, az az, hogy a partik relatíve hamarabb véget érnek. Ennek ellenére javaslom, hogy inkább más játék felé nézegess, ha pedig nosztalgiázni akarsz, inkább a Scotland Yardot vedd meg.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!