Archelino

Normál ár: 6 490 Ft


A Te árad: 6 166 Ft

Értékelés: 
(4.7)
Állatok gyülekeznek Noé bárkája előtt, hogy elmeneküljenek az özönvíz elől. De vajon milyen sorrendben léphetnek a hajóra? Minden állatnak meg kell találni a helyét, hogy elkerüljük a kavarodást. A feladványokban található segítségek, tippek felhasználásával kell megtalálnunk az egyetlen jó megoldást. 60 feladvány, 4 nehézségi szinten.
Ismertető videó (német nyelven):

Értékelések átlaga 


(4.7)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

67% (2)
33% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
Vonzó kivitel, klassz tartalom

Cfthn | 2019. március 15.

Szép kivitelű, nagyobb alakú, gyerekkézbe való logikai játék. Noha 4 éves kortól ajánlja a gyártó, kicsi gyereknek csak a kezdő szintű feladványok valók, s hamar elvesztik az érdeklődésüket, nem köti le őket egy ültő helyükben túl hosszan a feladványok sora - viszont ezt követően pakolgatni, az állatokkal játszani továbbra is lehet. A haladó feladványok nagyobbaknak jelentenek kihívást, nekik talán a játék kivitele meg már nem játékra hívó. Olyan családnak ideális, ahol kicsi is, nagyobb is van, s nem vesznek össze egyből, kié a játék. :)
Logika

Szerkeszt | 2017. szeptember 9.

Nagyon jó fejlesztő játék, a magasabb szintű feladványok megoldása még felnőtt fejjel is gondolkodást igényel. Egyszerű, logikus szabályok, szép fa figurák.
Szuper játék

Betti | 2016. március 30.

Amióta megkapták a gyerekeim azóta csak ezzel játszanak.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!