Mr. Jack kiegészítő

Normál ár: 4 590 Ft


A Te árad: 4 361 Ft

Értékelés: 
(5.0)
A Mr. Jack Bruno Cathala méltán népszerű dedukciós társasjátéka kiegészítővel bővül, melyben találunk öt új szereplőt és egy alternatív tábla felállítási lehetőséget. A London utcáin felbukkanó karakterek között van Steve McKeogh, aki át tud ugrani akadályokat, John Pizer, a hentes, aki megrémiszti a szemtanúkat, de van itt anarchista is, aki barikádokat emel, és a Madame, aki ugyan gyorsan mozog, de finnyás ahhoz, hogy a csatornákba bemásszon. Két karaktert a játékosok tervezői pályázatára beérkezett 137 pályamű közül választottak ki az alkotók, hozzátették 3 saját szereplőjüket és alternatív kezdő felállításukat, amivel máris felfrissítik azt az élményt, amiért annyian szeretik a rejtélyekkel teli Mr. Jack társasjátékot.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (3)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
Ez kell

Péter | 2015. október 10.

Ez az alap játékhoz alap. :) Jópofa karakterek, új mechanizmusokat hoz a játékba, és rengeteg módon kombinálható a játék velük.
Kell

Boly | 2015. szeptember 27.

Az alapjáték is nagyon jó kétszemélyes játék, de ezzel a kiegészítővel végre Jack és a nyomozó esélyei kiegyenlítődnek, és az újabb képességek izgalmasabbá, színesebbé teszik a játékot.
Érdemes

Debonika | 2015. július 10.

Érdemes megvásárolni a kiegészítő kártyákat, ha valaki többször tervez a Mr. Jack társassal játszani, hogy a karaktereket időnként kicserélhesse. (Mindegyiknek más képessége van!)

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!