Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Arnak elveszett romjai

Ár:
18.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (6)
Elérhetőség: Raktáron
Tedd kosárba a játék kiegészítőit is!
Arnak elveszett romjai: Expedícióvezetők Arnak elveszett romjai: Expedícióvezetők
8.990 Ft

Leírás

A feltérképezetlen tengerek egyik lakatlan szigetén a felfedezők egy nagy civilizáció nyomaira bukkantak. Te egy expedíciót fogsz most vezetni, hogy felderítsd a szigetet, elveszett ereklyékre lelj és félelmetes őrzőkkel nézz szembe, mindezt azzal a céllal, hogy megismerd a sziget titkait.

Az Arnak elveszett romjai a pakliépítést és a munkáslehelyezést ötvözi egy felderítős, erőforrás-kezelős és felfedezős játékban!

 

A játékhoz elérhető egy egyszemélyes kampány is, amelyben az eltűnt Kutil professzor nyomára kell bukkannunk. További információkért kattintsatok IDE.

 

 

Játékbemutató videó

Vélemények

5.00
6 értékelés
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 05. 16.
Szemet gyönyöködtető lett ez a játék. Nekem egyedül talán a dobozán lévő grafikával kapcoslatban van kifogásom, de a tábla, a kártyák, a komponensek mind nagyon-nagyon igényesek. A játékban már az első forduló után magától értetődik, hogy mit kell csinálni, azaz nem bonyolult, de ellenben mély. Klasszikus modern euró, pont jól menedzselhető a szerencsefaktor benne, elég jól tervezhető és ha minden összejön benne, akkor az ember tényleg elégedetten tud hátradőlni.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 01. 21.
| 5 / 5 csillag!
2022. 01. 21.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 10. 03.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 06. 27.
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 25.
Ez a játék megvett kilóra! Minőségi alkatrészek, csodás grafika, változatos játékmenet és remek újrajátszhatóság!
A játékosok különböző akciókat hajtanak végre egymás után, amivel kártyákhoz juthatnak (amik belekerülnek a paklijukba), felfedezhetnek elfeledett, ősi romokat, amiket őrző lények védenek, kutató munkát végezhetnek és naplóbejegyzéseket tehetnek az expedícióról - mindezt persze győzelmi pontokért, és segítőket fogadhatnak fel a csapatukba.
Nem csak duma, hogy ez a játék nagyon hozza az Indiana Jones hangulatot! Ebben a játékban valóban előkerül a kalap, az ostor és a revolver, majd hidroplánba pattanhatsz, és irány Arnak elveszett romjai!